משחק מהיר מידי

[ארכיון] (לשעבר) הפורום הראשי של פינת האמולטורים. הערות, בקשות לרומים, תמיכה טכנית וכל מה ש(היה) שייך לאמולטורים - (היה) שייך גם לפה...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

??

משחק מהיר מידי

שליחה על ידי ?? »

כל המשחקים שהורדתי לPSX עובדים מהר מידי. מה אני עושה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הנושא (והפתרונות אליו) הוזכר כבר כמה פעמים בעבר. בדר"כ, היית מציע לך להשתמש באופציית החיפוש בכדי למצוא את הנושאים הרלוונטיים, אך מכיוון שכמות הפעילות בפורום הזה היא לא אגרויסה מציאה, סביר להניח שתוכל למצוא את הנושאים הללו אם פשוט תעבור על ההודעות האחרונות בפורום(לא מאמין שזה מעבר לעמוד שלישי-רביעי).
??

שליחה על ידי ?? »

Og כתב:הנושא (והפתרונות אליו) הוזכר כבר כמה פעמים בעבר. בדר"כ, היית מציע לך להשתמש באופציית החיפוש בכדי למצוא את הנושאים הרלוונטיים, אך מכיוון שכמות הפעילות בפורום הזה היא לא אגרויסה מציאה, סביר להניח שתוכל למצוא את הנושאים הללו אם פשוט תעבור על ההודעות האחרונות בפורום(לא מאמין שזה מעבר לעמוד שלישי-רביעי).
זה מצא לי 88 עמודים. אולי תגיד לי וזהו
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

Og כתב:הנושא (והפתרונות אליו) הוזכר כבר כמה פעמים בעבר. בדר"כ, היית מציע לך להשתמש באופציית החיפוש בכדי למצוא את הנושאים הרלוונטיים, אך מכיוון שכמות הפעילות בפורום הזה היא לא אגרויסה מציאה, סביר להניח שתוכל למצוא את הנושאים הללו אם פשוט תעבור על ההודעות האחרונות בפורום(לא מאמין שזה מעבר לעמוד שלישי-רביעי).
*א גרויסע :P
סליחה, הייתי חייב :D
(יש לי 100 ביידיש הסמס')
לא מספים יותר(:
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי א ני »

אם אנחנו באיידיש אז האידיש נעלמת מהחרדים (אוי א ברוך) ויותר הולכת לכיוון החילונים (גיוועלד)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח, הנה:
viewtopic.php?p=60260#60260

איתן, אין סיבה להתנצל, תרגיש חופשי לתקן אותי תמיד, רק קח בחשבון שאם אני ארבה בנסיונות לכתוב יידיש, תהייה לך הרבה עבודה(יידיש היא לא בדיוק הצד החזק שלי :wink: )
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי א ני »

אם אנחנו בנושא צריך לפתוח שאליתא גם לרמולטור (למרות שברגיל גם לא מסתכלים) אבל אז תהיה גם אפשרות לצעוק "משיגינער קופ" (ראש משוגע [אידיש])
נעול הנושא הקודםהנושא הבא