משחק מהיר מידי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
הנושא (והפתרונות אליו) הוזכר כבר כמה פעמים בעבר. בדר"כ, היית מציע לך להשתמש באופציית החיפוש בכדי למצוא את הנושאים הרלוונטיים, אך מכיוון שכמות הפעילות בפורום הזה היא לא אגרויסה מציאה, סביר להניח שתוכל למצוא את הנושאים הללו אם פשוט תעבור על ההודעות האחרונות בפורום(לא מאמין שזה מעבר לעמוד שלישי-רביעי).
-
??
זה מצא לי 88 עמודים. אולי תגיד לי וזהוOg כתב:הנושא (והפתרונות אליו) הוזכר כבר כמה פעמים בעבר. בדר"כ, היית מציע לך להשתמש באופציית החיפוש בכדי למצוא את הנושאים הרלוונטיים, אך מכיוון שכמות הפעילות בפורום הזה היא לא אגרויסה מציאה, סביר להניח שתוכל למצוא את הנושאים הללו אם פשוט תעבור על ההודעות האחרונות בפורום(לא מאמין שזה מעבר לעמוד שלישי-רביעי).
*א גרויסעOg כתב:הנושא (והפתרונות אליו) הוזכר כבר כמה פעמים בעבר. בדר"כ, היית מציע לך להשתמש באופציית החיפוש בכדי למצוא את הנושאים הרלוונטיים, אך מכיוון שכמות הפעילות בפורום הזה היא לא אגרויסה מציאה, סביר להניח שתוכל למצוא את הנושאים הללו אם פשוט תעבור על ההודעות האחרונות בפורום(לא מאמין שזה מעבר לעמוד שלישי-רביעי).
סליחה, הייתי חייב
(יש לי 100 ביידיש הסמס')
לא מספים יותר(:
אורח, הנה:
viewtopic.php?p=60260#60260
איתן, אין סיבה להתנצל, תרגיש חופשי לתקן אותי תמיד, רק קח בחשבון שאם אני ארבה בנסיונות לכתוב יידיש, תהייה לך הרבה עבודה(יידיש היא לא בדיוק הצד החזק שלי
)
viewtopic.php?p=60260#60260
איתן, אין סיבה להתנצל, תרגיש חופשי לתקן אותי תמיד, רק קח בחשבון שאם אני ארבה בנסיונות לכתוב יידיש, תהייה לך הרבה עבודה(יידיש היא לא בדיוק הצד החזק שלי