בעיה במשחק "עץ ההפתעות"
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
יוסי א
בעיה במשחק "עץ ההפתעות"
בעיה במשחק הזה:
http://www.old-games.org/game.php?game=treehouse
יש לו מין הגנה כזאת שצריך לאחר שבוחרים דמות, להקיש צירוף נכון.
ויש כל מיני צירופים, כמו בנסיך הפרסי 2 בשלב המערה.
יש למישהו את כל הצירופים?
http://www.old-games.org/game.php?game=treehouse
יש לו מין הגנה כזאת שצריך לאחר שבוחרים דמות, להקיש צירוף נכון.
ויש כל מיני צירופים, כמו בנסיך הפרסי 2 בשלב המערה.
יש למישהו את כל הצירופים?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: בעיה במשחק "עץ ההפתעות"
יוסי א כתב:ויש כל מיני צירופים, כמו בנסיך הפרסי 2 בשלב המערה.
-
יוסי א
זה הגנה על המשחק.Radioactive Grandpa כתב:יוסי א כתב:ויש כל מיני צירופים, כמו בנסיך הפרסי 2 בשלב המערה.
המשחק שולח אותך לעיין בחוברת של המשחק, ככה הוא יודע אם באמת קנית אותו.
אני רוצה לדעת את כל הצירופים.
אם אתה עדיין לא מבין על מה אני מדבר - תוריד את המשחק, תפעיל ותראה.
-
אורח
אני גם מנסה להפעיל את המשחק אבל זה לא נותן לי בגלל הצרופים מישהו ידוע מהם
בתודה מראש לעונה
בתודה מראש לעונה
הפעלתי את המשחק ואין בו שום מסך הגנה שצריך לפתור כדי להיכנס.אורח כתב:אני גם מנסה להפעיל את המשחק אבל זה לא נותן לי בגלל הצרופים מישהו ידוע מהם
בתודה מראש לעונה
בעזרת איזה קובץ אתה מריץ אותו?
-
אורח
הרצתי אותו באמצעות הקובץ go.bat ומסך ההגנה מופיע החל מההרצה השני של הקובץIngsoc כתב:הפעלתי את המשחק ואין בו שום מסך הגנה שצריך לפתור כדי להיכנס.אורח כתב:אני גם מנסה להפעיל את המשחק אבל זה לא נותן לי בגלל הצרופים מישהו ידוע מהם
בתודה מראש לעונה
בעזרת איזה קובץ אתה מריץ אותו?
מה הכוונה "החל מההרצה השנייה של הקובץ"אורח כתב: הרצתי אותו באמצעות הקובץ go.bat ומסך ההגנה מופיע החל מההרצה השני של הקובץ
-
אורח
הכוונתי לזה שבפעם הראשונה שמריצים את הקובץ לא מופיע מסך ההגנה ובפעמים הבאות מופעי מסך ההגנהIngsoc כתב:מה הכוונה "החל מההרצה השנייה של הקובץ"אורח כתב: הרצתי אותו באמצעות הקובץ go.bat ומסך ההגנה מופיע החל מההרצה השני של הקובץ
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
עץ מלא בהפתעות
וואו, הוא צודק... נראה שאף אחד מאיתנו לא טרח עדיין לנסות להריץ את המשחק כאן יותר מפעם אחת... אבל זה לא סדיר, לא תמיד הוא מראה את מסך ההגנה אחרי הרצה ראשונה.
Re: עץ מלא בהפתעות
Radioactive Grandpa כתב:וואו, הוא צודק... נראה שאף אחד מאיתנו לא טרח עדיין לנסות להריץ את המשחק כאן יותר מפעם אחת... אבל זה לא סדיר, לא תמיד הוא מראה את מסך ההגנה אחרי הרצה ראשונה.
אבל המסך הגנה באמת שטותי, יש לך שתי כלי נגינה מאותה הקבוצה, אז אתה פשוט לוחץ על הכלי נגינה השלישי מאותה הקבוצה וזה ממשיך לעבוד כרגיל, זה נראה יותר כמו מיני משחק מאשר מסך הגנה, ובתכ'לס, לא נראה לי שהם באמת חשבו "ווואו ח'ברה, המשחק שלנו יהיה הצלחה ענקית!!!אנחנו צריכים לתכנן דרך כלשהי שבה רק מי שקנה את המשחק יוכל לקחת חלק בגאוניות שהיא עץ ההפתעות!!!"...
ואם כבר מדברים על עץ ההפתעות, מישהו יודע איך קוראים לשיר שמתנגן בווקמן כשלוחצים עליו?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מצטער להרוס לך, אבל היה לך מזל באותה הפעלה. זה מסך הגנה.פאקמן כתב:אבל המסך הגנה באמת שטותי, יש לך שתי כלי נגינה מאותה הקבוצה, אז אתה פשוט לוחץ על הכלי נגינה השלישי מאותה הקבוצה וזה ממשיך לעבוד כרגיל, זה נראה יותר כמו מיני משחק מאשר מסך הגנה
אני אניח שלא התכוונת ברצינות למה שאמרת עכשיו, ושאתה לא באמת חושב ש-Broderbund (שהשתמשו ב-DRM דומה בנסיך הפרסי) היו צריכים ליצור יותר מדי ספקולציות בשביל להשתמש ב-DRM קטן במוצר שלהם. נכון? או שאולי אתה חושב שגם בשובר הקופות האגדי עוּגי זה בסך הכל משחקון, מה שהתחשק ל-Coktel Vision לשים שם בפתיח?פאקמן כתב:ובתכ'לס, לא נראה לי שהם באמת חשבו "ווואו ח'ברה, המשחק שלנו יהיה הצלחה ענקית!!!אנחנו צריכים לתכנן דרך כלשהי שבה רק מי שקנה את המשחק יוכל לקחת חלק בגאוניות שהיא עץ ההפתעות!!!"...
שאל את Michael J. Ilnicki (האחראי על הקול במשחק) אם הוא נתן לזה שם...פאקמן כתב:ואם כבר מדברים על עץ ההפתעות, מישהו יודע איך קוראים לשיר שמתנגן בווקמן כשלוחצים עליו?
בשם כל הכרבולות המרקדות שבעולם, אתה אכן צודק!!!Radioactive Grandpa כתב:מצטער להרוס לך, אבל היה לך מזל באותה הפעלה. זה מסך הגנה.פאקמן כתב:אבל המסך הגנה באמת שטותי, יש לך שתי כלי נגינה מאותה הקבוצה, אז אתה פשוט לוחץ על הכלי נגינה השלישי מאותה הקבוצה וזה ממשיך לעבוד כרגיל, זה נראה יותר כמו מיני משחק מאשר מסך הגנהאני אניח שלא התכוונת ברצינות למה שאמרת עכשיו, ושאתה לא באמת חושב ש-Broderbund (שהשתמשו ב-DRM דומה בנסיך הפרסי) היו צריכים ליצור יותר מדי ספקולציות בשביל להשתמש ב-DRM קטן במוצר שלהם. נכון? או שאולי אתה חושב שגם בשובר הקופות האגדי עוּגי זה בסך הכל משחקון, מה שהתחשק ל-Coktel Vision לשים שם בפתיח?פאקמן כתב:ובתכ'לס, לא נראה לי שהם באמת חשבו "ווואו ח'ברה, המשחק שלנו יהיה הצלחה ענקית!!!אנחנו צריכים לתכנן דרך כלשהי שבה רק מי שקנה את המשחק יוכל לקחת חלק בגאוניות שהיא עץ ההפתעות!!!"...
שאל את Michael J. Ilnicki (האחראי על הקול במשחק) אם הוא נתן לזה שם...פאקמן כתב:ואם כבר מדברים על עץ ההפתעות, מישהו יודע איך קוראים לשיר שמתנגן בווקמן כשלוחצים עליו?
אבל עדיין, ניסיתי שוב והצלחתי, במיוחד בגלל שאפשר לנסות אין ספור פעמים (גם אם אחרי שלוש פעמים המשחק נכבה אפשר להפעיל אותו ולהתחיל מחדש), אבל אני מניח ש"אפשר פשוט לנחש" זה לא בדיוק תשובה...
ולא יודע, נראה לי מוזר שמישהו יגנוב מ"עץ ההפתעות"...
אם תסלחו לי, אני חייב להמשיך במסעי לגלות את השם של השיר שמופיע במשחק "עץ ההפתעות"!!!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, בכל DRM בסגנון אפשר לנסות שוב ושוב ולראות מי נשבר ראשון. לא סתם החבר'ה האלה שומרים את המסך לרגע שבו הדמות שבחרת מסיימת לדלג לה להנאתה ונכנסת לבית העץ. ככל שאתה שומר את המסך לרגע מאוחר יותר הנסיונות החוזרים האלה נעשים פחות סימפתיים.
בשם כל הזימים המתנופפים, אכן החיים מלאים במוזריות.
אני לא יודע אם הבנת אותי, אבל שיהיה בהצלחה בחיפוש... (ותעשה טובה לסבא ותפסיק לצטט הודעות שלמות).
בשם כל הזימים המתנופפים, אכן החיים מלאים במוזריות.
אני לא יודע אם הבנת אותי, אבל שיהיה בהצלחה בחיפוש... (ותעשה טובה לסבא ותפסיק לצטט הודעות שלמות).