Earthworm Jim ו-A Bug's Life
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Earthworm Jim ו-A Bug's Life
אני בטוח שבעבר הרחוק שאלתי על שני אלו, אבל אולי בכל זאת מישהו יידע.
מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג את Earthworm Jim 1 - הגרסה המקורית? לא זאת לחלונות!!
ייתכן ש-A Bug's Life חדש מדי, אבל בכל זאת הועלו פה ושם דברים כאלו ואחרים. מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג או שיוכל להעלות את המשחק?
לא מצאתי את שני המשחקים בכל האתרים שיכולתי לחשוב עליהם, כולל שני הרוסיים האלה...
מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג את Earthworm Jim 1 - הגרסה המקורית? לא זאת לחלונות!!
ייתכן ש-A Bug's Life חדש מדי, אבל בכל זאת הועלו פה ושם דברים כאלו ואחרים. מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג או שיוכל להעלות את המשחק?
לא מצאתי את שני המשחקים בכל האתרים שיכולתי לחשוב עליהם, כולל שני הרוסיים האלה...
אוקי
את ewj אפשר להוריד לסופר נינטנדו או מגה דריב בכל אתר של רומים, נגיד coolrom.com
את bug's life בטח יש במירק. בערוץ #oldgames בEFNET
את bug's life בטח יש במירק. בערוץ #oldgames בEFNET
באמת?
אני מחובר דרך ברק ושרת Efnet אינטרנט זהב, בחיים לא היו לי בעיות חוץ ממהירות כמובן.
אני עם נטוויז'ן, מאז שאני זוכר לא יכולתי להתחבר לTHEMONKEY (לכל השאר כן) וגם שאלתי את Borgol שבאה לשם לפעמים והיא אמרה שהיא גם לא הצליחה(נראה לי שאתה מכיר אותה, היא הייתה פעילה אצלכם, אני חושב). בסוף כששאלתי מישהו מהאופּים אמרו לי שכל מי שיש לו .il בDNS הוא Banned. יכול להיות שעבדו עליי או שפשוט טעו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
רשת הIRC אינה מוקדשת למשחקים ישנים, זו פשוט רשת צ'אט שע"י שימוש בשרתי קבצים ניתן להוריד ממנה כל מיני דברים, בדיוק כמו שבאימיול אפשר להוריד גם משחקים ישנים, אני לא הייתי רוצה לראות מדריך לאימיול באתר ולכן גם לא לIRC.
השרשור המדובר הוא זה:
viewtopic.php?t=12654
השרשור המדובר הוא זה:
viewtopic.php?t=12654
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בסוף מצאתי את העניין עם החיפוש, תודה. תודה רבה לכולם - אפשר למצוא שם כמעט הכל. (רק שבינתיים שום דבר שהורדתי לא הולך חלק ועושה בעיות...)
"אני לא הייתי רוצה לראות מדריך לאימיול באתר ולכן גם לא לIRC" - למה? מפאת הקונוטציות הקרימינליות של זה?
כמובן. חשבתי שאולי יש מקום להסביר על זה, כמו שחשבתי שאולי כדאי להרחיב יותר על אימיול. אימיול הרי מצויין (בצניעות רבה) ב"שיתוף קבצים".Og כתב:רשת הIRC אינה מוקדשת למשחקים ישנים, זו פשוט רשת צ'אט שע"י שימוש בשרתי קבצים ניתן להוריד ממנה כל מיני דברים, בדיוק כמו שבאימיול אפשר להוריד גם משחקים ישנים, אני לא הייתי רוצה לראות מדריך לאימיול באתר ולכן גם לא לIRC.
"אני לא הייתי רוצה לראות מדריך לאימיול באתר ולכן גם לא לIRC" - למה? מפאת הקונוטציות הקרימינליות של זה?
יש כבר מדריך בנוסטלגיה ולתמיד, כך שמי שרוצה איזה משחק שאנחנו יודעים שנמצא שם יכול להסתדר עם ניתן לו קישור..
אבל חוץ מהרציניים שבאמת ינסו, או האלה שמסתדרים עם עם מחשבים, כמעט אף אחד לא יצליח להסתדר עם התוכנה ויצליח להוריד, והפורום יוצף בהודעות של אנשים שלא מצליחים להוריד משם..
אם הרבה מתקשים עם המדריך שלי לP2M וגם לא מעט מתקשים להקליד שתי פקודות בדוסבוקס, אני לא רואה איך הם יצליחו להוריד משרתי קבצים ב IRC.
אבל חוץ מהרציניים שבאמת ינסו, או האלה שמסתדרים עם עם מחשבים, כמעט אף אחד לא יצליח להסתדר עם התוכנה ויצליח להוריד, והפורום יוצף בהודעות של אנשים שלא מצליחים להוריד משם..
אם הרבה מתקשים עם המדריך שלי לP2M וגם לא מעט מתקשים להקליד שתי פקודות בדוסבוקס, אני לא רואה איך הם יצליחו להוריד משרתי קבצים ב IRC.
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ג' דצמבר 19, 2006 10:23 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין מה לעשות
נכון שאפשר להוריד שם לא מעט משחקים שעדיין נמכרים, אבל אין שם משחקים מארבע השנים האחרונות. חוץ מזה שהכל שם זה ריפים, והיום אנשים כבר לא רגילים לזה.
בקשר לבאג לייף, אני יודע בדיוק איזה משחקים של דיסני עדיין מוכרים, ונראה לי שבאג לייף זה היחידי שלא מוכרים יחד עם כל הדו מימדים וquack attack. (מוכרים אותו עדיין לPS1/2).
בעצם גם את אטלנטיס לא מוכרים , אם בכלל הוא יצא גם לPC.
בקשר לבאג לייף, אני יודע בדיוק איזה משחקים של דיסני עדיין מוכרים, ונראה לי שבאג לייף זה היחידי שלא מוכרים יחד עם כל הדו מימדים וquack attack. (מוכרים אותו עדיין לPS1/2).
בעצם גם את אטלנטיס לא מוכרים , אם בכלל הוא יצא גם לPC.
Re: אין מה לעשות
דווקא אפשר למצוא איזה גרסה או שתיים מלאות בין כולן (לפי מה שאני הורדתי, אבל הניסיון שלי מועט).ET2K כתב:חוץ מזה שהכל שם זה ריפים, והיום אנשים כבר לא רגילים לזה.