עזרה בריימן 1 דחוף!!!!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מעריץ ריימן...
עזרה בריימן 1 דחוף!!!!
התקנתי את ריימן 1 על dosbox ונתקעתי בשלב של הסרטן הגדול: the cave of skops. לא קיבלתי שלב נוסף לאחר שניצחתי את הסרטן...מה לעשות?!
אם אף אחד לא עונה סימן שאף אחד לא יודע או שאף אחד לא יוריד את המשחק וישחק עד לקטע המדובר.
ובנוסף: כתיבת כל הטקסט בגופן גדול ושימוש מופרז בסימני קריאה הם שני עבירות על חוקי הפורום. הסיבה היחידה שבגללה אני לא נועל את השרשור הזה היא שיש סיכוי ש R.G יוכל לעזור לך כשהוא יגיע בפעם הבאה(אולי בסופ"ש הבא).
עד אז, בבקשה אל תצרף הודעות חדשות.
ובנוסף: כתיבת כל הטקסט בגופן גדול ושימוש מופרז בסימני קריאה הם שני עבירות על חוקי הפורום. הסיבה היחידה שבגללה אני לא נועל את השרשור הזה היא שיש סיכוי ש R.G יוכל לעזור לך כשהוא יגיע בפעם הבאה(אולי בסופ"ש הבא).
עד אז, בבקשה אל תצרף הודעות חדשות.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
-
מעריץ ריימן...
סליחה תודה ושאלה...!
זאת פעם ראשונה שנכנסתי לפורום כי הייתי חייב עזרה לכן לא קראתי את חוקי הפורום...
בכל זאת תודה על העזרה אבל יש קוד לשחרור כלובים?אם כן אז אשמח לקבלו!
בכל זאת תודה על העזרה אבל יש קוד לשחרור כלובים?אם כן אז אשמח לקבלו!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
-
talsh539
Re: עזרה בריימן 1 דחוף!!!!
מישהו יכול להסביר לי איך עוברים את השלב הרביעי בממלכת הממתקים? (זה שמיסטר דארק זורק עליך דברים שפוגעים בך ולוקח לך את האגרוף)
-
raymen
מישהו חייב לשלוח סירטון על איך עוברים את השלב הסופי עם דארק!!!! אני לא מבין איך פוגעים בו
אני מוחק את התגובה כי אמרו לי שזאת לא התשובה...

נערך לאחרונה על ידי מתן אביאב ב ו' יוני 27, 2008 11:01 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מר מתן הנכבד,
מאחר ותגובות הרי אינן עולות כסף, הנה תגובה בשבילך, שאני מאד מקווה שתקרא ותפנים (למרות שיש סבירות גבוהה יותר ש-Duke Nukem Forever באמת ישוחרר אי פעם מהסבירות שאינך טרול).
יש לך נטייה להשיב לשאלות שהשיבו להן בצורה מלאה, לשאלות שאינן רלוונטיות, או לשאלות ששואלן כבר מזמן אינו מחפש את התשובה.
ויש לך נטייה להשיב בתשובות לא רלוונטיות, סתמיות, שלא לומר לפעמים אוויליות, ולעיתים אף מטעות.
מעבר לעובדה שהצ'יטים לריימן שעובדים בגרסה אותה ניתן להוריד באתר מצויים בשרשור הורדת המשחק והם שונים מאלו שככל הנראה מצאת בחיפוש מרופרף באינטרנט, לא ניתן להשתמש בצ'יטים בעולם האחרון של ריימן - טירת הממתקים.
מאחר ותגובות הרי אינן עולות כסף, הנה תגובה בשבילך, שאני מאד מקווה שתקרא ותפנים (למרות שיש סבירות גבוהה יותר ש-Duke Nukem Forever באמת ישוחרר אי פעם מהסבירות שאינך טרול).
יש לך נטייה להשיב לשאלות שהשיבו להן בצורה מלאה, לשאלות שאינן רלוונטיות, או לשאלות ששואלן כבר מזמן אינו מחפש את התשובה.
ויש לך נטייה להשיב בתשובות לא רלוונטיות, סתמיות, שלא לומר לפעמים אוויליות, ולעיתים אף מטעות.
מעבר לעובדה שהצ'יטים לריימן שעובדים בגרסה אותה ניתן להוריד באתר מצויים בשרשור הורדת המשחק והם שונים מאלו שככל הנראה מצאת בחיפוש מרופרף באינטרנט, לא ניתן להשתמש בצ'יטים בעולם האחרון של ריימן - טירת הממתקים.
נערך לאחרונה על ידי מתן אביאב ב ו' יוני 27, 2008 11:01 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
מתן, הנה מונחת לפניך הודעתו של מבקש העזרה. קרא אותה פעמיים
עכשיו תבין למה צ'יטים שלא פועלים לא יעזרו למישהו שמבקש סרטון. אתה רוצה לעזור, תתחיל להקליט את הסרטון. אתה רוצה תשומת לב, תעבור פורום.raymen כתב:מישהו חייב לשלוח סירטון על איך עוברים את השלב הסופי עם דארק!!!! אני לא מבין איך פוגעים בו
-
אורח
איתן, אני חושב שיש לך טעות קטנה,
מי שכתב את זה: מישהו חייב לשלוח סירטון על איך עוברים את השלב הסופי עם דארק!!!! אני לא מבין איך פוגעים בו. זה rayman. נכון?
אבל מי שכתב את זה: התקנתי את ריימן 1 על dosbox ונתקעתי בשלב של הסרטן הגדול: the cave of skops. לא קיבלתי שלב נוסף לאחר שניצחתי את הסרטן...מה לעשות?! זה מעריץ ריימן ולא rayman, כך שאני עניתי לבן-אדם שמכונה בתור "מעריץ ריימן" ולא ל "rayman".
מעריץ ריימן הוא זה שבכלל פתח את הנושא. אולי נתתי לעריץ ריימן מסר שלילי.. אולי, אבך אולי זה חשוב לו מאין לך.
מי שכתב את זה: מישהו חייב לשלוח סירטון על איך עוברים את השלב הסופי עם דארק!!!! אני לא מבין איך פוגעים בו. זה rayman. נכון?
אבל מי שכתב את זה: התקנתי את ריימן 1 על dosbox ונתקעתי בשלב של הסרטן הגדול: the cave of skops. לא קיבלתי שלב נוסף לאחר שניצחתי את הסרטן...מה לעשות?! זה מעריץ ריימן ולא rayman, כך שאני עניתי לבן-אדם שמכונה בתור "מעריץ ריימן" ולא ל "rayman".
מעריץ ריימן הוא זה שבכלל פתח את הנושא. אולי נתתי לעריץ ריימן מסר שלילי.. אולי, אבך אולי זה חשוב לו מאין לך.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
טוב, כמעט התפתיתי לענות לבחור, אבל התגובה הדבילית הזו היא כבר כמעט רשיון טרול מדופלם. חסר טעם.
[עריכה]
בעצם אשתמש בפורמט קיים שממש תפור על המקרה שלפנינו.
אם עכשיו אתה פתאום מתכוון שהגבת להודעה הראשונה בשרשור, אתה שוב, לא רק שהשבת לשאלה שכבר נענתה על-ידי בתשובה מלאה ומדוייקת, גם שוב התייחסת לשאלה שנשאלה לפני כשנה. ונוסף לכל הסיבות האלו עבור למה לא להשיב כלל, כשכן באת והשבת, אני לא רוצה להתחיל לתאר עד כמה מטופשת היתה גם התשובה שלך.
[עריכה]
בעצם אשתמש בפורמט קיים שממש תפור על המקרה שלפנינו.
זו היתה ההקדמה. ועכשיו לגבי ה-22 האחוזים הנותרים:Og כתב:מר _______ הנכבד, אני נותן בערך סיכוי של 78% להיותך טרול (ואתה לא רוצה לדעת לאיזה כיוון הולכים 22 האחוזים הנותרים) ולכן לא אתייחס בכובד ראש לטענתך, אלא רק בקצרצרה.
אם עכשיו אתה פתאום מתכוון שהגבת להודעה הראשונה בשרשור, אתה שוב, לא רק שהשבת לשאלה שכבר נענתה על-ידי בתשובה מלאה ומדוייקת, גם שוב התייחסת לשאלה שנשאלה לפני כשנה. ונוסף לכל הסיבות האלו עבור למה לא להשיב כלל, כשכן באת והשבת, אני לא רוצה להתחיל לתאר עד כמה מטופשת היתה גם התשובה שלך.