יש לי בעיה לפתוח חלק מהמשחקים באתר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
function
יש לי בעיה לפתוח חלק מהמשחקים באתר
אני ניסיתי להוריד כמה משחקים מהאתר הזה אבל נתקלתי בבעיה בחלק מהם.
עם המשחקים גובלינים 2, סיימון הקוסם2 , לארי 6, סם ומקס, ויומו של הטנטקל, אחרי שאני וריד את הקובץ הדחוס, ובא לפתוח אותו, אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ פגום, אין לי מושג מה הבעיה עם זה או למה זה עושה את זה, ולא מצאתי הסבר באיזור העזרה באתר, עזרה מישהו? לא יכול להיות שזו בעיה זמנית/מקרית עם כולם ביחד, אז מה אני עושה לא בסדר?
עם המשחקים גובלינים 2, סיימון הקוסם2 , לארי 6, סם ומקס, ויומו של הטנטקל, אחרי שאני וריד את הקובץ הדחוס, ובא לפתוח אותו, אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ פגום, אין לי מושג מה הבעיה עם זה או למה זה עושה את זה, ולא מצאתי הסבר באיזור העזרה באתר, עזרה מישהו? לא יכול להיות שזו בעיה זמנית/מקרית עם כולם ביחד, אז מה אני עושה לא בסדר?
-
function
ניסיתי להוריד אתה משחקים שוב, וצדקת. באמת הייתי צריך לשים לב יותר להורדה.
אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה, אני מוריד קובץ, ובשלב מסויים ההורדה נתקעת, פשוט עוצרת. לדוגמא בקובץ ששוקל 7.7 מגהבייט זה עוצר על 5.8 מגהבייט, ואז לאחר זמן מה שזה תקוע ככה אני פשוט מקבל הודעת "ההורדה הושלמה" וכשאני בודק הקובץ באמת הורד רק בחלקו...
ניסיתי להוריד כמה וכמה פעמים, כל אחד מהמשחקים שרשמתי למעלה, אבל בכולם הקטע פשוט חזר על עצמו בכל הניסיונות
אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה, אני מוריד קובץ, ובשלב מסויים ההורדה נתקעת, פשוט עוצרת. לדוגמא בקובץ ששוקל 7.7 מגהבייט זה עוצר על 5.8 מגהבייט, ואז לאחר זמן מה שזה תקוע ככה אני פשוט מקבל הודעת "ההורדה הושלמה" וכשאני בודק הקובץ באמת הורד רק בחלקו...
ניסיתי להוריד כמה וכמה פעמים, כל אחד מהמשחקים שרשמתי למעלה, אבל בכולם הקטע פשוט חזר על עצמו בכל הניסיונות
-
ACD C
-
function
זה באמת מוזר, אני ניסיתי להוריד קובץ אחד בנפרד, וניסיתי לשמור את הקבצים בכמהמקומות אבל הכל הביא אותילאותן תוצאות. ההורדמהמתחילה, הולכת כמו שציך, ואזפשוט נעצרת, המד של ההתקדמות לא זז, הנתונים של "הוריד [משהו] מתוך [משהו]" לא משתנה, גם לא מהירות ההורדה, פשוט עוצר במקום, ואז שולח לי הודעת "הורדה הושלמה" כשהקובץ לא שלם. ניסיתי עם מוזילה ואקספלורר, וניסיתי גם ממחשב אחר שנמצא בבית, אין לי שמץ של מושג למה זה יעשה את זה. וכן, אני הורדתי את ה"גיבוי" של כל המשחקם האלה, שעובדים, ועובדה שמצליחים להוריד אותם.
מה עוד מוזר ל יזה שחל מהמשחקים כן יורדים כמו שצריך כמו חולית2, הלווין הארי, גובלינים1 או הוקוס. שמתי לב שכל המשחקים ה"בעיתיים" הורדו בהורדת ה"גיבוי" יכול להיות שזה קשור?
אני ממש עובד עצות, אולי האתר סתם שונא אותי או משהו
מה עוד מוזר ל יזה שחל מהמשחקים כן יורדים כמו שצריך כמו חולית2, הלווין הארי, גובלינים1 או הוקוס. שמתי לב שכל המשחקים ה"בעיתיים" הורדו בהורדת ה"גיבוי" יכול להיות שזה קשור?
אני ממש עובד עצות, אולי האתר סתם שונא אותי או משהו
-
function