הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
קרא את ה"מדריך להפעלת משחקים באמצעות DOSBox", ואת ה"מדריך לטעינת כונן תקליטורים עם DOSBox", בhelp2 של האתר. ובשביל הנוחיות אתה יכול לקרוא את ה"מדריך להפעלת משחקים באמצעות D-Fend" בשביל לקצר את התהליך של הפעלה המשחק. (אגב, אני לא מכיר את המשחק עצמו, ואני משאר שהוא פשוט לא עובד לך)
למשחק הזה יש בעיות עם דוסבוקס, הוא מאוד רגיש, כמו Archon Ultra.
בדקתי אותו בזמנו רק עם גרסת הדיסקטים של המשחק, אבל יש לי גם את הדיסק, אם יהיה לי זמן וכח אני אבדוק אותו בערב(בהנחה שאני אמצא את הדיסק ושהוא במצב תקין).
C-man כתב:בדף המשחק שלו באתר של דוסבוקס כתוב שהוא עובד בלי בעיות על גרסה 0.65.. על איזה אתה ניסית?
אני ניסיתי על 0.65, הבעיה לא הייתה עם הדוסבוקס אלא עם זה שזה לא נותן לי לעשות install כי זה כותב לי שאני צריך מספר מסויים של מגהבייט פנויים... ממש אין לי בעיה למרות כך של זיכרון פנוי, בכונן הספציפי שניסיתי יש לי 8.65 ג'יגה פנויים.
יש לי את הבעיה הזאת מאז שקניתי את הCD, וכבר עברתי שני מחשבים. את גרסת הדיסקטים שהייתה לי בשנות ה-90 מישהו אחר התקין לי. אתמול ניסיתי שוב מכיוון ששמתי דוסבוקס וחשבתי אולי זה יעבוד.
אני יודע שיש בדוסבוקס הגבלה למקום הפנוי שנשלח לתוכנה המבקשת לדעת אותו, לא זוכר בדיוק כמה אבל משהו בסביבות 100MB ולמרות שאפשר לשנות את הנתון הזה קשה לי להאמין ש the horde צריך יותר מזה, אבל חבל סתם לדבר באוויר, אני מבטיח לבדוק את הדיסק היום ולחזור אליך.
הייתי צריך לעשות שמיניות בכדי לקבל את הודעת השגיאה של חוסר המקום, אז אני רק רוצה לוודא, איזה מהודעות השגיאה אתה מקבל מבין התמונות הבאות, הראשונה או השנייה?
טוב, זה אומר שאתה מעלה(MOUNT) את כונן התקליטורים שלך בצורה נכונה אבל אז כשאתה מתקין לכונן הקשיח אתה בוחר להתקין על הדיסק עצמו, לא יודע אם זה בגלל שלא העלית בכלל את הכונן הקשיח או שכן העלית ובכל זאת אתה אומר לתוכנת ההתקנה להתקין בכונן התקליטורים. בכל מקרה, הנה רשימה של ההוראות שאתה צריך לכתוב:
כמובן שכונן התקליטורים שלי הוא F אבל אתה תחליף את F באות של הסידירום שלך.
אם עשית את זה נכון, המשחק יותקן ב C:\Horde ואז אתה פשוט רושם horde ואנטר. אם המשחק לא עולה, תתחיל להגביר את ה Cycles בדוסבוקס עד שהוא יעלה.