בעיה עם השימוש בתכנה P2M בחשבונות Walla! (אהההה!)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בעיה עם השימוש בתכנה P2M בחשבונות Walla! (אהההה!)
בכל חשבון של Walla! שניסיתי (וניסיתי הרבה. המון.) להוריד ממנו, בתחילת ההורדה הוא (P2M) טוען שרכיב הקובץ הראשון (לדוגמא "simon1.exe.015") כבר קיים (על אף שמן הסתם הוא איננו), ובין הצעותיו למצב: Cancel, Overwrite, Overwite All.
Cancel ו-Overwrite אינם פועלים שניהם, אלא רק סוגרים את ההודעה ופותחים אותה מחדש, לגבי אותו הקובץ.
Overwrite All אמנם סוגר את ההודעה אחת ולתמיד, אך ההורדה קפואה (כלומר, במצב הורדה פעילה אך שאף לא החלה כלל).
בדקתי ובחשבון גוגל הצלחתי להוריד.
אגב, מכוון שעשיתי נסיונות רבים עם חשבונות Walla, יצא לי להיתקל בקשיים רבים מאד בכניסה. כמובן שלא עליתי על התנאי המדוייק (או שייתכן ויש משהו שאני לא יודע), אבל לאחר שימוש בכניסה לחשבון תחת שרת אחד (נוכחתי רק ב-walla), גם אם הכניסה כשלה וגם אם הצליחה - על מנת להיכנס לחשבון שני (באותו שרת) יש לסגור את P2M ולפתוח מחדש. אני מציע להוסיף את זה למדריך.
נ.ב, כמובן שבהוראת המדריך הסרתי והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר שהאתר הרשמי מציג.
[עריכה]
ראיתי עכשיו שבפורומים הרשמיים של P2M דיווחת, עוג, ממש לאחרונה, על בעיה בשרתי Walla. אבל אני מבין שמדובר כאן במשהו אחר. (נכון?)
לא שאלתי שם כי אני לא מכיר את התכנה מספיק טוב כדי לבטל עזרה מכאן מראש.
Cancel ו-Overwrite אינם פועלים שניהם, אלא רק סוגרים את ההודעה ופותחים אותה מחדש, לגבי אותו הקובץ.
Overwrite All אמנם סוגר את ההודעה אחת ולתמיד, אך ההורדה קפואה (כלומר, במצב הורדה פעילה אך שאף לא החלה כלל).
בדקתי ובחשבון גוגל הצלחתי להוריד.
אגב, מכוון שעשיתי נסיונות רבים עם חשבונות Walla, יצא לי להיתקל בקשיים רבים מאד בכניסה. כמובן שלא עליתי על התנאי המדוייק (או שייתכן ויש משהו שאני לא יודע), אבל לאחר שימוש בכניסה לחשבון תחת שרת אחד (נוכחתי רק ב-walla), גם אם הכניסה כשלה וגם אם הצליחה - על מנת להיכנס לחשבון שני (באותו שרת) יש לסגור את P2M ולפתוח מחדש. אני מציע להוסיף את זה למדריך.
נ.ב, כמובן שבהוראת המדריך הסרתי והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר שהאתר הרשמי מציג.
[עריכה]
ראיתי עכשיו שבפורומים הרשמיים של P2M דיווחת, עוג, ממש לאחרונה, על בעיה בשרתי Walla. אבל אני מבין שמדובר כאן במשהו אחר. (נכון?)
לא שאלתי שם כי אני לא מכיר את התכנה מספיק טוב כדי לבטל עזרה מכאן מראש.
ובכן הסיפור הוא כזה, לפני כמה זמן איתי יצר איתי קשר בהודעה פרטית והסביר לי על הבעיה הזו. הוא אמר שמשום מה הוא לא מצליח להרשם לפורום של P2M ומכיוון שהוא ידע שיש לי שם חשבון הוא ביקש ממני לשאול על הבעיה שם וכך עשיתי(אצל איתי הבעיה יותר חמורה מפה כי הוא מעלה רק לוואלה(אין לי מושג למה, כי זה לא לוקח יותר זמן או רוחב פס להעלות לג'ימייל ווואלה ביחד)).
אז לשאלותיך:
*כן, הבעיה שתיארת היא בדיוק הבעיה שעליה דיווחתי ושרן פתר (אמור היה לפתור?) בגרסה החדשה.
*כן, גם אני שמתי לב לבעיה שאי אפשר להכנס רצוף לשני חשבונות בוואלה, אבל זה לא נראה לי כזה חמור... ההחלטה להכניס למדריך היא של C-Man.
*בקשר לבעיות כניסה לחשבונות בפעם הראשונה- זה חדש לי... לא קרה לי אף פעם.
אז לשאלותיך:
*כן, הבעיה שתיארת היא בדיוק הבעיה שעליה דיווחתי ושרן פתר (אמור היה לפתור?) בגרסה החדשה.
*כן, גם אני שמתי לב לבעיה שאי אפשר להכנס רצוף לשני חשבונות בוואלה, אבל זה לא נראה לי כזה חמור... ההחלטה להכניס למדריך היא של C-Man.
*בקשר לבעיות כניסה לחשבונות בפעם הראשונה- זה חדש לי... לא קרה לי אף פעם.
זה כבר מדאיג. זה לא אמור לקרות עם הגרסה החדשה ביותר... אתה בטוח ב100% שהגרסה שיש לך היא 1.61 Build #8 ? (כמובן שאני לא צריך להגיד לך שאפשר לבדוק דרך Help>About)Radioactive Grandpa כתב:נ.ב, כמובן שבהוראת המדריך הסרתי והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר שהאתר הרשמי מציג.
אממ
הסיבה שאני לא מעלה לGmail היא שלפי המדריך של C-man , יש איתו יותר בעיות של קבצים שלא יורדים טוב. (לא קשור למהירות)
אני מעדיף שאנשים יחכו להוריד מואללה במהירות נורמלית, כי אם קבצים יתחילו לא לרדת טוב, זה יגרום להם להתיאש אפילו יותר מהר...
אממ, חוץ מזה שמספר ההעלאות לחשבונות דואר הוא יחסית זעום אצלי. (פעם אחרונה ספרתי פחות מעשרים וחמישה מתוך בערך 700)
עדכון - שוב פעם יש בדיוק את אותה הבעיה, ותאמין לי שזה מספר 8
כנראה שזו פעולה מכוונת...
אני מעדיף שאנשים יחכו להוריד מואללה במהירות נורמלית, כי אם קבצים יתחילו לא לרדת טוב, זה יגרום להם להתיאש אפילו יותר מהר...
אממ, חוץ מזה שמספר ההעלאות לחשבונות דואר הוא יחסית זעום אצלי. (פעם אחרונה ספרתי פחות מעשרים וחמישה מתוך בערך 700)
עדכון - שוב פעם יש בדיוק את אותה הבעיה, ותאמין לי שזה מספר 8
כנראה שזו פעולה מכוונת...
נערך לאחרונה על ידי ET ב ש' פברואר 24, 2007 10:38 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא נראה לי
אופיר,ניסת עכשיו,היום?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן... אבל אני מניח שזה כבר ברור מהתגובות הבאות...Og כתב:זה כבר מדאיג. זה לא אמור לקרות עם הגרסה החדשה ביותר... אתה בטוח ב100% שהגרסה שיש לך היא 1.61 Build #8 ?Radioactive Grandpa כתב:נ.ב, כמובן שבהוראת המדריך הסרתי והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר שהאתר הרשמי מציג.
אני מבין שהבעיה היא טוטאלית? זה קורה עכשיו לכולם לא משנה מה? גם לך, אופיר?
אוקי R.G, קיבלתי, אין צורך להתעצבן, בסה"כ רציתי לוודא.
ראיתי עכשיו בפורום של P2M שרן הוציא את Build 9 היום(ממש לפני כמה שעות). אמנם לא בדקתי, אבל יכול להיות שעכשיו זה בסדר?
איתי:
ראיתי שאתה מעביר את ההורדות מוואלה, אני מקווה שאתה עושה את זה בעזרת תוכנת העזר P2MP ולא ידנית (וזאת בהנחה שגם התוכנה הזו לא נדפקה מהשינויים בוואלה).
ראיתי עכשיו בפורום של P2M שרן הוציא את Build 9 היום(ממש לפני כמה שעות). אמנם לא בדקתי, אבל יכול להיות שעכשיו זה בסדר?
איתי:
ראיתי שאתה מעביר את ההורדות מוואלה, אני מקווה שאתה עושה את זה בעזרת תוכנת העזר P2MP ולא ידנית (וזאת בהנחה שגם התוכנה הזו לא נדפקה מהשינויים בוואלה).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אממ
האמת שרציתי לשאול אותך על זה, ידעתי שאפשר לעשות Forward', אבל חשבתי שזה רק בזמן השליחה הראשונית.
תודה
אגב, לפי דעתי ואללה לא יוותרו כל כך בקלות.
תודה
אגב, לפי דעתי ואללה לא יוותרו כל כך בקלות.
קשה לי להאמין
התוכנה היא לא בלתי חוקית, אלא אם כן יש סעיף בתקנון של כל החברות אימייל שלא מאפשר להעלות קבצים לצורך אחסון.
חוץ מזה שהתוכנה לא כל כך נפוצה, הפורום מתעדכן לאט מאוד (אבל אולי זה בגלל שיש בעיות להירשם).
חוץ מזה שהתוכנה לא כל כך נפוצה, הפורום מתעדכן לאט מאוד (אבל אולי זה בגלל שיש בעיות להירשם).
Re: קשה לי להאמין
עדיין, התוכנה בסך הכל שולחת אימיילים באופן אוטומתי כמו תוכנות OUTLOOK וכד', השימוש בתוכנה אולי הוא לא חוקי.ET2K כתב:התוכנה היא לא בלתי חוקית, אלא אם כן יש סעיף בתקנון של כל החברות אימייל שלא מאפשר להעלות קבצים לצורך אחסון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: