בעיה בהפעלת משחק אחרי התקנה.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אריאל...
בעיה בהפעלת משחק אחרי התקנה.
התקנתי את המשחק ריימן 1 (Rayman). ואחרי ההתקנה המחשב פשוט לא יכול לשחק בו..
אני יודעת שזה לא משחק ממש ישן, אבל הוא ישן מספיק בשביל התוכנה החדשה של המחשבWindows xp. את יודעים מה יכולה להיות הסיבה?
ניסיתי גם להפעיל אותו עם "דוס-בוקס" וזה לא עזר...
אני יודעת שזה לא משחק ממש ישן, אבל הוא ישן מספיק בשביל התוכנה החדשה של המחשבWindows xp. את יודעים מה יכולה להיות הסיבה?
ניסיתי גם להפעיל אותו עם "דוס-בוקס" וזה לא עזר...
קראי את המדריך של Og בקשר ל-DOSBox וכונני תקליטורים (את צריכה את זה בשביל להפעיל את ריימן): http://www.old-games.org/dosboxcd.php
נערך לאחרונה על ידי raztk ב א' אוגוסט 26, 2007 5:04 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
*מוזג מהודעה שנמחקה*
אריאל כתב: אם אני מפעילה את זה מ"דוס בוקס" אז כתוב לי:
Please install MSCDEX v 2.1 or above
ואם אני מפעילה מה"ווינדווס" אז כתוב:
The NTVDM CPU has encountered an unhandled exception
ראיתי שיש באתר תוכנה "הורג CPU", השאלה היא האם היא מאיטה את המחשב רק כשמפעילים אותה בשביל המשחק, או שהיא מפעילה אותו לתמיד, והוא יהיה איטי יותר באופן כללי?
והאם התוכנה הזאת יכולה לפתור את הבעיה של המשחק הזה (RAYMAN) והאם יש דרך אחרת?
אם את רוצה להמשיך הודעה קודמת, אנא עשי זאת באותו השרשור, אין צורך לפתוח אשכול חדש לכל הודעה.אריאל כתב: בהמשך להודעה הקודמת
ובקשר לבעייתך:
לא פירטת האם הורדת את המשחק מכאן או שמא יש לך אותו בתקליטור ממקור אחר(בין אם הורדת או קנית, זה לא משנה). אז אני אניח לצורך העניין שלא הורדת מכאן ותחת ההנחה הזו, אלו הן האפשרויות שאני ממליץ לך:
1. לקרוא את מדריך ההתקנה וההפעלה לריימן תחת דוסבוקס אשר ממוקם בשרשור ההורדה למשחק כאן באתר. את יכולה להגיע לשרשור ההורדה בכמה דרכים, לדוגמא שימוש בחיפוש של האתר(MASA22) או שימוש בחיפוש של הפורום, או פשוט עיון בנושא הדביק בפורום זה הנקרא: "שיתוף קבצים".
2. להוריד את הגרסה של ריימן הכוללת דוסבוקס מובנה בהורדה וכך אין צורך בהתקנה בכלל, פשוט להוריד לשחק. את יכולה למצוא את הגרסה הנ"ל בעזרת פונקציית החיפוש בפורום בקלות, הקישור אליה ניתן כמה וכמה פעמים.
-
אריאל...
לא מבין איך לא מצאת, אבל הנה הקישורים:
הקישור להודעת ההורדה, שם נמצאים ההוראות והמדריכים:
viewtopic.php?t=8094
קישור להודעה שמכילה את ההורדה שכוללת דוסבוקס:
viewtopic.php?p=75241#75241
הקישור להודעת ההורדה, שם נמצאים ההוראות והמדריכים:
viewtopic.php?t=8094
קישור להודעה שמכילה את ההורדה שכוללת דוסבוקס:
viewtopic.php?p=75241#75241
-
אריאל...
-
אריאל...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
חבל להוריד מחדש.
זה המדריך שהשרשור מוביל אליו בסופו של דבר: http://og0000.spymac.com/ray065.html
שם נמצא כל מה שאת צריכה כדי למצוא את הפקודות הדרושות להפעלת המשחק. אם אני לא טועה, ככה למדתי לראשונה להפעיל CD בעצמי דרך DOSBox. גם לי יש Rayman מקורי.
[עריכה]
רגע, אני רואה שהוא עבר הרחבות וקבצים נלווים מאז שקראתי אותו לראשונה, Og... קצת חבל. זה היה נקי לחלוטין פעם.
זה המדריך שהשרשור מוביל אליו בסופו של דבר: http://og0000.spymac.com/ray065.html
שם נמצא כל מה שאת צריכה כדי למצוא את הפקודות הדרושות להפעלת המשחק. אם אני לא טועה, ככה למדתי לראשונה להפעיל CD בעצמי דרך DOSBox. גם לי יש Rayman מקורי.
[עריכה]
רגע, אני רואה שהוא עבר הרחבות וקבצים נלווים מאז שקראתי אותו לראשונה, Og... קצת חבל. זה היה נקי לחלוטין פעם.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: