אני מחפש את המשחק Time Warriors (לוחמי הזמן) משנת 1997

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מסע בזמן אל העבר

אני מחפש את המשחק Time Warriors (לוחמי הזמן) משנת 1997

שליחה על ידי מסע בזמן אל העבר »

שלום!
כבר המון זמן שאני מחפש משחק שנקרא Time Warriors (או בתרגום חופשי לעברית - לוחמי הזמן).
המשחק הוא משחק לחימה מדהים המתרחש ביפן העתיקה. המשחק יצא בשנת 1997.
חיפשתי אותו בכל אתר!!
חיפשתי אפילו באימיול, בביטורנט, באתרי Warez (למרות שזה משחק ישן), ופשוט אין זכר למשחק.
הדבר היחיד שניתן להשיג ברחבי האינטרנט זה דמו של המשחק, אבל את הדמו כבר יש לי על דיסק עם עוד משחקים.
מישהו שמע על המשחק ויודע היכן ניתן להשיג אותו?
אשמח אם תעזרו, תודה :)

נ.ב הנה תמונות מהמשחק - למקרה שזה יעזור למצוא אותו:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

http://www.the-underdogs.info/game.php?id=1163

אני אבדוק אם יש ב IRC..

[עריכה]

יש לי בעיות בהתחברות, אולי מישהו אחר יבדוק..
מסע בזמן אל העבר

וואו C-man אתה פשוט ענק !! :) ;)
תודה רבה, שכחתי לגמרי מהאתר הזה :D אני מכיר את האתר הזה אבל לא חשבתי לחפש בו..

ושוב תודה ענקית! :)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

טוב, מצאתי בIRC את: Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part02.rar

ועוד כל מיני חלקים, יכול ליהיות שזה המשחק שלך, אתה יכול לחפש IRC פה בפורום כדי למצוא הסברים..

אגב, יכלתי לקשר אותך לHOTU גם קודם אם היית אומר שאתה מוכן לקנות.
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני אחפש ב- IRC, ואם אין אז אני אהיה מוכן לקנות :)
ושוב תודה מקרב לב C-man :)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

טוב, אני חושב שאני אוכל לשלוח לך את גרסת הריפ אם לא תצליח להסתדר (יכול ליהיות שאפשר להשיג גם מלאה, נסה).
מסע בזמן אל העבר

אוקיי, C-man יצרתי קשר עם מישהו שמבין קצת יותר ממני ב- IRC (כי אני כמובן קצת הסתבכתי).
והגרסה שיש שם היא לא המשחק שאני מחפש :( זה משחק אחר :(
אז אם מצאת אפילו ריפ של המשחק, אני אשמח אם תשלח לי :)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

תוצאות החיפוש הביאו את זה:

קוד: בחירת הכל

baneserve.txt:./games/T/Time Warriors [Silmarils][1997][rip][group Hybrid].rar
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part01.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part01.SFV 2.30KB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part02.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part03.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part04.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part05.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part06.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part07.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part08.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part09.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part10.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part11.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part12.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part13.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part14.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part15.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part16.rar 14.31MB
loneserve.txt:\Time_Warrior_-_The_Armageddon_Device\Timewarriors - Armageddon Device.part17.rar 6.37MB
oyn.txt:\T\Time Warriors [Silmarils][1997].rar 23.58MB
הראשון והאחרון הם בטוח מה שאתה מחפש כי זה מאותה חברה שכתוב בHOTU. ניסיתי להוריד אתמול את זה מ BANESERVE אבל ההורדה נפסקה. את OYN אני לא רואה מחובר. מ LONE SERVE זה מוריד לי על מהירות גבוהה יחסית (אבל אני לא בטוח שזה מה שאתה מחפש).

[עריכה]
בעצם כן נראה לי שמה שעל LONESERVE זה אותו משחק.
אגב, אני עוזר לך רק בגלל שביקשת כל כך יפה, לא כמו רוב האנשים שמבקרים פה (קבל את זה כמחמאה).
מסע בזמן אל העבר

תודה C-man ;) תאמין לי שהיחס הזה מגיע לך ולכל מי שתרם לאתר הנהדר "מסע אל העבר" :)

והנה, סוף סוף הצלחתי להפעיל את IRC אצלי - לאחר שקראתי את המדריך שאותו מצאתי ע"י חיפוש בפורום זה.
ומה ששלחת זה המשחק! :D הוא משנת 1997 ואכן מדובר באותה חברה! :)
תודה רבה! אני אנסה להוריד עכשיו ;)
אורח

שליחה על ידי אורח »

מאוד מוזר, הפעלתי את ה- IRC בדיוק כמו שנכתב במדריך.
אפילו הגעתי לערוץ של oldgames# , אבל לאחר שאני מקיש את פקודת החיפוש ואת שם המשחק - הכל נשאר אותו דבר. :? התוצאות פשוט לא מופיעות.
הנה - זה מה שמופיע אצלי לאחר שאני מחפש:

תמונה

אולי עשיתי משהו לא נכון?
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

השם של הערוץ (channel) הוא לא נכון. אין לו סולמית בסוף.
כשאתה מחובר לשרת, בחלון של הסטטוס(החלון הראשון בפתוח) תכתוב

קוד: בחירת הכל

/join #oldgames
הבעיה בטח בגלל הישור לעברית של הפורום (בלבל אותך)
LoneServe

שליחה על ידי LoneServe »

בתור המפעיל של השרת (הוא מהיר כי גם אני מהארץ ;) ) אני יכול להגיד לך בוודאות שגירסת ה-CD של TIMEWARRIORS שעל ה-FSERVE שלי היא *לא* מה שאתה מחפש.

הגירסא שלי זה משחק הרפתקאות נוסח MYST ולא משחק מכות...

יותר סביר של-BANESERVE יש את ה-RIP של מה שאתה מחפש, לי אישית אין...
מסע בזמן אל העבר

וואו! נכון! :) הם באמת התבלבלו! :D
תודה רבה astralc! ניסיתי עכשיו וזה הצליח! :D
אני אחפש את המשחק!
ושוב - תודה מקרב לב לך ול C-man ! ;)
אורח

שליחה על ידי אורח »

LoneServe כתב:בתור המפעיל של השרת (הוא מהיר כי גם אני מהארץ ;) ) אני יכול להגיד לך בוודאות שגירסת ה-CD של TIMEWARRIORS שעל ה-FSERVE שלי היא *לא* מה שאתה מחפש.

הגירסא שלי זה משחק הרפתקאות נוסח MYST ולא משחק מכות...

יותר סביר של-BANESERVE יש את ה-RIP של מה שאתה מחפש, לי אישית אין...
זה בסדר, יש שם גרסאות שונות של המשחק - תודה :)
מסע בזמן אל העבר

יש לי שאלה קטנה לגבי ה- IRC: האם לאחר שמחפשים לוקח לו זמן למצוא את התוצאות או שאחרי כמה שניות הוא כבר מביא אותן? :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא