עזרה בהורדות בבקשה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
עזרה בהורדות בבקשה
קודם כל אני חייב להודות למקימי האתר, זו הפעם הראשונה שהצלחתי בצורה כל כך פשוטה להפעיל רומים של הPSX. בינתיים נהניתי מאד מהמשחקים Strider 2 ו-MediEvil. את שני המשחקים האלה הצלחתי להוריד בעזרת P2M ולהפעיל בעזרת האמולטור המוצא באתר. אבל, כשניסיתי להוריד את Valkyrie Profile ואת Legend of Mana, אחרי שההורדה התחילה היא נתקעה באזור ה2-3 מגה הראשונים לשני המשחקים, ואפילו אחרי שהשארתי לעבוד בלילה היא לא התקדמה. מה יכול לגרום בעיה כזו?
כרגע יש לי בעיות להתחבר לחשבונות, אז אני אבדוק את זה אחר כך (זה נשמע לי כמו בעיה עם התוכנה שעשוייה להפתר בגרסה הבאה).
את שני המשחקים הראשונים שציינת הורדת מהחשבון בוואלה או מהחשבון בג'ימייל?
את שני המשחקים הראשונים שציינת הורדת מהחשבון בוואלה או מהחשבון בג'ימייל?
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ג' אפריל 10, 2007 9:26 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
עכשיו הורדתי 3 קבצים ונראה שהם ירדו עד הסוף כמו שצריך, אבל משום מה יש הבדלים של כמה קילובייטים בין האחד לשני..
בכל מקרה לא נראה לי שהבעיה היא בחשבון או בקבצים כי בזמנו עוג הוריד את Valkyrie Profile ו-Gabriel הוריד את Legend of Mana.
כמו שאמרתי, אם יש בעיה אז היא כנראה באג בתוכנה (עקב שינויים באתרים), מה שאפשר לעשות זה לדווח ליוצר התוכנה (הישראלי) כדי שיתקן את הבעיה.
חוץ מזה, אם אתה עדיין לא מצליח להוריד את המשחקים האלה אני אוכל להעתיק את הקבצים מהחשבונות הנוכחיים לחשבונות בג'ימייל.
בכל מקרה לא נראה לי שהבעיה היא בחשבון או בקבצים כי בזמנו עוג הוריד את Valkyrie Profile ו-Gabriel הוריד את Legend of Mana.
כמו שאמרתי, אם יש בעיה אז היא כנראה באג בתוכנה (עקב שינויים באתרים), מה שאפשר לעשות זה לדווח ליוצר התוכנה (הישראלי) כדי שיתקן את הבעיה.
חוץ מזה, אם אתה עדיין לא מצליח להוריד את המשחקים האלה אני אוכל להעתיק את הקבצים מהחשבונות הנוכחיים לחשבונות בג'ימייל.