קובץ שפה בfury of the furries

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

wakafa

קובץ שפה בfury of the furries

שליחה על ידי wakafa »

היי לכולם
אני מנסה לשנות את השפה בfury of the furries אבל אני לא מצליח
יש למישהו את המשחק באנגלית כבר והוא יוכל לשלוח לי אותו אולי? ככה אוכל לשחק וגם לקרוא בין לבין את השטויות ^_^
תודה מראש
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אתה מפעיל את הקובץ הלא נכון. תפעיל את קובץ הBAT (זה עם האייקון של גלגל השניים)
wakafa

שליחה על ידי wakafa »

אין לי בכלל קובץ bat.
במחשב אחר יש לי קובץ go.bat עם הגלגל שיניים, אבל כשאני מפעיל אותו הוא מקרטע (אני מפעיל אם dosbox אחרת זה פשוט נתקע)
אתה אולי יכול פשוט לשנות אצלך אם עובד לך את השפה לאנגלית ואז איכשהו להעביר לי את הקובץ lang.dat? זה יספיק לדעתי
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אתה לא מבין, יש 6 שפות לבחירה, הקובץ BAT מריץ את התוכנה שבוחרת ביניהן, אם התוכנות לא מורצות בסדר הנכון אלא רק fury.exe מופעל אז שפת ברירת המחדל נבחרת (צרפתית).
עקרונית אפשר לשנות את קובץ השפה כך שאנגלית תהיה ברירת המחדל, קובץ השפה הוא בעצם קובץ טקסט פשוט(אני לא זוכר את השם אז אני לא יכול לדעת אם זה Lang.dat או לא) אבל אין שום סיבה בעולם לעשות את זה! אם אין לך קובץ BAT סימן שלא פרסת את המשחק נכון.

תוריד שוב, תפרוס לפי הוראות הפריסה שבמדור הHELP2 ותפעיל את הקובץ go.bat עם דוסבוקס, המשחק עובד מצוין תחת דוסבוקס(אני יודע כי סיימתי אותו לפחות פעמיים בדוסבוקס ולפחות עם שתי גרסאות שונות, זה אחד המשחקים האהובים עליי)
אורח

שליחה על ידי אורח »

או קיי, אז הבעיה היא קצת יותר עמוקה. כי הורדתי מהאתר את המשחק והוא בכלל לא בא כace או כuha. הוא בא כ self extract, והיה די פשוט ללחוץ על הקובץ פעמיים, לבחור תיקייה וextract, קשה לי להאמין שפספסתי משהו.
אולי להשיג ממקום אחר?
בכל מקרה, זה לא יעשה את אותו אפקט אם פשוט יביאו לי את הקובץ שפה אחרי ששונה ואני אחליף אותו בזה הנוכחי?
wakafa

שליחה על ידי wakafa »

העניין סודר. הורדתי ממקום אחר ושם היה באמת קובץ go.bat. תודה רבה רבה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הורדתי עכשיו ובדקתי, קובץ ההפעלה הוא fury.bat ולא go.bat.
אם אתה מפעיל עם דוסבוקס אתה יכול לרשום:
fury.bat
ואז זה יעבוד.
אתה יכול גם לרשום GO בדוסבוקס וזה יעבוד, אפילו אם זה נראה כאילו אין לך קובץ Go.bat, הקובץ ישנו אבל הוא פשוט קובץ מוסתר ולכן אתה לא תראה אותו אלא אם כן ההגדרות תיקייה שלך מאפשרות הצגת קבצים מוסתרים (זה כנראה מה שיש במחשב השני שבדקת בו)

בכל מקרה, אני מציע לך בחום להפעיל את המשחק שבאתר ולא מה שהורדת ממקום אחר, וזאת מכיוון שיש באג במשחק במקור, הבאג גורם לכך שחלק משמות העולמות לא נכונים במשחק, אבל לא משפיע על מהלך המשחק עצמו.
ככל הידוע לי, האתר הזה הוא היחיד שבו נמצאת הגרסה המתוקנת.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא