הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אהלן, אני מחפש את המשחק הרקולס, משחק די ישן..
משחק מצוייר, שהרקולס לוקח שתיה כזו שמרפא אותו והוא נלחם בכל מיני מפלצות , כמו מלכים בסוף שלב..
תודה למוצאים
כן, רק פעם באה תגיד על סמך עובדות ולא לפי מה שאתה חושב.. משום שכן חיפשתי בפורום וכל פעם הגעתי לאותה תוצאה, של האתר הרוסי... וכשלחצתי על אחד משני הקישורים להורדה, זה פשוט לא עבד לי... שלחתי לחבר לראות אולי הבעיה אצלי וגם לו זה לא עבד :]
"על סמך מה שאני חושב"?
אז אגיד לך משהו אחר, על סמך "עובדות".
לא תקבל כאן אף תשובה אחרת, בזה אתה יכול להיות בטוח (למעט הפנייה לענייני שיתוף קבצים ב-Emule או mIRC).
תשובה יותר פרקטית ויעילה, שגם היא מעבר לניחושים פרועים, היא שידוע שהאתר עמוס וההורדות ממנו לא יציבות. נסה שוב ושוב, ומתישהו זה ילך.
Radioactive Grandpa כתב:"על סמך מה שאני חושב"?
אז אגיד לך משהו אחר, על סמך "עובדות".
לא תקבל כאן אף תשובה אחרת, בזה אתה יכול להיות בטוח (למעט הפנייה לענייני שיתוף קבצים ב-Emule או mIRC).
תשובה יותר פרקטית ויעילה, שגם היא מעבר לניחושים פרועים, היא שידוע שהאתר עמוס וההורדות ממנו לא יציבות. נסה שוב ושוב, ומתישהו זה ילך.
-עד כאן למה שאני חושב-
לי זה הלך.
-זה היה החלק של העובדות-
צודק, התשובה של עידן הייתה תשובה "אחרת" :]
מזל שאתה רק חושב כי אחרת לא הייתי מקבל אתר אחר מעידן D:
לא ידעתי שהמשחק עדיין נמכר(לי אישית יש את המקורי אגב, מלפני שנים...), אם זה באמת נכון, אפשר למחוק את ההודעה שלי, אני גם בכוונה נתתי קישור רק למשחק הזה כדי לנסות להימנע מדברים שלא מתאימים לכאן.