אני לא מבינה למה אתם כ"כ מיושנים.. באמת...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
יעלעע
אני לא מבינה למה אתם כ"כ מיושנים.. באמת...
לא מבחינת המשחקים חח
מבחינת השיתוף קבצים!
היום יש שרתים של 5 ג'יגה ויותר שבחצי שעה אפשר לעלות יותר מ-10 משחקים ובמקום זה אתם משתמשים בשרתי דואר ישנים שעבר זמנם.
אז באותה הזדמנות אם מישהו יוכל להעלות לי את המשחק הזה:
Normality
לשרת rapidshare.com
אני אודה לו מאוד.
מבחינת השיתוף קבצים!
היום יש שרתים של 5 ג'יגה ויותר שבחצי שעה אפשר לעלות יותר מ-10 משחקים ובמקום זה אתם משתמשים בשרתי דואר ישנים שעבר זמנם.
Normality
לשרת rapidshare.com
אני אודה לו מאוד.
-
יעלע
אני אגיד לך מה הבעיה עם השרתים האלו... צריך להעביר את כל ה5 ג'יגה בפעם אחת, ובחיבור נורמלי לאינטרנט זה לוקח כמה ימים שבהם יכול להתנתק החשמל/ החיבור לאינטרנט / או שהמחשב סתם יאתחל את עצמו.
בשרתי דואר כל קובץ מחולק לחלקים, אז במקרה הכי גרוע מעלים את אותו חלק פעמיים וממשיכים הלאה לחלקים שעוד לא העלנו.
לא נמחק הקובץ? מעניין, לי שרת של 5 ג'יגה עולה באזור 20 שקל לחודש... (4 דולר בערך) לא מאמין שמישהוא נותן שרת כזה בחינם בלי הגבלה כולשהיא.
בשורה התחתונה,יש לך דוגמה?
בשרתי דואר כל קובץ מחולק לחלקים, אז במקרה הכי גרוע מעלים את אותו חלק פעמיים וממשיכים הלאה לחלקים שעוד לא העלנו.
לא נמחק הקובץ? מעניין, לי שרת של 5 ג'יגה עולה באזור 20 שקל לחודש... (4 דולר בערך) לא מאמין שמישהוא נותן שרת כזה בחינם בלי הגבלה כולשהיא.
בשורה התחתונה,יש לך דוגמה?
Re: אני לא מבינה למה אתם כ"כ מיושנים.. באמת...
אני לא יודע איפה את גרה, אבל בישראל בחבילות אינטרנט ביתיות אין אפשרות ליותר מ 136b/s = 17kb/s (תקנו אותי אם אני טועה) העלאה, שזה אומר שלוקח להעלות משחק ששוקל 200mb שלוש וחצי שעות במקרה הטוב... (ועוד לא דיברתי על 2000 מגה)יעלעע כתב:לא מבחינת המשחקים חח
מבחינת השיתוף קבצים!
Normality
לשרת rapidshare.com
אני אודה לו מאוד.
בקשר לשרתים החינמיים, בכולם יש הגבלות כאלה או אחרות, בrapid share הקבצים נמחקים אחרי זמן מסויים, בשרתים אחרים יש מגבלת גודל, ובשרתים אחרים יש הגבלות אחרות..
כמו שET אמר, תביאי דוגמה.
(דרך אגב, P2M היא לא מיושנת ומהירות ההורדה שם יכולה ליהיות מהירה יותר מרוב שירותי האחסון האחרים..)
Re: אני לא מבינה למה אתם כ"כ מיושנים.. באמת...
אתה מתכוון 136 קילוביטים לשניה שזה 17 קילובייט לשניה?C-man כתב:ליותר מ 136b/s = 17kb/s
אגב, נדמה לי שלחבר שלי יש 30/35 קילובייט לשניה העלאה, ואני די בטוח שלחבר אחר שלי היה (לפני כשנתיים) 26 קילובייט לשניה העלאה.
(אבל אם אני טועה, סליחה מראש)