בעיה עם המשחק ג'ו ומאק

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אני :)

בעיה עם המשחק ג'ו ומאק

שליחה על ידי אני :) »

אני משחקת עם דוס בוקס ועם התוסף DOBOPRO
השלב הראשון עובד כמו שצריך והכל .. מגיעה לשלב שני ואין גשרים שם אין את הציפורים בקיצור אין כלום חוץ מסתם ללכת .. אני מגיעה לאן שאמורה להיות מפלצת - שומעים את הסאונד "המפחיד" שלה אבל לא רואים כלום ! :roll:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

איפה בדיוק הורדת את "התוסף DOBOPRO" ?
נערך לאחרונה על ידי Og ב ג' נובמבר 14, 2006 3:22 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אורח

שליחה על ידי אורח »

חחח אופס טעות שלי הכוונה לfrontEnd
שהורדתי לפי הקישור הזה
http://www.planetnana.co.il/dogli_3/madrih/DOSBOX/
:oops:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא יודע אם זה קשור לבעיה שלך, אבל הגרסה הזו ישנה יותר מהמכונית שלי(סתם, המכונית שלי בהרבה יותר ישנה), תמחקי את זה ותורידי גרסה חדשה של DOSBOX2 מהאתר הרשמי.

אם את לא יכולה בלי פרונדאנד, נסי את D-Fend הוא הרבה יותר טוב, את יכולה למצוא מדריך מפורט ומאוייר ל D-Fend במדור הHELP2 שבאתר.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Dogli_3 כתב:C:\dosbox

ולא

C:\program files\dosbox
השם מוכר לי מהפורום כאן. אם את כאן - למה כתבת לא להשתמש ברווח? אין לזה כל צורך ממשי.

ולשואלת: אני מציע לך לנסות מדריכים נוספים בנוסף למדריך המושקע שקישרת אליו, שאשכול ה"מדריכים" בפורום מפנה אליהם. הם עשויים להיות מפורטים וברורים יותר.
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

צריך להשתמש ברווח כי יש תוכנות שלפעמים יש להם בעיה עם רווח, מכיוון שאני לא מכיר את הפרונט אנד הזה אז אני לא יכול להגיד.
בעיקרון, (בווינדוס) אם אתה שולח לתכונית ארגומנטים דרך שורת פקודה
(כמו run.. או קומנד פרומט) ויש רווחים בשם (של התוכנית או אחד הארגומנטים(כמו קובץ)) אז צריך מרכאות מסביב אליו.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא