פיפוש 2
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מישתמש אנונימי שמחפש מישח
פיפוש 2
אני מחפש את ההמשך של פיפוש 2 כלומר את כל מה שקורה אחריי שהוא עולה על המסוק עם...המה שמו השני מישהו בבקשה תביאו לי את זה זה ממה חשוב לי ובימיוחק לאח שלי
תוכל למצוא אותו כאן:
http://www.piposh.co.il/SHOP.htm
http://www.piposh.co.il/SHOP.htm
אני דווקא מאמין שמצד רוב משתמשי הפורום, הכל באמת מותר.
{פה באה פיסקה שהחלטתי לנסח מחדש}
פשוט, אני חושב שמצד משתמשי הפורום הקבועים, הפורום הוא לא לצרכים האלה. אבל אל תשכחו שילדים בני 13, בשמחה יזכרו במשחקים נורא נורא ישנים, לפני שנתיים שלוש, כשעוד היה להם המחשב הישן שלהם.
ראיתי את אחי הקטן רושם הודעה בפורום בתפוז, והוא כותב כמו כל אחד מה"דיסלקטים" שכל כך מעצבנים אותנו לפעמים: בלי סימני פיסוק, בלי סימן שאלה בסוף, ובלי להסביר את עצמו כראוי. (ואגב, הזכרתי לו הרבה פעמים לכתוב סימני פיסוק, אבל לא הכל נכנס למוח מיד, וחוץ מסימן שאלה, מאוד קשה לו להבין איפה לשים מה.. זה עוד יבוא) הוא רק בן 7, ועולה לכיתה ג', וההגיון שלו בטח אינו חד כמו שהייתם מצפים מבן... 18 ומעלה נניח.
אם יהיה לי משהו חכם להוסיף, אני אערוך:)
[הוספה 1] - אני חושב, שאם מישהו רואה בפורום [הפנתר הורוד להורדה], הוא לא יודע מאיזו שנה המשחק, והוא לא יכול לנחש באילו שנים אנחנו מתמקדים.
{פה באה פיסקה שהחלטתי לנסח מחדש}
פשוט, אני חושב שמצד משתמשי הפורום הקבועים, הפורום הוא לא לצרכים האלה. אבל אל תשכחו שילדים בני 13, בשמחה יזכרו במשחקים נורא נורא ישנים, לפני שנתיים שלוש, כשעוד היה להם המחשב הישן שלהם.
ראיתי את אחי הקטן רושם הודעה בפורום בתפוז, והוא כותב כמו כל אחד מה"דיסלקטים" שכל כך מעצבנים אותנו לפעמים: בלי סימני פיסוק, בלי סימן שאלה בסוף, ובלי להסביר את עצמו כראוי. (ואגב, הזכרתי לו הרבה פעמים לכתוב סימני פיסוק, אבל לא הכל נכנס למוח מיד, וחוץ מסימן שאלה, מאוד קשה לו להבין איפה לשים מה.. זה עוד יבוא) הוא רק בן 7, ועולה לכיתה ג', וההגיון שלו בטח אינו חד כמו שהייתם מצפים מבן... 18 ומעלה נניח.
אם יהיה לי משהו חכם להוסיף, אני אערוך:)
[הוספה 1] - אני חושב, שאם מישהו רואה בפורום [הפנתר הורוד להורדה], הוא לא יודע מאיזו שנה המשחק, והוא לא יכול לנחש באילו שנים אנחנו מתמקדים.
באופן גורף?א ני כתב:פה זה מ2000 ומטה
אני הרגע ראיתי דיון על אי העלאת סטארקראפט משנת 98..
[עריכה] - "א ני" שים לב, אתה יודע שפה זה מ2000 ומטה כי החלטת להסכים עם מישהו שאמר את זה (ככל הנראה), ומישהו שמגיע לפורום בפעם הראשונה, אפילו אם הוא מאוד רוצה להשקיע, הוא לא יקרא את 54 העמודים שמופיעים בפורום... אין לו ממש איך לדעת (לדעתי)
נערך לאחרונה על ידי איתן ב ד' אוגוסט 29, 2007 7:50 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
השנה אכן מתקרבת לסיומה, אבל מה זה אומר? מי בעצם קבע שאנחנו סופרים 7 שנים אחורה? והאם ילד/ילדה/נער/נערה אמורים לדעת את זה?Og כתב:למעשה הוא צודק במובן מסויים... כמובן שיש תנאים מגבילים לכל שנה, אבל באם הם לא רלוונטיים הגבול בשנים הוא 2000 (לפחות היה בפעם האחרונה ששאלתי את גורדי, אבל השנה מתקרבת לסיומה).
אני פה יותר משנתיים וחצי ולפני שנרשמתי קראתי את כל הודעות הפורוםאיתן כתב:[עריכה] - "א ני" שים לב, אתה יודע שפה זה מ2000 ומטה כי החלטת להסכים עם מישהו שאמר את זה (ככל הנראה), ומישהו שמגיע לפורום בפעם הראשונה, אפילו אם הוא מאוד רוצה להשקיע, הוא לא יקרא את 54 העמודים שמופיעים בפורום... אין לו ממש איך לדעת (לדעתי)א ני כתב:פה זה מ2000 ומטה
תשמע, כל הכבוד, אבל... אתה חתיכת משועמם!!!:Dא ני כתב:אני פה יותר משנתיים וחצי ולפני שנרשמתי קראתי את כל הודעות הפורום
ואתה גם מסוג האנשים שנשארים בפורום להרבה זמן, וכל הכבוד לך על זה, אבל רוב האנשים פשוט נזכרים באיזה משחק ומריצים חיפוש בגוגל (חשוב לציין שזה יהיה רק חיפוש אחד:P), ואף אחד מהם לא יבזבז את הזמן שלו על קריאת כל הפורום...
ועוג, הבנתי אותך לגמרי, ואני גם מסכים איתך, אבל כוונת ההודעה המקורית שלי עדיין נשארת שאין למשתמשים מושג מה הגבול שלנו (או של גורדי, לצורך העניין).
וסימן, תכננתי לשאול אותך למה אתה מסתייג מסטארקראפט ודיאבלו 2, אבל במקום לעשות את זה אני אחפש אם הנושא ההוא עדיין בדף הראשון בפורום;-)