בעיה בנסיך פרסי 2

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אלון66
משתמש רשום
משתמש רשום

בעיה בנסיך פרסי 2

שליחה על ידי אלון66 »

שלום,שאני מנסה לפעיל שמירה ששמרתי במשחק זה פותח לי מסך עם צורות ואני צריך ללחוץ עליהם כדי לבדוק אם זה משחק אמיתי על דיסק או שלא...לא מצאתי דבר על זה בשאילתא.
תוכלו לעזור לי?כל פעם שאני עושה את זה זה ישר יוצא מהמשחק... :cry: תודה מראש על העזרה...
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

הגרסה שהורדת היא הגרסה מהאתר?
אלון66
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי אלון66 »

כן, אבל מצאתי קראק אז עכשיו זה בסדר.עכשיו יש לי בעיה אחרת, איפה אני מוצא כל בקבוק
מאלה שמוסיפים חיים?תודה על העזרה...דרך אגב, למזלי יש למשחק שלי קול ודיבוב, וגם הורדתי כל כך הרבה גרסאות, שאני לא יודע מה מהם היה הראשון שהורדתי...ועוד דבר בשלב הראשון של הראשים המעופפים איך אני משיג את התוספת חיים שם, שאני מנסה לעלות אז הראש תוקף אותי ואני לא מצליח להגיב.ובאותו שלב, יש גרסה שאני זוכר שהתחלתי איתה עם הפגיון ויש גרסה שהשגתי את הפגיון בכוחות עצמי איזה גרסאות אלה?תודה על התשובות...
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

אלון66 כתב:כן, אבל מצאתי קראק אז עכשיו זה בסדר.עכשיו יש לי בעיה אחרת, איפה אני מוצא כל בקבוק
מאלה שמוסיפים חיים?תודה על העזרה...דרך אגב, למזלי יש למשחק שלי קול ודיבוב, וגם הורדתי כל כך הרבה גרסאות, שאני לא יודע מה מהם היה הראשון שהורדתי...ועוד דבר בשלב הראשון של הראשים המעופפים איך אני משיג את התוספת חיים שם, שאני מנסה לעלות אז הראש תוקף אותי ואני לא מצליח להגיב.ובאותו שלב, יש גרסה שאני זוכר שהתחלתי איתה עם הפגיון ויש גרסה שהשגתי את הפגיון בכוחות עצמי איזה גרסאות אלה?תודה על התשובות...
חחחחחחחחחח..
בקושי הבנתי משהו ממה שכתבת :)
לגבי השלב הראשון בשלבים עם הראשים האלו, זה באמת לא קל להשיג את השיקוי, אבל זה דורש אימון :) תנסה עד שתצליח.
ולגבי הגרסאות, לא שמעתי על גרסה שאתה מתחיל בלי החרב. אולי אתה מתבלבל עם נסיך הפרסי 1?
אלון66
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי אלון66 »

לא, אני לא מתבלבל...יש גרסה שאין בה חרב עד שאתה משיג אחרי שהיא נופלת בשלב של המהרה עם השטיח...מישהו יכול לתת לי מיקום מדויק של השיקויים שמעלים חיים בבקשה??? :cry:
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

נראה לי שהבנתי, אולי התכוונת לשלב האחרון של המערות - שם החרב נופלת לך. את החרב החדשה אתה משיג בשלב הראשון של הראשים המעופפים האלו.
אתה לא יכול להילחם נגדם עד שתשיג את החרב, לכן עדיף שתברח מהם בינתיים.
ולגבי השיקויים שמוסיפים חיים, לא נראה לי שיש מישהו שזוכר את המיקום של כל אחד.. אני אנסה לחפש Walkthrough למשחק, אולי שם כתוב.
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

מצאתי walkthrough באנגלית, אם אתה רוצה לדעת היכן נמצא כל שיקוי כזה, אתה צריך לקרוא אותו מהתחלה ועד הסוף.

http://www.the-spoiler.com/ACTION/Brode ... ia2.1.html
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא