שכחתם אותי עם theme hospital ? :(

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

צחי_***

שכחתם אותי עם theme hospital ? :(

שליחה על ידי צחי_*** »

היי!
לפני כמה ימים ביקשתי בפורום שתנסו לסדר את ההורדה של המשחק theme hospital.
מתוך ציפיה ומתח עמוקים, בדקתי בקביעות כל יום כמה פעמים ביום אם סידרתם את זה ולא השתנה כלום... :(
אני מה זה מבקש שתסדרו את זה בבקשה!!!!!
צחי.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

למה לפתוח נושא חדש? אני לא הולך לחפש עכשיו איפה כתבת את ההודעה הקודמת שלך, אז תתן קישור או שתגיד מה הבעיה שוב. אני כמעט בטוח שאין בעיה עם הקבצים, ואם יש בעיה עם ההורדה או עם ההפעלה אז היא לא תלויה בי.
צחי_***

שליחה על ידי צחי_*** »

הבעיה היא באמת בהורדה....
אבל למה אף אחד לא מטפל בזה?
העלתי את זה לפני כמה ימים, ואחד המנהלים אמר שהוא מטפל את זה תוך יום יומיים ועברו כבר ארבעה ימים ולא קרה כלום...
והנה הקישור לבעיה... viewtopic.php?t=14588
מקווה שסוף סוף תתקנו את זה....
תודה מראש!
צחי.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

העלתי את זה לפני כמה ימים, ואחד המנהלים אמר שהוא מטפל את זה תוך יום יומיים ועברו כבר ארבעה ימים ולא קרה כלום...
דווקא כן קרה, אתה לא בדקת במקום הנכון.
כמו שעוג הבטיח, הוא דיווח ליוצר התוכנה על הבעיה וכבר יצאה גרסה חדשה (build #11).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אכן, יצאה גרסה חדשה ב14 לחודש, אבל מכיוון שכתבתי בנושא ההוא שכנראה עוד יום-יומיים תצא גרסה חדשה לא הרגשתי צורך לכתוב את זה וחשבתי שכבר הורדת.
פשוט תסיר את P2M מלוח הבקרה, תוריד שוב מאתר הבית ותתקין(אין צורך להפעיל את המחשב מחדש).
צחי_***

ל-Og היקר!

שליחה על ידי צחי_*** »

Og היקר!
אני מה זה מצטער שלא הבנתי שצריך להוריד מחדש את התוכנה, אני פשוט חדש בעולם הזה של ההורדות מכל מיני תוכנות מגניבות (כמו p2m) ואני לא כל כך מבין בהן....
ממש ממש מצטער, ותודה רבה שסידרת את זה.... המשחק נהדר!!!!
תודה רבה וסליחה!!!!!!!!!
צחי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא