שאלה קטנה בקשר למשחק "חברי פחד" .

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Deanosaur

שאלה קטנה בקשר למשחק "חברי פחד" .

שליחה על ידי Deanosaur »

הורדתי את המשחק , עשיתי MOUNT עם DAEMON TOOLS , התקנתי ועכשיו כאשר אני נכנס למשחק זה עושה לי בעיה בג'יבריש (נכנסתי עם DOSBOX , עם הFRONTEND של D-FEND)
כן , אני עשיתי gus=false אני צריך עזרה... מה אני יכול לעשות?

הנה המסנג'ר שלי לאנשים שיש להם זמן לענות לי =]

dinamo10@gmail.com
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

פעל לפי הוראות ההתקנה וההפעלה שבשרשור הזה: viewtopic.php?p=72504#72504 .
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ד' פברואר 07, 2007 11:03 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Deanosaur

שליחה על ידי Deanosaur »

תודה רבה לך C-MAN! המשחק עובד לי אך הסאונד לא עובד... דרך אגב הורדתי את הדוסבוקס שלך שם ושמתי אותו בתיקיית FEAR (הDOSBOX בתוך תיקיית DOSBOX נפרדת) אז FEAR.BAT לא עובד דרך הדוסבוקס , הוא עושה בעיית ג'יבריש... אני אנסה לתקן זאת.
אבל המשחק בתיקייה C:\FEAR\FEAR.BAT עובד אך בלי סאונד... יש איזושהי דרך לעשות סאונד? (הגדרתי את הSETSOUND וזה לא עובד... ><"
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אתה חייב להפעיל עם דוסבוקס כדי שיהיה לך סאונד.. יש לך הודעת שגיאה כי לא טענת את כונן הדיסקים כמו שצריך כנראה.
Deanosaur

שליחה על ידי Deanosaur »

צריך לעשות MOUNT עם הDOSBOX? ..
Deanosaur

שליחה על ידי Deanosaur »

כלומר , תראה , אני ניסיתי לכתוב שם במקום... טוב נו עזוב בוא בבקשה למסנג'ר שלי אני מבקש בדחיפות!

dinamo10@gmail.com

אחרי זה תמחוק אותי!
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לא נראה לי שקראת את המדריך לטעינת כונן הדיסקים בדוסבוקס (לפחות לא מספיק בעיון)..

לא, אין לי כח כרגע לעזור לך במסנג'ר.. תסתפק בפורום.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:פעל לפי הוראות ההתקנה וההפעלה שבשרשור הזה: viewtopic.php?p=72504#72504.
C-Man, הנקודה בסוף המשפט נכנסה לך לתוך הURL ולכן זה מגיע לעמוד הנכון אבל לא קופץ להודעה הנכונה(לפחות אצלי).

אגב, אולי יהיה לי קצת זמן מתישהו ואני אבדוק אם אפשר לעשות חבילה עם דוסבוקס להפעלה פשוטה של המשחק הזה.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

תבדוק גם אם אפשר להפעיל את זה עם VDMSound (אם זה יוכל להפעיל את המשחק עם קול [למרות שיכול ליהיות שהעכבר עדיין לא יפעל כמו שצריך]), כי אני לא מכיר את התוכנה..

ותודה על הערה, ערכתי.
Deanosaur

שליחה על ידי Deanosaur »

טוב נו... >>"
טוב תראה אני ממש לא הבנתי את המדריך לטעינה של זה , המשחק עובד והסאונד לא... זהו. ><
Deanosaur

שליחה על ידי Deanosaur »

אוקיי תראה , עשיתי הכל , עכשיו המשחק שלי בC:\FEAR\FEAR.BAT

אתה תוכל לעשות לי MOUNT בחלק של : "משפט טעינת הסידי-רום" מה לכתוב שם? אה וכן אם המשחק שלי הוא בFEAR.BAT אז אתה תוכל לכתוב לי איך אני עושה MOUNT בDOSBOX? מה הפקודה?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אני יכול אבל אני צריך פרטים שלא תוכל לספק לי אלה אם תקרא את המדריך. עושה רושם שבכלל לא קראת את המדריך לdosbox3, לפי תוכן ההודעות שלך.

כשתחליט שאתה באמת רוצה לשחק במשחק הזה, תקרא את המדריכים בעיון..

אולי כדאי לעשות מדריך מצולם לטיפול בקבצי דיסק עם דוסבוקס? מישהו [Og?]מכיר תוכנה טובה ליצירה ועריכת סרטונים (+ אפשרות להדגיש ו/או להכניס הערות לוידאו)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא