הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שלום!
כבר המון זמן שאני מחפש משחק שנקרא Time Warriors (או בתרגום חופשי לעברית - לוחמי הזמן).
המשחק הוא משחק לחימה מדהים המתרחש ביפן העתיקה. המשחק יצא בשנת 1997.
חיפשתי אותו בכל אתר!!
חיפשתי אפילו באימיול, בביטורנט, באתרי Warez (למרות שזה משחק ישן), ופשוט אין זכר למשחק.
הדבר היחיד שניתן להשיג ברחבי האינטרנט זה דמו של המשחק, אבל את הדמו כבר יש לי על דיסק עם עוד משחקים.
מישהו שמע על המשחק ויודע היכן ניתן להשיג אותו?
אשמח אם תעזרו, תודה
נ.ב הנה תמונות מהמשחק - למקרה שזה יעזור למצוא אותו:
אוקיי, C-man יצרתי קשר עם מישהו שמבין קצת יותר ממני ב- IRC (כי אני כמובן קצת הסתבכתי).
והגרסה שיש שם היא לא המשחק שאני מחפש :( זה משחק אחר :(
אז אם מצאת אפילו ריפ של המשחק, אני אשמח אם תשלח לי
הראשון והאחרון הם בטוח מה שאתה מחפש כי זה מאותה חברה שכתוב בHOTU. ניסיתי להוריד אתמול את זה מ BANESERVE אבל ההורדה נפסקה. את OYN אני לא רואה מחובר. מ LONE SERVE זה מוריד לי על מהירות גבוהה יחסית (אבל אני לא בטוח שזה מה שאתה מחפש).
[עריכה]
בעצם כן נראה לי שמה שעל LONESERVE זה אותו משחק.
אגב, אני עוזר לך רק בגלל שביקשת כל כך יפה, לא כמו רוב האנשים שמבקרים פה (קבל את זה כמחמאה).
תודה C-man תאמין לי שהיחס הזה מגיע לך ולכל מי שתרם לאתר הנהדר "מסע אל העבר"
והנה, סוף סוף הצלחתי להפעיל את IRC אצלי - לאחר שקראתי את המדריך שאותו מצאתי ע"י חיפוש בפורום זה.
ומה ששלחת זה המשחק! הוא משנת 1997 ואכן מדובר באותה חברה!
תודה רבה! אני אנסה להוריד עכשיו
מאוד מוזר, הפעלתי את ה- IRC בדיוק כמו שנכתב במדריך.
אפילו הגעתי לערוץ של oldgames# , אבל לאחר שאני מקיש את פקודת החיפוש ואת שם המשחק - הכל נשאר אותו דבר. התוצאות פשוט לא מופיעות.
הנה - זה מה שמופיע אצלי לאחר שאני מחפש:
LoneServe כתב:בתור המפעיל של השרת (הוא מהיר כי גם אני מהארץ ) אני יכול להגיד לך בוודאות שגירסת ה-CD של TIMEWARRIORS שעל ה-FSERVE שלי היא *לא* מה שאתה מחפש.
הגירסא שלי זה משחק הרפתקאות נוסח MYST ולא משחק מכות...
יותר סביר של-BANESERVE יש את ה-RIP של מה שאתה מחפש, לי אישית אין...