שלום אני חדשה כאן =]

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

לילוש16
משתמש רשום
משתמש רשום

שלום אני חדשה כאן =]

שליחה על ידי לילוש16 »

שלום לכולם מה שלומכם ?

אני רוצה להודות למנהלי האתר על עבודתם מדהימה שמחזירה אותנו כמה שנים אחורה לימיי הילדות המתוקים ההם.תודה רבה !.

****רציתי לבקש עזרה הורדתי את המשחקים "טפו טפו ווילי" ואת "באמפי" ואין לי מושג למה אבל הם לא עולים לי אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא הזה.

תודה רבה לכולם ! :D :D
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

קודם כל תודה רבה :-)

את שני המשחקים, כמו את רוב המשחקים האחרים באתר, תוכלי להפעיל באמצעות תוכנת עזר שנקראת DOSBOX2. כדי ללמוד כיצד להשתמש בתוכנה, מומלץ שתבקרי בGUIDE2.
לילוש16
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי לילוש16 »

תודה רבה על המדריכים !

אן לי מושג למה אבל למרות שקראתי את המדריכים ולמרות שהורדתי את ה"DOSBOX" אני לא מצליחה להעלות אף משחק....
אין איזו תוכנה יור קלה ופשוטה להפעלה....?
טוב אני בכל זאת אמשיך לנסות....

ושוב פעם תודה רבה !!
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Dosbox נראה לי כמו האופציה המומלצת ביותר...
באיזה שלב בדיוק את נתקעת? ניסית גם את שיטת הגרירה?
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

גורדי - מה דעתך על מה שהצעתי כבר בעבר ? לשלב דוסבוקס בתוך כל כיווץ וקובץ הפעלה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

הממ... אני בטוח שזה בהחלט יעזור לכמה גולשים, אבל (ואני לא מאמין שאני אומר את זה) אני לא כל כך תומך במסר החינוכי שהדבר הזה מעביר... וזה גם יגדיל את רוחב הפס שהאתר צורך :-(
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

אני לא יודע בדיוק מה העלויות שלך לחודש אבל יש כל כך הרבה דילים טובים לרוחב פס משתלם.
אני לא חושב שזה יוצא (בחודשי) כזה יקר (אלא אם כן אתה עדיין מרוויח משכורת של חייל:>).
סמל אישי של משתמש
Berlo
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Berlo »

אולי זה יכול לעזור:
http://www.servage.net/

למרות שאני בספק. הבנתי שכרגע האחסון בחינם, תמורת החסות, הלא-כן?
[אגב, אם מישהו מעונין, יש לי קופון הנחה לשם]
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

כן, כרגע הכל מאוחסן על שרתים שאנשים תרמו או על גאוסיטיז/שירותי שליחת קבצים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

הממ, אין לי רעיון טוב יותר, אבל הרעיון של לשלב DOSBox כחלק בלתי נפרד מהמשחק בהורדה - אני לא סובל אותו (וזו אינה פעם ראשונה שאני אומר את זה).

רגע, אולי יש לי רעיון אחר. הוא טרחני, אבל למעשה כיווץ מחדש של כל הארכיבים כך שיכללו DOSBox מובנה לא טרחני פחות כלל.. הרעיון הוא להוסיף קובץ ארכיב נוסף שיכיל DOSBox מוגדר מראש (preconfigured) להרצת המשחק הספציפי עם ההגדרות הדרושות - שכל שיהיה הוא לפרוקו לתוך תיקיית המשחק. (אותו רעיון, רק בחלקים. כך שלא יכפה על מי שאינו מעוניין בכך DOSBox בכל אחד ואחד מהמשחקים שהוא מוריד.)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לא עדיף כבר לצרף רק קובץ conf של דוסבוקס וקובץ אצווה שיפעיל אותו (אם כבר עושים את זה)?

[עריכה]

למען האמת לא נראה לי כל כך הגיוני ופרקטי לעשות את זה לכל המשחקים באתר (או לכל משחקי הדוס), אם כבר אז לעשות את זה רק למשחקים בעייתיים (כמו שarchon ultra היה לפני DOSBox 0.7) ואולי גם למשחקים הפופולריים (במפי אלאדין מלך האריות וכו'..)
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

Vgames עשו את זה, אבל יש להם הרבה מקום על השרת... המון מקום בעצם. אבל זה באמת לא פרקטי להוסיף עוד 1.5 לכל משחק מסכן של 30 קילובייט
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לא רק מבחינת הוספת משקל (או שזה נפח? [למרות שבעקרון אף אחד מהם לא הגיוני]) לקבצים, אלה לקחת 700 משחקים פחות או יותר ולעשות להם את זה.. זה יהיה פרוייקט קצת מוגזם לדעתי. כמו שאמרתי, אפשר אולי לעשות את זה על מספר מצומצם של משחקים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

C-man כתב:לא עדיף כבר לצרף רק קובץ conf של דוסבוקס וקובץ אצווה שיפעיל אותו (אם כבר עושים את זה)?
העניין הוא שבשילוב DOSBox בתוך התיקייה הוא כבר יעלה את המשחק בכונן Z וכך לא תיווצר שום תלות במיקום פריסת המשחק על גבי הכונן הקשיח.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אז אפשר לשים את דוסבוקס בקובץ נפרד ולצרף קישור אליו יחד עם הקישור לקובץ הconf כך שלא יהיה צורך להעלות את אותם הקבצים של דוסבוקס הרבה פעמים..
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא