יש לי בעיה לפתוח חלק מהמשחקים באתר

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

function

יש לי בעיה לפתוח חלק מהמשחקים באתר

שליחה על ידי function »

אני ניסיתי להוריד כמה משחקים מהאתר הזה אבל נתקלתי בבעיה בחלק מהם.
עם המשחקים גובלינים 2, סיימון הקוסם2 , לארי 6, סם ומקס, ויומו של הטנטקל, אחרי שאני וריד את הקובץ הדחוס, ובא לפתוח אותו, אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ פגום, אין לי מושג מה הבעיה עם זה או למה זה עושה את זה, ולא מצאתי הסבר באיזור העזרה באתר, עזרה מישהו? לא יכול להיות שזו בעיה זמנית/מקרית עם כולם ביחד, אז מה אני עושה לא בסדר?
סמל אישי של משתמש
ohad578
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי ohad578 »

חילצת את הקובץ הדחוס?

ודרך אגב, כל הכבוד שהבטת קודם בדף העזרה.
ACD C

שליחה על ידי ACD C »

תוריד שוב. לפעמיים ההורדות (בכל האתרים) לא מושלמות ונראה שהקובץ הורד בשלמותו. :shock: 8)
function

שליחה על ידי function »

ניסיתי להוריד אתה משחקים שוב, וצדקת. באמת הייתי צריך לשים לב יותר להורדה.
אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה, אני מוריד קובץ, ובשלב מסויים ההורדה נתקעת, פשוט עוצרת. לדוגמא בקובץ ששוקל 7.7 מגהבייט זה עוצר על 5.8 מגהבייט, ואז לאחר זמן מה שזה תקוע ככה אני פשוט מקבל הודעת "ההורדה הושלמה" וכשאני בודק הקובץ באמת הורד רק בחלקו...
ניסיתי להוריד כמה וכמה פעמים, כל אחד מהמשחקים שרשמתי למעלה, אבל בכולם הקטע פשוט חזר על עצמו בכל הניסיונות
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

ניסיתי את הגיבוי של סיימון 2 וזה ירד בסדר.. (בהורדה הראשית הגעתי לדף עם "forbiden....")
ACD C

שליחה על ידי ACD C »

תנסה להוריד כל קובץ בנפרד, כלומר תחכה שקובץ של משחק אחד הורד ואז תעבור לקובץ אחר.
רוב הסיכויים שזה יעזור, או שתנסה לשמור בדיסק במקום אחר.
function

שליחה על ידי function »

זה באמת מוזר, אני ניסיתי להוריד קובץ אחד בנפרד, וניסיתי לשמור את הקבצים בכמהמקומות אבל הכל הביא אותילאותן תוצאות. ההורדמהמתחילה, הולכת כמו שציך, ואזפשוט נעצרת, המד של ההתקדמות לא זז, הנתונים של "הוריד [משהו] מתוך [משהו]" לא משתנה, גם לא מהירות ההורדה, פשוט עוצר במקום, ואז שולח לי הודעת "הורדה הושלמה" כשהקובץ לא שלם. ניסיתי עם מוזילה ואקספלורר, וניסיתי גם ממחשב אחר שנמצא בבית, אין לי שמץ של מושג למה זה יעשה את זה. וכן, אני הורדתי את ה"גיבוי" של כל המשחקם האלה, שעובדים, ועובדה שמצליחים להוריד אותם.
מה עוד מוזר ל יזה שחל מהמשחקים כן יורדים כמו שצריך כמו חולית2, הלווין הארי, גובלינים1 או הוקוס. שמתי לב שכל המשחקים ה"בעיתיים" הורדו בהורדת ה"גיבוי" יכול להיות שזה קשור?
אני ממש עובד עצות, אולי האתר סתם שונא אותי או משהו :roll:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

רוב הסיכויים שזה לא יעבוד, אבל תנסה לנקות קבצי אינטרנט זמניים ולהוריד עם IE שוב.
זה יכול לעזור לDOTT וSAM&MAX אבל לא בטוח בקשר לאחרים...
function

שליחה על ידי function »

ואו! למחוק קבצים זמניים!! איך אני לא חשבתי על זה?! אני פשוט לא מאמין שלא עשיתי את זהעד עכשיו, הרגע ניקיתי את הקבצים האלה, והורדתי שוב הכל וכל ההורדות עבדו כמו שצריך!
תודה לך!!!!11אחד
וגם תודה לכולכם שניסיתם לעזור ^^
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא