אפשר לחפש לפי תמונות?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

גולדי

אפשר לחפש לפי תמונות?

שליחה על ידי גולדי »

אני מרגיש שיהיה לי יותר קל לחפש אם אני פשוט אבחר את התמונה שהכי מוכרת לי. מתי תסדרו אפשרות כזאת?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

:?:

לחפש איפה ומה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כן, גם אני חשבתי על זה, אבל רוב הסיכויים שזה יקח הרבה רוחב פס מהמקום שבו מאוכסנות התמונות והוא יפול לעיתים תכופות יותר.

אם זה עוזר לך, יש שרשור POP0.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הכוונה שלו הייתה לדף עם תמונות מכל המשחקים באתר והשמות שלהם?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

חיובי.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אם כבר אז עדיף לעשות משהו כמו בhotu - כשהעכבר מעל לקישור למשחק מופיע תמונה ליד (למרות שזה בטוח מצריך הרבה התעסקות מצד גורדי).

דף עם הרבה תמונות ביחד יטען לאט מאוד וגם כמו שעוג אמר זה אולי יגרום לבעיות עם האתרים שהתמונות בהם (וגם אי אפשר לדעת אם הרבה ישתמשו בזה), אבל מצד שני יותר פשוט לעשות אותו.

[עריכה]

חוץ מזה, יש הרבה משחקים לא ממש נפוצים באתר שאם התמונות שלהן יופיעו בדף עם התמונות אז הם לא יעזרו להרבה אנשים, אלה רק יפריעו..
ככה שדף עם משחקים פופולריים שמחפשים הרבה הוא יותר הגיוני (שזה בדיוק מה שיש עכשיו, אבל אפשר להרחיב אותו וגם להכניס לאתר אולי).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

גם לי הרעיון הזה עלה, אבל באמת נראה לי שהוא יזלול משאבים כך שהעלות תעלה על התועלת.

דף מורחב עם תמונות ממשחקים פופולריים יכול להיות הפתרון, אבל אני אצטרך לחשוב קצת על הפורמט המתאים לכך.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא