הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
רפרפתי קצת באתר הרשמי של מירוץ המכונית האכזרי, עם החיות, Wacky Wheels או בעברית "חיות על גלגלים", בקיצור מצאתי באתר כל מיני אזכורים למשחק Wacki Kart, והיה צילומי מסך למין חידוש כזה.
אשמח לדעת אם יש משחק כזה, אם הוא יצא, ואיך אפשר להשיג אותו.
יובל [YuBa] כתב:אשמח לדעת אם יש משחק כזה, אם הוא יצא, ואיך אפשר להשיג אותו.
נראה שאת התשובות לכל שאלות שלך תוכל למצוא בשרשור שצירפת.
על כך אני אוסיף שחיפוש של הביטוי "wacky kart" בגוגל מחזיר מספר תוצאות שכוללות רשימת משחקים ארוכה, בדרך כלל יחד עם קישור להורדת כל המשחקים באתר אחסון חינמי כלשהו (rapidshare ודומיו). ניסיתי כמה קישורים והם כולם היו שבורים, אבל אני מניח שבסופו של דבר, אם תחפש מספיק, תוכל למצוא קישור שעדיין לא פג תוקפו.
בנוסף, תוכל לפנות לתוכנות שיתוף קבצים או לחיפוש ב-mIRC.
יובל [YuBa] כתב:אשמח לדעת אם יש משחק כזה, אם הוא יצא, ואיך אפשר להשיג אותו.
נראה שאת התשובות לכל שאלות שלך תוכל למצוא בשרשור שצירפת.
על כך אני אוסיף שחיפוש של הביטוי "wacky kart" בגוגל מחזיר מספר תוצאות שכוללות רשימת משחקים ארוכה, בדרך כלל יחד עם קישור להורדת כל המשחקים באתר אחסון חינמי כלשהו (rapidshare ודומיו). ניסיתי כמה קישורים והם כולם היו שבורים, אבל אני מניח שבסופו של דבר, אם תחפש מספיק, תוכל למצוא קישור שעדיין לא פג תוקפו.
בנוסף, תוכל לפנות לתוכנות שיתוף קבצים או לחיפוש ב-mIRC.
אני עשיתי חיפוש מקיף, גם באימיול, גם בפורומים, גם באתרי אינטרטנט אחרים, ולא מצאתי שום קישור להורדה, רק כל מיני דברים שקשורים בעקיף. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא את הקישור להורדה, אני מפנטז שנים על חידוש למשחק הזה.
אוקיי, אבל זה תלוי כמה אתה באמת רוצה להוריד את המשחק.
http://www.net-park.cz/post40800.html
בקישור שצירפתי יש הורדה של כמה מאות משחקים, כאשר wacky karts אמור להיות אחד מהם. אתה יכול להוריד את החבילה ולקוות שזה באמת נכון