Full Throttle

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אש

Full Throttle

שליחה על ידי אש »

איך המשחק הזה נשכח ולא מצוין בשורה אחת עם משחקי לוקאס ארטס כמו מונקי אילנד ודיי אופ דה טנטקל??
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג אותו במקרה?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אפשר לקנות מהחנות freak.

ואפשר גם למצוא בIRC, אבל לא אומר יותר מזה..

[נערך עקב אי הוודאות בקשר להיות המשחק נמכר או לא.. (אם אפשר לומר זאת כך)]
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ו' ינואר 26, 2007 9:28 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

פריק...

שליחה על ידי ET »

הקטע עם פריק הוא קצת בעייתי, מתברר , שבניגוד למה שחשבתי עד עכשיו, לא את כל המשחקים בקטלוג יש להם בחנות עצמה.

בגלל שאני עובד ברשת מתחרה (עוד שניה הייתי נותן רמז מצועצע), אני יודע בדיוק איזה משחקים מוזלים כבר לא משווקים ואיזה כן, ובאתר של פריק יש כמה שבהחלט כבר לא משווקים במקומות אחרים.(לארי 7 למשל).

בקשר לפול טרוטל ספציפית, לפני חודש הייתי בפריק ובאמת היה אותו, אבל לוקאס ארטס ואקטויזן (המפיצה שלה באירופה) הפסיקו למכור אותו לחלוטין (גם את הגירסאות לWindows), כך שכל מה שיש בפריק אמור להיות "שאריות".

יש פה ושם עדיין באמאזון, אבל של מוכרים פרטיים. אם תבדוק את האתרים של החברות, אז אין בשום מקום אפשרות לקנות אותם.

מה זה אומר? שכנראה עוד כמה זמן לא יהיה אפשר להשיג את המשחקים האלו גם בארץ... ואני בכל מקרה אתן קפיצה לפריק בפעם הבאה שאני באזור כדי לבדוק מקרוב מה יש ומה לא...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

זה אומר שיהיה (או עכשיו כבר) "חוקי" להעלות אותם לפה?

ומה בקשר לgrim fandango ול monkey island 3?
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

אני לא בטוח

שליחה על ידי ET »

אם אין אותם בפריק (ואני לא בטוח) אז בעיקרון זה אמור להיות חוקי, למרות שפריק טוענים שהם יכולים להזמן משחקים במיוחד. בהחלט יכול להיות שהם מזמינים מספק אחר שעדיין מוכר אותם (אבל אם כן, אין לו אתר באינטרנט).
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אהה..
אז זה תלוי בהם ובגורדי.
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

באתר של לוקאסארטס אין אפשרות קנייה של המשחקים האלה.
מה זה אומר ?
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

זה היה ממש מעצבן

שליחה על ידי ET »

טוב, הייתי שם (קרוב לחבר שלי) ואמרתי למוכר שמעניין אותי לדעת איך יש להם כל כך הרבה משחקים של לוקאס ארטס כשבכל הרשתות האחרות הם כבר מזמן נעלמו. קודם כל הוא אמר לי שעל המדף יש תמיד עותק אחד, אבל לחלק מהם יש עוד עותקים במחסן. כששאלתי אותו אם אפשר להזמין עוד, הוא אמר את התשובה הקבועה והמעצבנת של הצוות "כשתצטרך, תדבר ונראה אם אפשר להזמין".

בכל מקרה, יש שם את כל המשחקים של לוקאס ארטס שיש בקטלוג שלהם באתר האינטרנט, חוץ מסאם ומאקס / יומו של הטנטיקל CD.

אגב, היתה איזושהיא כתבה על כך שActivision תפיץ החל מסוף דצמבר את המשחקים של לוקאס ארטס עוד פעם, אבל לא מצאתי לזה זכר באתר שלה.

אז בקיצור, כל אחד יכול להחליט מה שהוא רוצה, גם ככה לא נראה לי שבארץ ירדפו אחרי מישהוא.
עוד נקודה למחשבה... רוב המשחקים הישנים בפריק כמעט לא נמכרים לפי דעתי (הם באותו מקום שהם היו בפעם שעברה על המדף, למרות שאולי זה לא אומר כלום), ובעצם נוצר מצב שהרבה אנשים לא יכולים לשחק במשחקים כי הם לא היו חושבים לקנות אותם במחיר הנוכחי שלהם , בכל זאת 130 שקלים למשחקים בני יותר מ10 שנים זה קצת מוגזם...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הייתי מעלה את DOTT/S&M עם דיבוב אבל המחשב שלי עבר פרמוט ולא מתחשק לי להוריד את זה מ IRC רק בשביל זה.. אולי אם גורדי יאשר וזה ירד במהירות סבירה.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

יש אתר טורנטים ענק...

שליחה על ידי ET »

Underground Gamer - יש שם טורנט כמעט לכל משחק ישן (בדרך כלל ISO) שאפשר להעלות על הדעת. (אין שם משחקים מעבר לPSX ושנת 2002).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אני חושב שאם פריק עדיין מוכרים את זה, זה יהיה קצת לא הוגן לתת את זה להורדה...
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

נראה לי שעשיתי בלאגן...

שליחה על ידי ET »

בקיצור,ממה שאני הבנתי... פריק עדיין מוכרים את זה באתר, אבל האתר שלהם לא מעודכן, ומאוד לא סביר להניח שהם יקבלו את זה בעתיד, כי גם בחו"ל הפסיקו להדפיס את המשחקים האלו.

אבל...אין לי מושג מי הספקים שלהם, אבל יכול להיות שהם קונים מחנויות עודפים ולכן חלק ממה שיש להם בקטלוג יהיה אפשר להזמין בעתיד. בכל מקרה, אני ביקשתי מהם לברר בקשר לHeart of Darkness ביום רביעי, והם עוד חזרו אלי (מה שמחזק את התיאוריה שלי שהם לא יכולים באמת להזמין כל מה שיש להם בקטלוג).

בכל מקרה, אי הקופים אחד סידי (יש כאן, אבל בלי מוזיקה) ואינדיאנה ג'ונס הם היחידים שלא מופיעים גם בקטלוג.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא