הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אן לי מושג למה אבל למרות שקראתי את המדריכים ולמרות שהורדתי את ה"DOSBOX" אני לא מצליחה להעלות אף משחק....
אין איזו תוכנה יור קלה ופשוטה להפעלה....?
טוב אני בכל זאת אמשיך לנסות....
הממ... אני בטוח שזה בהחלט יעזור לכמה גולשים, אבל (ואני לא מאמין שאני אומר את זה) אני לא כל כך תומך במסר החינוכי שהדבר הזה מעביר... וזה גם יגדיל את רוחב הפס שהאתר צורך
אני לא יודע בדיוק מה העלויות שלך לחודש אבל יש כל כך הרבה דילים טובים לרוחב פס משתלם.
אני לא חושב שזה יוצא (בחודשי) כזה יקר (אלא אם כן אתה עדיין מרוויח משכורת של חייל:>).
הממ, אין לי רעיון טוב יותר, אבל הרעיון של לשלב DOSBox כחלק בלתי נפרד מהמשחק בהורדה - אני לא סובל אותו (וזו אינה פעם ראשונה שאני אומר את זה).
רגע, אולי יש לי רעיון אחר. הוא טרחני, אבל למעשה כיווץ מחדש של כל הארכיבים כך שיכללו DOSBox מובנה לא טרחני פחות כלל.. הרעיון הוא להוסיף קובץ ארכיב נוסף שיכיל DOSBox מוגדר מראש (preconfigured) להרצת המשחק הספציפי עם ההגדרות הדרושות - שכל שיהיה הוא לפרוקו לתוך תיקיית המשחק. (אותו רעיון, רק בחלקים. כך שלא יכפה על מי שאינו מעוניין בכך DOSBox בכל אחד ואחד מהמשחקים שהוא מוריד.)
לא עדיף כבר לצרף רק קובץ conf של דוסבוקס וקובץ אצווה שיפעיל אותו (אם כבר עושים את זה)?
[עריכה]
למען האמת לא נראה לי כל כך הגיוני ופרקטי לעשות את זה לכל המשחקים באתר (או לכל משחקי הדוס), אם כבר אז לעשות את זה רק למשחקים בעייתיים (כמו שarchon ultra היה לפני DOSBox 0.7) ואולי גם למשחקים הפופולריים (במפי אלאדין מלך האריות וכו'..)
לא רק מבחינת הוספת משקל (או שזה נפח? [למרות שבעקרון אף אחד מהם לא הגיוני]) לקבצים, אלה לקחת 700 משחקים פחות או יותר ולעשות להם את זה.. זה יהיה פרוייקט קצת מוגזם לדעתי. כמו שאמרתי, אפשר אולי לעשות את זה על מספר מצומצם של משחקים.