שאלה בקשר לBIT-MENU

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

skakooli2
משתמש רשום
משתמש רשום

שאלה בקשר לBIT-MENU

שליחה על ידי skakooli2 »

שלום אנשים!
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל זאת..
אני רוצה לעשות למשחקים בתוכנה הזו הסבר בעברית. כדי לעשות את זה צריך ליצור קובץ טקסט שבו יהיה רשום ההסבר על המשחק, ולהפנות את התוכנה לאותו קובץ טקסט. הכל טוב ויפה אבל כשאני רושם את ההסבר בקובץ טקסט בעברית ולוחץ F2 בתוכנה זה מראה את ההסבר אבל בג'בריש. יש למישהו פיתרון??
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אמנם לא בדקתי, אך אני משער שהבעיה נובעת מזה שאתה רושם את הקובץ בחלונות (דרך הכתבן או עורך הרשימות(Notepad)) ומנסה להפעיל אותו בתוכנה שקוראת פונטים של דוס (זה לא בדיוק פונט, אלא אסקי, למדקדקים).
אם זו אכן הבעיה, אתה יכול לפתור אותה ע"י שימוש בתוכנה אשר כותבת מסמכים שדוס יכול לקרוא, בין אם זו תוכנה לחלונות (לא מכיר כאלה אבל מישהו אמר פה פעם שWORD יכול לבחור קידוד לדוס...) או פשוט כל מעבד תמלילים לדוס שאיתו כמובן תצטרך להוריד TSRs לקריאה וכתיבת עברית(אם אתה משתמש בדוסבוקס אז אתה יכול להוריד כאלה מפינת הHELP2 שבאתר)
skakooli2
משתמש רשום
משתמש רשום

תודה רבה על התגובה המהירה

שליחה על ידי skakooli2 »

יש לי עוד שאלה בקשר לBIT-MENU: יש מס' מוגבל של אופציות שאני יכול לשים בתפריטים שם? כלומר האם אני יכול לשים אינסוף משחקים או שיש איזושהי הגבלה??
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אין לי מושג ירוק, למה שלא תנסה? סביר להניח שאם יש הגבלה אתה תתקל בה במהרה, לא?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

בעזרת הקובץ הזה תוכל לכתוב בעברית בדוס - אתה צריך רק להפעיל את הקובץ וללחוץ על CTRL יחד עם -.
skakooli2
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי skakooli2 »

את הקטע עם העברית כבר פתרתי.. אני כותב בעברית בוורד ואז שם שומר את זה בפורמט של דוס. בדקתי וזה עובד טוב.
בקשר להגבלה.. ניתן כנראה לשים בכל תפריט 9 כפול 5 משחקים כלומר 45 מכיוון שיש 10 תפריטים ראשיים יוצא שיש 450 אופציות.
אני רוצה בעיקרון לבנות מכונת משחקים עם תפריט בעברית והכל, אבל אני מחפש תוכנה שעובדת על אותו עיקרון עם התפריטים רק שיש בה הרבה יותר אופציות או אפילו שאין בה הגבלה. אם מישו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא