תודה למי שיעזור
מחפש משחק מהדיסק של הפרה האדומה/ירוקה או צבע אחר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מחפש משחק
מחפש משחק מהדיסק של הפרה האדומה/ירוקה או צבע אחר
פעם פעם היה לי מין דיסק כזה של הפרה האדומה, או שזה היה של הפרה הירוקה, משהו שהיה לעלית, ובאחד מהדיסקים האלה היה משחק שאתה איזה מישהו ואתה צריך לאסוף דברים, להתחמד מכל מיני יצורים, לעלות בסולמות ועוד כמה דברים הוא היה 2D, היה גם למשחק אפשרות ל editor ואין לי מושג מה השם שלו..
תודה למי שיעזור
תודה למי שיעזור
-
אני שוב
אהה וניזכרתי
ניסיתי לצייר את הסולם בצייר.. הוא היה תמיד בתנועה למעלה או למטה:

וגם אני זוכר שהיה צריך לאסוף אבנים צהובות, ואדומות וכאלה..

וגם אני זוכר שהיה צריך לאסוף אבנים צהובות, ואדומות וכאלה..
-
שוב אני
ניזכרתי!!
עכשיו ניזכרתי שזה היה של ורד הגליל אני חושב!
אני כמעט בטוח, אבל עדיין קראו לזה הפרה האדומה..
אני כמעט בטוח, אבל עדיין קראו לזה הפרה האדומה..
-
..א.נ.י
ץ.
יכול להיות אבל אני לא יודע איך קראו למשחק מהדיסק...astralc כתב:נראה לי שקראו לפרה ורדית
המשחקים
יש כמה משחקים בסדרה
יש כמה משחקים בסדרה
הוא לא מחפש את המשחקים של ורדית, הוא מחפש משחק מתוך הדיסקים של ורד הגליל (יש שלושה: "אליפות בחלל"(שחור), "אליפות בכפר"(ירוק), ו"אליפות במפעל השוקולד"(אדום)).א ני כתב:המשחקים
יש כמה משחקים בסדרה
הדיסקים כוללים את משחקי ורדית ובנוסף הרבה משחקים קטנים אחרים.
-
אני שוב פעם :)
תקשיבו
הסתכלתי שם וזה אף אחד מאלהא ני כתב:המשחקים
יש כמה משחקים בסדרה
גם לא..
נכון נכון נכון!!! אני כמעט בטוח שהיו 3 דיסקים וזה היה של החלל, כנראה אחד ומהמשחקים הקטנים.. עכשיו צריך למצוא אותם.. יואו איזה סיבוך..הוא לא מחפש את המשחקים של ורדית, הוא מחפש משחק מתוך הדיסקים של ורד הגליל (יש שלושה: "אליפות בחלל"(שחור), "אליפות בכפר"(ירוק), ו"אליפות במפעל השוקולד"(אדום)).
הדיסקים כוללים את משחקי ורדית ובנוסף הרבה משחקים קטנים אחרים.
בכל מקרה תודה
-
אני AGAIN
-
AGAIN אני
...
זה היה פעם אם קנית חפיסות שוקולד או משהו כזה.. בכל מקרה, חבר שלי לא מוצא את זה, אז אם בן דוד שלך יוכל לעזור לנו אני יודה לו, או אם מישהו אחר יוכל לעזור..C-man כתב:טוב, לא יודע איך השיגו אותם כי אין לי את זה.. לבן דוד שלי יש ולא יודע ומאיפה.
תודה בכל מקרה