הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
הורדתי את המשחק בונוס, הוא עלה, אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע ותקע את כל המחשב. לא הצלחתי אפילו לכבות את המחשב, הייתי צריכה להוציא את התקע מהחשמל... ניסיתי 3 פעמים להעלות את המשחק, כל פעם עם אותה תוצאה. :(
מישהו יכול בבקשה לעזור לי ?
אין צורך לנתק חשמל, לחיצה ארוכה על כפתור ה-POWER (משהו כמו 5 עד 7 שניות) תכבה אותו.
אני לא מכיר את המשחק, אבל נשמע לי כאילו זה משחק DOS שעדיף לנסות לשחק אותו עם DOSBOX לא?
לא משנה, קודם כל, רק לוודא: את יוצאת מהתוכנה(Winzip), נכנסת לתיקייה שיצרת (Bonus) ומשם מפעילה את go.bat ולא מהממשק של התוכנה, כן?
אם את לא מצליחה בשום מקרה תשקלי להשתמש בDOSBOX3, כמו שהוזכר קודם. שיטת הגרירה היא הכי פשוטה ועובדת הרבה יותר טוב בגרסה החדשה של דוסבוקס, היא מוסברת במדריך של אופיר לדוסבוקס (ניתן למוצאו בין שאר הGUIDE2).
טוב, דווקא כן בדקתי וזה עבד. אח"כ כבר לא ... בכל אופן, אני חדשה בענייני מחשבים והדוסבוקס נראה לי קצת מסובך (גם מתגובות גולשים). אז בינתיים אני עוזבת את העניין הזה. תודה על העזרה.
אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר ששתי הסיבות העיקריות הן שהמשחק הזה פשוט מאוד פופולארי(ובצדק) ושהוא לא עובד בלי פריסה(וזאת בניגוד למשחקים פופולאריים שכן עובדים ללא פריסה כמו DAVE לדוגמא).