לומקס

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Lomax

לומקס

שליחה על ידי Lomax »

תקשיבו אני הורדתי מאיזה אתר לומקס והוא כל הזמן נתקע לי :cry: מה לעשות?

זה המשחק האוהב עליי בבקשה תעזרו :(((((
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

זה משחק לחלונות נכון? נסה להפעיל עם מצב תאימות לחלונות 95. אם עדיין לא הולך אתה יכול לחפש ISO לפלייסטיישן ולשחק בו על המחשב עם האמולטור ePSXe.
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:זה משחק לחלונות נכון? נסה להפעיל עם מצב תאימות לחלונות 95. אם עדיין לא הולך אתה יכול לחפש ISO לפלייסטיישן ולשחק בו על המחשב עם האמולטור ePSXe.
מה זה? ובתאימות המשחק בכלל לא עולה זה מן פלאש כזה שנסגר אחרי שניה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

מה זה מה זה?
Lomax

שליחה על ידי Lomax »

תקשיב בגלל שהורדתי את זה בקובץ ראר אני לא יכול לעשות את זה בתאימות בתוך הראר אז אני צריך להוציא אותו נגיד לשולחן עבודה ואז כשאני מוציא לא משנה המצב שלו זה נפתח ונסגר חרי שניה :cry:
אורח

שליחה על ידי אורח »

תקשיב אני זה LOMAX ובגלל שאני לא יכוול לערוך בתור אורח נרשמת המזה זה ISO
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כשאתה פותח את הקובץ RAR תסתכל בממשק, צריך להיות לך כפתור שכתוב עליו "Extract To" או אם זה בעברית אז "חלץ אל", תלחץ על זה (ותוודא שאתה עושה את זה מייד כשאתה פותח את הקובץ כי אם תלחץ על קובץ והוא יהיה כחול אז רק הוא יחולץ) ואז כששואלים אותך לאן לחלץ תבחר תיקייה כמו C:\Lomax או C:\Games\Lomax אבל לא בשולחן העבודה. ואז לך לתיקייה שבחרת ותפעיל את המשחק משם. אל תפעיל מתוך הקובץ RAR!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא