פתחתי את ההוראות, התעקתי את הקבצים לתקייה של DiscWorld
עכשיו יש לי את ההוראות האלו:
"הוראות לפורס המשחקים
---------------------
כדי ליישר את המסמך לימין יש ללחוץ על המקשים
CTRL+SHIFT שבצד ימין של המקלדת.
1. העתיקו את כל הקבצים לתיקייה של המשחק.
2. הריצו את EXTRACT.EXE והמשיכו לפי ההוראות.
אם אתם רואים ג'יבריש נסו להריץ את RUN.BAT במקום את EXTRACT.EXE.
אם אתם עדיין רואים ג'יבריש, להלן ההוראות:
1. השאלה הראשונה היא "האם לפרוס את המשחק לתיקייה הנוכחית?". לחצו Y אם כן, N אם לא ואז אנטר.
2. אם לחצתם Y, הפקודה הבאה היא "הכניסו את שם הקובץ כולל סיומת". כאן עליכם להכניס את שם הקובץ באנגלית, יחד עם הסיומת שלו. לדוגמא, אם הקובץ שאתם רוצים לפרוס הוא mk.uha - זה מה שאתם צריכם להכניס.
אם לחצתם לא, הפקודה היא להעביר את כל הקבצים לתיקייה אליה אתם רוצים לפרוס את המשחק ולהריץ את התוכנה שוב.
3. אחרי פריסת הקובץ התוכנה תשאל אתכם "האם אתם רוצים למחוק את הקובץ המכווץ? (מכיוון שאין בו צורך יותר)". לחצו Y אם כן וN אם לא.
4. זהו, סיימתם. עכשיו אתם יכולים לשחק במשחק
מסע אל העבר
http://www.masagames.f2s.com"
נתקעתי פה "2. אם לחצתם Y, הפקודה הבאה היא "הכניסו את שם הקובץ כולל סיומת". כאן עליכם להכניס את שם הקובץ באנגלית, יחד עם הסיומת שלו. לדוגמא, אם הקובץ שאתם רוצים לפרוס הוא mk.uha - זה מה שאתם צריכם להכניס.
אם לחצתם לא, הפקודה היא להעביר את כל הקבצים לתיקייה אליה אתם רוצים לפרוס את המשחק ולהריץ את התוכנה שוב."
איזה קובץ להכניס?
את שם התקייה? את אחד מהקבצים שבתקייה?
למה חלק מהמשחקים שמורידים מפה בעיתיים לפתיחה? כל פעם יש הוראות ואחר כך עוד הוראות ועוד הוראות. לא יותר קל לתת קישור למשחק במקום לכל מני דברים אחרים שאחר כך צריך לפתח אותם ולא יודעת מה. זה מסובך והרבה פעמים אני מוותרת על משחק אחרי שאני רואה את כל ההוראות שלו.
כמו עם התוכנה Peer2Mail. היום הורדתי אותה כי רציתי להוריד משחק ורק דרך התוכנה אפשר להוריד את המשחק זה היה כל כך מסובך. ויותר מדי הוראות והסברים לא ברורים. קראתי מדריך ושם הגעתי לקישור למדריך נוסף שגם בו היה קישור לעוד מדריך ככה שלגמרה הסתבכתי. אחרי שסוף סוף הבנתי איך מפעילים את התוכנה כדי להוריד את המשחק הפסקתי את הורדת המשחק כי הוא שקל המון וההורדה הייתה איטית כ11KB והבנתי שזה ירד רק אחרי שעות ואולי בכלל גם בבוקר הוא לא יסיים את ההורדה.
אז עכשיו שרשמתי הרבה הערות אני מרגישה צורך גם להודות לכם. יש באתר שלכם המון משחקים להורדה (ומשחקים מצוינים) ויש לכם פורום שאליו אפשר לפנות.
אז, בתקווה שלא עצבנתי אתכם, מקווה שתהייה תשובה...