נברתי בארגז הדיסקטים הגדולים שיש לי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
TUSHA
נברתי בארגז הדיסקטים הגדולים שיש לי
הרוב שמה זה משחקים מוכרים כמו קומנדר קין וכו', חיפשתי משהו ישראלי... מצאתי 2 דיסקטים של פאזלים על שם המכולת השכונתית, וכך גם מעבד תמלילים אחד. לא יודעת מה יש בפנים... כמו כן מצאתי שניים לא מקוריים, על אחד כתוב משחקים- עלית, על השני ידיעות אחרונות כל הקבצים... הייתי בודקת אותם בעצמי אבל אין לי כבר כונן מתאים... אם מישהו רוצה לבדוק אני יכולה לשלוח בדואר 
היא יכולה לשלוח למישהו שיביא לך את זה ולא אכפת לו מעניין האנונימיות.. (רק הצעה)
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ו' נובמבר 24, 2006 10:47 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שלום עוג, ולכולם.Og כתב:אני לא זוכר את הפעם האחרונה שנתקלתי במילה בעברית שאני לא מכיר, אפילו אם מדובר בסלנג...אופיר כתב:עוג - אתה למלם :>
אנא פרש. תודה.
הרבה זמן לא הייתי כאן מתוקף השירות הצבאי ועוד כל מיני סיבות שהם לא באמת תירוץ אבל גורמות לי להרגיש יותר טוב עם עצמי
בכל אופן, כמו שאני יודע למלמ זהו קיצור של "לא מועיל לא מפריע"(ניתן למצוא בעוד הטיות לא משקיע\מזיק ועוד...) יש כאלה שמפתחים את זה בהקשר הצבא למל"מ(לא "מידע\מודיעין לפני מבצע\מלחמה\משימה") הידוע...אלא לכיוון של "משקיע ליד מפקדים".
טוב חפרתי...נו מילא אם זה עזר למישהו...
-
אורח
TUSHA
גורדי- יכול להיות שזה מחלק העיתונים, יכול להיות שזו סריקה מעאפנה של משהו מידיעות... אין לי מושג מה יש בפנים! ואין לי דרך לבדוק את זה... אם בא לך לבדוק באמת אין לי בעיה לשלוח בדואר... אם אתה רוצה המסן שלי tushaaaaa@hotmail.com
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לפי השם שעל הדיסקט, אני לא הייתי מהמר על זה... אבל אתה באמת כ"כ מחפש את המשחק? אולי כדאי שתנסה להרים טלפון לידיעות אחרונות, לא משנה איזו מחלקה, ותתחיל לשאול שאלות, אולי זה יוביל אותך למחלקה הנכונה ומשם לחברה שתכנתה את המשחק או למישהו שיודע על מה אתה מדבר, ואם אני מבין נכון והמשחק חולק בחינם עם עיתונים, אין סיבה שלא ישלחו לך בדוא"ל.
או שאני תמים מדי...
או שאני תמים מדי...
אהה
ניסיתי לעשות את זה פעם עם באדי של תנובה, וזה לא הלך...