הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
במשחק שבאתר אין מוזיקה, אם תרשם לפורום אני אשלח לך קישור בפרטי למשחק עם המוזיקה(בפורמט מידי, את המוזיקה בפורמט הCDA אין שם אבל זה לא חיסרון גדול) והסרטים.
CDA זה פורמט של מוסיקה מפס קול מקורי של תקליטור (כלומר, האיכותי ביותר). MIDI זה פורמט פשוט של מוסיקה (אולי הפשוט ביותר), שמאד מוגבל ביכולות השמע שלו (מכוון שהוא מבוסס על תווים ולא על הקלטה).
Radioactive Grandpa כתב:CDA זה פורמט של מוסיקה מפס קול מקורי של תקליטור (כלומר, האיכותי ביותר). MIDI זה פורמט פשוט של מוסיקה (אולי הפשוט ביותר), שמאד מוגבל ביכולות השמע שלו (מכוון שהוא מבוסס על תווים ולא על הקלטה).
Og הולך לתקן אותי בדקויות טכניות?
cda זה לא קובץ מוזיקה, זה רק קובץ שמראה לתוכנה (שיודעת לקרוא אותו) איפה רצועת המוזיקה בcd. הגודל שלו קטן (תבדוק בעצמך)
בעיקרון אם יש לך קובץ cda לא על דיסק מוזיקה הוא יהיה חסר תועלת (זה הסיבה שעושים ריפ).
CDA זו גם דרך מקוצרת לומר "רצועת מוזיקה" בדיוק כמו שISO זו דרך מקוצרת לומר "קובץ תמונה של דיסק", אפילו אם אין לו שום קשר לתקן ISO1996 (מקווה שלא טעיתי במספר).
(וכמו שמשתמשים בROM לתאר את תוכן השבב ולא השבב עצמו ועוד מליון ואחת דוגמאות אחרות שאני יכול לתת לך פה).
ואם אנחנו כבר נכנסים לממבו ג'מבו, יש גם פורמט של CD XA שבו המוזיקה מופיעה גם כקבצים, אבל אי אפשר להעתיק אותם בעצם... הסיבה לכך היא שאפשר לשמוע מוזיקה וגם לטעון קבצים רגילים באותו הזמן.
עד כמה שאני יודע, רק לומאקס לPC משתמש בשיטה הזו, חוץ מהמון משחקי PS1 ואולי CD-I.