הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
או שאני לא יודעת איך מורידים אותו...
פתאום נזכרתי במשחק שהייתי מכורה לו שנים בילדות
אני חייבת אותו דחוף
אבל הבעיה היא שאני לא מבינה במחשבים אז אין לי מושג מה עושים: לחצתי על הורדה ואז אח"כ שוב על הורדה , ואז נפתח דף עם כל מיני חלונות כאלו (מין רשימה), ואני לא רואה אופציה להורדת משחק.
אני אשמח מאוד אם תוכלו להאיר את עיני ולפרט לי שלב שלב מה בדיוק עושים..
תודה רבה מראש!
מופיע לי דף עם רשימת פריטים כמו ROLAND.SND, BACK.DAT, BEEP.SND BLASTER.SND, CHARS6.DAT וכו' וכו' - ואין אף אופציה להורדה של המשחק!!
וכבר עברתי 3 מחשבים בהם ניסיתי...
מה עושים??
אני כ"כ משתוקקת לשחק אותו, לא יודעת איך נזכרתי בזה אולי בהשראת אחי הקטן שמשחק הרבה במחשב.
כ"כ בא לי אז אם תייעצו לי מה בדיוק ניתן לעשות במצב כזה אני אשמח.
תודה!
תראי נשמה, הקבצים שנפתחו לך הם בעצם קבצי המשחק שאותם את צריכה לפרוס דרך WINZIP או WINRAR, אני משתמשת באפשרות השניה, אם הבנת תעשי את זה ואם לא, תגידי, אני אסביר לך איך.
תודה רבה לך על התייחסותך.
ברשימה ההיא שכתבתי עליה מה שרשמת - WINZIP או WINRAR לא מופיע לי כלל.
לא מופיע לי בחירה בזה, אז אני אאלץ לשגע אותך שוב כדי לרשום לי מה בכל זאת ניתן לעשות.
תודה רבה רבה וערב טוב.
ווינראר או ווינזיפ זה לא קובץ במשחק, אלא תוכנות שעוזרות לפתוח קבצים אחרי ההורדה. יש לך תוכנה כזו? אם לא - תורידי אותה ואז אני אגיד לך מה לעשות. ואגב, את הקבצים שפירטת מקודם ראית בתוך תיקיה או על שולחן העבודה? ס'תומרת, לאן הם ירדו לך?
אה וואלה בכלל לא היה לי מושג שווינראר או ווינזיפ הם תוכנות של הורדת קבצים. אז אולי אני מניחה שאין לי אף אחד מהם... אני ציינתי כבר שאני לא מבינה גדולה במחשבים.
אז מה אני אמורה קודם להוריד אחד מהם?
ולשאלתך: את הקבצים ראיתי בתוך דף שמכיל את הרשימת מילים הזו. זה לא היה על שולחן עבודה אלא בחלון שנפתח...
ושוב תודה רבה לך..
קודם כל אני מציע לאורחים פה להרשם ולהזדהות במקום לרשום הודעות באותו שם, זה סתם מבלבל.
בקשר לאורחת שרוצה עזרה - צלמי תמונת מסך (Print Screen) והעלי תמונה לאתר כמו ImageShack כדי שנוכל לעזור לך בקלות במקום לסחוב את זה על שלוש עמודים או יותר..
סי-מאן צודק. אבל לא בא לי להרשם, אני כולה רוצה לעזור למישהי...
תורידי את התוכנה, תתקיני, אח"כ תלחצי על הכפתור הימני בעכבר כשהחץ על הקובץ שירד לך, תלחצי על פתח באמצעות ואז על ווינראר או ווינזיפ וזה ישאל אותך לאן לפרוס וכו'.
טוב אוקיי התייאשתי מיזה לגמרי... :(
לא חשבתי להרשם לאתר בגלל שכולה רציתי עזרה בפעם הראשונה שלי בלנסות להוריד משחק. אין לי בעיה להזדהות: שמי אושרית, בת 22, סטודנטית.
בקשר למה שאמרת - לצלם תמונת מסך או משהו כזה- אפילו את זה אני לא יודעת איך עושים כי שוב : אין לי חצי מושג במחשבים (עשיתי מבחן פטור מקורס בהכרת המחשב...)
אז נראה לי שכבר לא תצליחו לעזור לי עוד, אולי בדרכים אחרות אני אצליח כי אני חייבת את המשחק הזה (אני מקווה שיש אותו בדיסק או משהו ואולי אפשר לקנות)
תודה לאורחת שניסתה לעזור , ותודה לכולכם. בפעם הראשונה נתקלתי בפורום שכזה שבו אנשים עוזרים לאחרים...
יישר כוח!
לא!! אל תתיאשי. ולא מבקשים ממך להזדהות, גם כשנרשמים לא צריך להזדהות, וגם אני שאני די מבינה במחשבים לא יודעת לצלם תמונות מסך.... עבי. עשית מה שאמרתי או שהסתבכת גם עם זה?
[אמרתי שהתייאשתי בגלל שאני לא בטוחה שתצליחי לעזור לי ככה בצורה כזאת. כי בכלל אמרת שצריך שיהיה לי על המחשב תוכנה לפני שאני מנסה את ההורדה. אז נראה לי שהתהליך יהיה ארוך ומסורבל בכדי שנצליח לעשות זאת. וחוצמיזה גם רשמת לי:
"תורידי את התוכנה, תתקיני, אח"כ תלחצי על הכפתור הימני בעכבר כשהחץ על הקובץ שירד לך, תלחצי על פתח באמצעות ואז על ווינראר או ווינזיפ וזה ישאל אותך לאן לפרוס וכו'.[/quote]" ---- אבל הרי לא הגעתי בכלל לשלב בו הצלחתי להוריד ולהתקין.
דרך אגב מה שמך?
כדי שאני אדע למי להודות...
לילה טוב!
אה, את כאילו רוצה שאני אפרסם ת'שם שלי פה בפורום? נחמד הרעיון.... אוקיי, זה יכול להיות שיר, קרן או עדי - תבחרי. זה במילא לא משנה... עכשו, יש לי רעיון אחר למשחק שאת רוצה - אני יכולה לשלוח לך אותו דרך האי-מייל. אם בא לך.