עזרה בריימן 1 דחוף!!!!

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מעריץ ריימן...

עזרה בריימן 1 דחוף!!!!

שליחה על ידי מעריץ ריימן... »

התקנתי את ריימן 1 על dosbox ונתקעתי בשלב של הסרטן הגדול: the cave of skops. לא קיבלתי שלב נוסף לאחר שניצחתי את הסרטן...מה לעשות?!
מעריץ ריימן...

היי אנשים אני צריך עזרה דחופה!!!!!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אם אף אחד לא עונה סימן שאף אחד לא יודע או שאף אחד לא יוריד את המשחק וישחק עד לקטע המדובר.

ובנוסף: כתיבת כל הטקסט בגופן גדול ושימוש מופרז בסימני קריאה הם שני עבירות על חוקי הפורום. הסיבה היחידה שבגללה אני לא נועל את השרשור הזה היא שיש סיכוי ש R.G יוכל לעזור לך כשהוא יגיע בפעם הבאה(אולי בסופ"ש הבא).

עד אז, בבקשה אל תצרף הודעות חדשות.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

בנוסף, שימוש במילה דחוף שלא במקום היא עבירה על החוקים ועלולה לגרום להתעלמות מוחלטת של אנשים מהודעותיך (באמת).

[עריכה]

rules2
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

ניחשת יפה :)

מעריץ לחוץ יקר,
העולם האחרון במשחק, "טירת הממתקים" או משהו כזה, נפתח רק אחרי שמשחררים את כל הכלובים בכל עולמות המשחק.
שלב הסרטן הוא השלב האחרון במשחק בגישה חופשית. עכשיו תאלץ לחזור לכל השלבים שלא מצאת בהם את כל הכלובים הקיימים.
מעריץ ריימן...

סליחה תודה ושאלה...!

זאת פעם ראשונה שנכנסתי לפורום כי הייתי חייב עזרה לכן לא קראתי את חוקי הפורום...
בכל זאת תודה על העזרה אבל יש קוד לשחרור כלובים?אם כן אז אשמח לקבלו!
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

לא. חייבים לשחרר את כולם, אחד אחד, כדי לפתוח את העולם האחרון.
talsh539

Re: עזרה בריימן 1 דחוף!!!!

שליחה על ידי talsh539 »

מישהו יכול להסביר לי איך עוברים את השלב הרביעי בממלכת הממתקים? (זה שמיסטר דארק זורק עליך דברים שפוגעים בך ולוקח לך את האגרוף)
raymen

שליחה על ידי raymen »

מישהו חייב לשלוח סירטון על איך עוברים את השלב הסופי עם דארק!!!! אני לא מבין איך פוגעים בו
מתן אביאב
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי מתן אביאב »

אני מוחק את התגובה כי אמרו לי שזאת לא התשובה...
:lol:
נערך לאחרונה על ידי מתן אביאב ב ו' יוני 27, 2008 11:01 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מר מתן הנכבד,
מאחר ותגובות הרי אינן עולות כסף, הנה תגובה בשבילך, שאני מאד מקווה שתקרא ותפנים (למרות שיש סבירות גבוהה יותר ש-Duke Nukem Forever באמת ישוחרר אי פעם מהסבירות שאינך טרול).

יש לך נטייה להשיב לשאלות שהשיבו להן בצורה מלאה, לשאלות שאינן רלוונטיות, או לשאלות ששואלן כבר מזמן אינו מחפש את התשובה.
ויש לך נטייה להשיב בתשובות לא רלוונטיות, סתמיות, שלא לומר לפעמים אוויליות, ולעיתים אף מטעות.

מעבר לעובדה שהצ'יטים לריימן שעובדים בגרסה אותה ניתן להוריד באתר מצויים בשרשור הורדת המשחק והם שונים מאלו שככל הנראה מצאת בחיפוש מרופרף באינטרנט, לא ניתן להשתמש בצ'יטים בעולם האחרון של ריימן - טירת הממתקים.
מתן אביאב
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי מתן אביאב »

:lol:
נערך לאחרונה על ידי מתן אביאב ב ו' יוני 27, 2008 11:01 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

מתן, הנה מונחת לפניך הודעתו של מבקש העזרה. קרא אותה פעמיים
raymen כתב:מישהו חייב לשלוח סירטון על איך עוברים את השלב הסופי עם דארק!!!! אני לא מבין איך פוגעים בו
עכשיו תבין למה צ'יטים שלא פועלים לא יעזרו למישהו שמבקש סרטון. אתה רוצה לעזור, תתחיל להקליט את הסרטון. אתה רוצה תשומת לב, תעבור פורום.
אורח

שליחה על ידי אורח »

איתן, אני חושב שיש לך טעות קטנה,
מי שכתב את זה: מישהו חייב לשלוח סירטון על איך עוברים את השלב הסופי עם דארק!!!! אני לא מבין איך פוגעים בו. זה rayman. נכון?

אבל מי שכתב את זה: התקנתי את ריימן 1 על dosbox ונתקעתי בשלב של הסרטן הגדול: the cave of skops. לא קיבלתי שלב נוסף לאחר שניצחתי את הסרטן...מה לעשות?! זה מעריץ ריימן ולא rayman, כך שאני עניתי לבן-אדם שמכונה בתור "מעריץ ריימן" ולא ל "rayman".
מעריץ ריימן הוא זה שבכלל פתח את הנושא. אולי נתתי לעריץ ריימן מסר שלילי.. אולי, אבך אולי זה חשוב לו מאין לך.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

טוב, כמעט התפתיתי לענות לבחור, אבל התגובה הדבילית הזו היא כבר כמעט רשיון טרול מדופלם. חסר טעם.

[עריכה]
בעצם אשתמש בפורמט קיים שממש תפור על המקרה שלפנינו.
Og כתב:מר _______ הנכבד, אני נותן בערך סיכוי של 78% להיותך טרול (ואתה לא רוצה לדעת לאיזה כיוון הולכים 22 האחוזים הנותרים) ולכן לא אתייחס בכובד ראש לטענתך, אלא רק בקצרצרה.
זו היתה ההקדמה. ועכשיו לגבי ה-22 האחוזים הנותרים:
אם עכשיו אתה פתאום מתכוון שהגבת להודעה הראשונה בשרשור, אתה שוב, לא רק שהשבת לשאלה שכבר נענתה על-ידי בתשובה מלאה ומדוייקת, גם שוב התייחסת לשאלה שנשאלה לפני כשנה. ונוסף לכל הסיבות האלו עבור למה לא להשיב כלל, כשכן באת והשבת, אני לא רוצה להתחיל לתאר עד כמה מטופשת היתה גם התשובה שלך.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא