בעיה בהפעלת DiscWorld וכמה הערות

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
AAA4400
משתמש רשום
משתמש רשום

בעיה בהפעלת DiscWorld וכמה הערות

שליחה על ידי AAA4400 »

הורדתי את DiscWorld
פתחתי את ההוראות, התעקתי את הקבצים לתקייה של DiscWorld

עכשיו יש לי את ההוראות האלו:

"הוראות לפורס המשחקים
---------------------
כדי ליישר את המסמך לימין יש ללחוץ על המקשים
CTRL+SHIFT שבצד ימין של המקלדת.

1. העתיקו את כל הקבצים לתיקייה של המשחק.
2. הריצו את EXTRACT.EXE והמשיכו לפי ההוראות.

אם אתם רואים ג'יבריש נסו להריץ את RUN.BAT במקום את EXTRACT.EXE.
אם אתם עדיין רואים ג'יבריש, להלן ההוראות:

1. השאלה הראשונה היא "האם לפרוס את המשחק לתיקייה הנוכחית?". לחצו Y אם כן, N אם לא ואז אנטר.

2. אם לחצתם Y, הפקודה הבאה היא "הכניסו את שם הקובץ כולל סיומת". כאן עליכם להכניס את שם הקובץ באנגלית, יחד עם הסיומת שלו. לדוגמא, אם הקובץ שאתם רוצים לפרוס הוא mk.uha - זה מה שאתם צריכם להכניס.
אם לחצתם לא, הפקודה היא להעביר את כל הקבצים לתיקייה אליה אתם רוצים לפרוס את המשחק ולהריץ את התוכנה שוב.

3. אחרי פריסת הקובץ התוכנה תשאל אתכם "האם אתם רוצים למחוק את הקובץ המכווץ? (מכיוון שאין בו צורך יותר)". לחצו Y אם כן וN אם לא.

4. זהו, סיימתם. עכשיו אתם יכולים לשחק במשחק :-)

מסע אל העבר
http://www.masagames.f2s.com"

נתקעתי פה "2. אם לחצתם Y, הפקודה הבאה היא "הכניסו את שם הקובץ כולל סיומת". כאן עליכם להכניס את שם הקובץ באנגלית, יחד עם הסיומת שלו. לדוגמא, אם הקובץ שאתם רוצים לפרוס הוא mk.uha - זה מה שאתם צריכם להכניס.
אם לחצתם לא, הפקודה היא להעביר את כל הקבצים לתיקייה אליה אתם רוצים לפרוס את המשחק ולהריץ את התוכנה שוב."

איזה קובץ להכניס?
את שם התקייה? את אחד מהקבצים שבתקייה?

למה חלק מהמשחקים שמורידים מפה בעיתיים לפתיחה? כל פעם יש הוראות ואחר כך עוד הוראות ועוד הוראות. לא יותר קל לתת קישור למשחק במקום לכל מני דברים אחרים שאחר כך צריך לפתח אותם ולא יודעת מה. זה מסובך והרבה פעמים אני מוותרת על משחק אחרי שאני רואה את כל ההוראות שלו.
כמו עם התוכנה Peer2Mail. היום הורדתי אותה כי רציתי להוריד משחק ורק דרך התוכנה אפשר להוריד את המשחק זה היה כל כך מסובך. ויותר מדי הוראות והסברים לא ברורים. קראתי מדריך ושם הגעתי לקישור למדריך נוסף שגם בו היה קישור לעוד מדריך ככה שלגמרה הסתבכתי. אחרי שסוף סוף הבנתי איך מפעילים את התוכנה כדי להוריד את המשחק הפסקתי את הורדת המשחק כי הוא שקל המון וההורדה הייתה איטית כ11KB והבנתי שזה ירד רק אחרי שעות ואולי בכלל גם בבוקר הוא לא יסיים את ההורדה.

אז עכשיו שרשמתי הרבה הערות אני מרגישה צורך גם להודות לכם. יש באתר שלכם המון משחקים להורדה (ומשחקים מצוינים) ויש לכם פורום שאליו אפשר לפנות.
אז, בתקווה שלא עצבנתי אתכם, מקווה שתהייה תשובה...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אמור ליהיות קובץ עם סיומת של UHA, אותו את צריכה לפרוס דרך EXTRACT.EXE.. (אם את עדיין לא מבינה אני אוריד את המשחק ואבדוק..)

המשחקים הגדולים יותר שבאתר מצריכים כיווץ עם UHA כדי לא יתפסו הרבה מקום וכדי שגורדי יוכל להעלות אותם לשרת חינמי (או לשרת שהוא שילם עליו, שיש לו כמובן הגבלות למקום).

אם יש משהו לא מובן במדריך שלי ל P2M, זה המקום להעיר כדי שאוכל לנסות להפוך את המדריך לברור יותר..

מהירות ההורדה דרך P2M תלוייה בשרתים שבהם מאוכסנים המיילים. אני בדרך כלל מוריד מחשבונות של וואלה על המהירות המקסימלית שלי (300 KB/S), לפחות בבוקר, ומוריד בסיבות ה 60 KB/S מחשבונות בGMail.

[עריכה]

אגב יש בHOTU2 גרסה מלאה(?) של DiscWorld.
סמל אישי של משתמש
AAA4400
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי AAA4400 »

ניסיתי לפרוס את DISCWORLD.UHA דרך EXTRACT.EXE אבל אחרי שלחצתי אנטר החלון נסגר וכלום לא קרה. לא הופיע איזה תיקיה חדשה ושום קובץ שבתקייה לא נפתח לי כמשחק.
http://img475.imageshack.us/img475/2312 ... ed1vb1.jpg

אגב, "אגב יש בHOTU גרסה מלאה(?) של DiscWorld" באמת שכחתי מזה. כבר כמה פעמים ראיתי שבפורום הזה או באתר נתתם קישור לHOTU. מצאתי שם כמה משחקים שרציתי להוריד אבל מעולם לא הצלחתי למצוא קישור להורדת המשחק.
כל, אבל כל משחק שמצאתי באתר ההוא לא היה שום קישור להורדה.
וזה שיגע אותי. אשמח שתראה לי משחק באתר ההוא ואת הקישור להורדה ואיפה הקישור הזה נמצא שלא ראיתי אותו.

"מהירות ההורדה דרך P2M תלוייה בשרתים שבהם מאוכסנים המיילים. אני בדרך כלל מוריד מחשבונות של וואלה על המהירות המקסימלית שלי (300 KB/S), לפחות בבוקר, ומוריד בסיבות ה 60 KB/S מחשבונות בGMail. "
זה יכול להסביר את את קצב ההעברה האיטי...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לפי איך שזה נראה בתמונה, כתבת Y פעמיים במקום לכתוב בפעם השניה את שם הקובץ.

בקשר לHOTU, יש מדריך להורדה משם בין בguide2.
סמל אישי של משתמש
AAA4400
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי AAA4400 »

הייתי בטוחה שגם בשאלה השנייה צריך לענות בYES או NO.
אחרי שפרסתי לא הופיע שום תקייה חדשה ושום דבר שבתקייה הוא לא קובץ המשחק.
מה עכשיו?

או! עכשיו אני מבינה איפה הייתי צריכה ללחוץ... ואני חיפשתי "download"
תודה.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לי זה פרס את הקובץ, למרות שאחר כך כשהתוכנית ניסתה למחוק אותו היא לא מצאה אותו בגלל שבשם שלו יש 9 תוים.. (גורדי, לתשומת לבך..)

נסי לשנות את שם הקובץ למשהו קצר יותר (8 או פחות תוים) כמו disc.uha ואז לוודא שאתה מאייתית אותו נכון כשאת מנסה לפרוס.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני כבר הייתי מוריד WINUHA... אבל מצד שני, אולי גם עם זה תסתבכי.
סמל אישי של משתמש
AAA4400
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי AAA4400 »

הורדתי פעמיים WINUHA.
פעם אחת כשהורדתי מפה משחק. ולא הייתה לי בעיה בהפעלה רק שלא חשבתי שאשתמש בתוכנה שוב אז מחקתי אותה. ופעם שנייה שוב כדי להוריד מפה משחק רק שהפעם לא הצלחתי להפעיל את התוכנה היא תקעה לי את המחשב פעמיים. התעצבנתי ומחקתי אותה...
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

נראה לי שבאמת עדיף להשתמש ב-WINUHA...

בכל מקרה, הצלחת לפרוס בסוף? איזה קבצים יש עכשיו בתיקייה שלך?
סמל אישי של משתמש
AAA4400
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי AAA4400 »

אני לא ממש סבלנית בקטעים האלה.. אחרי כל כך הרבה הסברים ושינוי שם התDISCWORLD הוא עדיין לא פרס לי אותו (פרס אבל לא הופיע שום דבר ושום דבר שהיה לא נתפח כקובץ המשחק) אז מחקתי אותו. פשוט סבל.. בדרך כלל אני לא מתאמצת כל כך בשביל משחק הפעם ממש התאמצתי ובכל זאת לא עבד...
פעם הבאה אני מורידה שוב WINUHA (בתקווה שזה לא יעשה לי צרות ואני לא אתעצבן עליה ושוב אמחק אותה..)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

:-)
ה"שירות" פה הוא חינם, ואפשר להגיד שזה המחיר שאת משלמת...

מידת הזמן שאת משקיעה כדי להפעיל את המשחק היא פונקצייה של כמה את רוצה לשחק בו :-)
סמל אישי של משתמש
AAA4400
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי AAA4400 »

איך אתם באמת מממנים את האתר? ראיתי שאין בו אפילו פרסומת אחת קטנה וזה הפליא אותי...
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

הממ... ישנו כפתור ה"רוצים לעזור לאתר?" שמופיע בכל עמוד באתר, והקלקה עליו (לפי ההוראות שמופיעות עליו) מכניסה לנו כמה גרושים :-) חוצמזה, רוב הקבצים מאוחסנים על שרתים חינמיים או תרומות של אנשים טובים, ואת מה שנשאר - מהכיס :-)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

בשבילך העלתי אחרי הפריסה: http://rapidshare.com/files/7596994/disc.rar.html 629985586
סמל אישי של משתמש
AAA4400
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי AAA4400 »

תודה!!!!
נערך לאחרונה על ידי AAA4400 ב ו' דצמבר 15, 2006 6:19 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא