NBA 95 ועוד משחק איסטרטגיה מסויים מישהו יודע איפה משיגים ?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
הברנש בכובע הקש
NBA 95 ועוד משחק איסטרטגיה מסויים מישהו יודע איפה משיגים ?
אני מחפש כבר המון זמן את המשחק NBA 95.
אני מחפש גם משחק איסטרטגיה עם טנקים ורובוטים וחיילים... שבאותו מחשב ששיחקתי בו נקרא "קרבות". אני לא מוצא אותם באף מקום... מישהו יכול לעזור לי?
אני מחפש גם משחק איסטרטגיה עם טנקים ורובוטים וחיילים... שבאותו מחשב ששיחקתי בו נקרא "קרבות". אני לא מוצא אותם באף מקום... מישהו יכול לעזור לי?
-
הברנש בכובע הקש
הנה הפירוט...
בתחילת המשחק אתה יכול לבחור מסלול של רובוטים או מסלול של טנקים.
אתה יכול לשחק את זה ברשת ואתה יכול לשחק מול המחשב ולעבור שלבים.
במידה ואתה משחק ברשת. אתה מקבל טנק שממנו יצא הבניין הראשי שלך. אתה מוביל אותו למקום שבו אתה רוצה לבנות את הבניין הראשי. לוחץ עליו. ונבנה הבניין הראשי.
ואז אתה יכול לבנות כמה דברים מהבניין הראשי.. בניין של תחנת כוח.. או בניין שכורה זהב. או בניין שמעבד את הזהב שהתקבל לכסף או משאיות שמובילות זהב. כל בנין שאתה רוצה לבנות יוצא בצורת טנק גדול מהבניין הראשי ואתה לוקח אותו לאיפה שאתה רוצה לבנות את הבנין... לוחץ עליו שם והבניין נבנה.
יש במשחק אפשרויות לבנות אוניות מלחמה... מגדלי שמירה... טנקים... חיילים... מסוקים...
במידה ובחרת במסלול של הטנקים... הכלי הכי חזק במשחק הוא טנק שעולה 1500 דולר שגם יורה טילים וגם יש בו שני מתקני ליזר.
במסלול של הרובוטים יש את הרובוט הקלאסי שעולה 500 דולק שיורה טילים רגילים.
יש רובוט של 700 דולר שיורה ארטילריה. יש את הרובוט של ה1500 דולר שיורה מכות חשמל.וגם שם יש אפשרויות של מסוקים ואוניות והכל.
קיצער... אני חושב שנתתי פירוט רחב... אם מישהו יודע על מה אני מדבר שיגיב בבקשה. שיספר לי מה השם המדוייק... כי אני מחפש את זה בנרות.
אתה יכול לשחק את זה ברשת ואתה יכול לשחק מול המחשב ולעבור שלבים.
במידה ואתה משחק ברשת. אתה מקבל טנק שממנו יצא הבניין הראשי שלך. אתה מוביל אותו למקום שבו אתה רוצה לבנות את הבניין הראשי. לוחץ עליו. ונבנה הבניין הראשי.
ואז אתה יכול לבנות כמה דברים מהבניין הראשי.. בניין של תחנת כוח.. או בניין שכורה זהב. או בניין שמעבד את הזהב שהתקבל לכסף או משאיות שמובילות זהב. כל בנין שאתה רוצה לבנות יוצא בצורת טנק גדול מהבניין הראשי ואתה לוקח אותו לאיפה שאתה רוצה לבנות את הבנין... לוחץ עליו שם והבניין נבנה.
יש במשחק אפשרויות לבנות אוניות מלחמה... מגדלי שמירה... טנקים... חיילים... מסוקים...
במידה ובחרת במסלול של הטנקים... הכלי הכי חזק במשחק הוא טנק שעולה 1500 דולר שגם יורה טילים וגם יש בו שני מתקני ליזר.
במסלול של הרובוטים יש את הרובוט הקלאסי שעולה 500 דולק שיורה טילים רגילים.
יש רובוט של 700 דולר שיורה ארטילריה. יש את הרובוט של ה1500 דולר שיורה מכות חשמל.וגם שם יש אפשרויות של מסוקים ואוניות והכל.
קיצער... אני חושב שנתתי פירוט רחב... אם מישהו יודע על מה אני מדבר שיגיב בבקשה. שיספר לי מה השם המדוייק... כי אני מחפש את זה בנרות.
בהחלט נשמע מתאים לאחד המשחקים היותר מתקדמים בסדרה. אולי שמש טבריינית?astralc כתב:נשמע קצת דומה ל command & conquer. אבל יש כמה דברים שלא מתאימים.
ברנש: תסתכל בעמוד הזה:
http://www.mobygames.com/game-group/com ... quer-games
יש שם תמונות מכל משחקי Command & Conquer, החל מהראשון שיצא בשנת 1995(בעמוד השני) ועל לאחרון שיצא ב2006. בכדי לראות תמונות מהמשחק, תלחץ על השם ואז בעמוד של המשחק תלחץ על התמונות מימין.
[עריכה]
בקריאה שנייה.... אולי בעצם לא...
-
הברנש בכובע הקש
תודה... מצאתי את NBA באימיול... אבל אני לא מצליח לפתוח אותו
מצאתי באימיול את NBA 95 אבל כשאני מחלץ אותו אני אף פעם לא מצליח למצוא אותו.
מישהו יודע איך לפתוח קובץ שהסיומת שלו היא "BIN" ?
מישהו יודע איך לפתוח קובץ שהסיומת שלו היא "BIN" ?
-
הברנש בכובע הקש
כמו שאני מבין... אף אחד לא מכיר את המשחק אסטרטגיה ההוא...
אני מבין שאף אחד לא זיהה את המשחק שדיברתי עליו :(
Re: כמו שאני מבין... אף אחד לא מכיר את המשחק אסטרטגיה ההוא.
הציעו לך לבדוק את משחקי C&C..הברנש בכובע הקש כתב:אני מבין שאף אחד לא זיהה את המשחק שדיברתי עליו :(
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ו' פברואר 09, 2007 12:15 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא ממש קשור לנושא הזה, אבל גורדי, ממש עכשיו שמתי לב שכשהעברת את המדריך לאתר הוספת פסיק בשורה:C-man כתב:יש בHELP2 מדריך לטיפול בקבצי תמונה, הוא יכול לעזור לך.
"(הקובץ המכיל את הנתונים הבינאריים הוא בעל סיומת IMG)" כך שעכשיו היא נראית כך:
"(הקובץ המכיל את הנתונים הבינאריים, הוא בעל סיומת IMG)"
אולי יש לי בעיה עם העברית, אבל אני לא מבין למה הפסיק שם(לפי דעתי זה משנה את כל המשמעות של המשפט).
-
הברנש בכובע הקש
סלחו נא לי... אבל... פספסתם את הכוונה שלי כי טעיתי בניסוח.
התכוונתי שכאני לא מצליח לפתוח את NBA 95 בגלל שהוא בקובץ בעל סיומת BIN.. ואני לא יודע איך לפתוח אותו.
בקשר למשחק האיסטרטגיה... בדקתי באתר שנתת לי... וזה לא המשחק ההוא.
מה שאומר שלא זיהו את המשחק שהזכרתי.
בקשר למשחק האיסטרטגיה... בדקתי באתר שנתת לי... וזה לא המשחק ההוא.
מה שאומר שלא זיהו את המשחק שהזכרתי.
-
הברנש בכובע הקש
מה שהצעת לי לא רלוונטי.
הצעתם לי לבדוק סגנון מסויים של משחקי איסטרטגיה.... זה לא מה שחיפשתי..
הצעתם לי לבדוק איך לפתוח קבצי תמונה... אבל מה שאני מחפש לפתוח זה לא קובץ תמונה אלא הקובץ שמפעיל את המשחק!
הצעתם לי לבדוק איך לפתוח קבצי תמונה... אבל מה שאני מחפש לפתוח זה לא קובץ תמונה אלא הקובץ שמפעיל את המשחק!