דף 1 מתוך 1

הוגו מארח חברים, יש למישהוא מושג מה זה?

נשלח: ב' אפריל 09, 2007 10:33 pm
על ידי ET
ראיתי את זה בבאג ליד הקופות.
אני זוכר שOg כתב פעם משהוא על גירסאות דמו של הוגו שיש בהן קבצים יותר קטנים, אולי זה זה?

נשלח: ב' אפריל 09, 2007 11:33 pm
על ידי Og
אמנם השם נשמע מוכר, אבל אני די בטוח שאני לא מכיר... זה חדש או ישן?

נשלח: ג' אפריל 17, 2007 9:59 am
על ידי ET
סליחה על ההקפצה, מתברר שעדיין מוכרים את זה בחלק מהסניפים של באג (לא סניף תל אביב) ומדובר בעצם בשלושה ספרים מפורסמים "מיץ פטל", "אבא עושה בושות" ו"הכינה נחמה". אין שום קשר להוגו חוץ מהציור של על העטיפה!

הם עולים רק תשעה שקלים , אבל הבעיה היא שהם לא מופיעים באתר או במחשבים של באג, אז בעצם אי אפשר לדעת איפה הם זמינים (אני קניתי אחד מהם בגן שמואל והקופאית אמרה שזה לא מופיע לה בכלל!).

ואגב, מהבחינה הטכנית , הם עולים מצוין על XP בלי שום שינוי רזולוציה או צבעים (מ98').

נשלח: ג' אפריל 17, 2007 5:59 pm
על ידי ב.ו.
שונא את באג בגן שמואל
קניתי שם לחבר שךי סימס 2 והדיסק לא היה תקין והם לא רצו להזיר החזר כספי כי לא הוא קנה את זה למרות שהייתה לו את הקבלה ועד שאני לא הגעתי אחרי שעה וחצי בערך אסור היה לו לצאת מהחנות.
ובכלל שמעתי מחברים שלי שיש במשחקים שם מלא פאקים (באגים :lol: )

נשלח: ג' אפריל 17, 2007 11:24 pm
על ידי ET
אממ, לא חסרות דוגמאות על שרות לקוי שם... מהפקעת מחירים (המחירים באינטרנט יותר יקרים מאשר בחנות!) ועד מחשבים שלא עבדו וחזרו שרוטים, וכל זה כמובן בלי להזכיר את היחס המזלזל של המוכרים שנותנים לך להרגיש כאילו הגעת למשרד הפנים.

וכמו שהבנתם, אני עובד ברשת המתחרה... (לא פריק)

נשלח: ג' אפריל 17, 2007 11:51 pm
על ידי ב.ו.
איזו רשת?

נשלח: ד' אפריל 18, 2007 10:37 am
על ידי ET
איזו עוד רשת מוכרת משחקי מחשב? טוב, האמת שיש שתיים לפחות, אבל אני לא עובד בשביל הד ארצי!