עזרה בשלב אחרון
שאני מגיע לקטע שאני צריך להשתמש לרשונה באדום(שכחתי את השמות)
אחרי שעשיתי את הקטע עם השמן ואת הקטע של החץ וקשת אני עם האדום מול החייזר הענק והמוזר מה אני צריך לעשות?! הוא יורה עלי בלי הכרה
עזרה בבקשה
lost vikings
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
גם אני אנסה רק מזכרון, אז אל תסמוך על זה:
נדמה לי שיש למעלה נישה שבה אתה יכול לחכות ואתה מוגן מפני היריות, חכה שם עד שהוא(טומאטור) מוריד את המגן ואז תנגח בו (ריצה+D) על החשמל. נדמה לי שצריך לעשות את זה פעמיים. אם אני בכלל לא בכיוון(זה קורה עם השנים) תאמר לי ואני אבדוק במשחק(הסיסמה היא mstr או משהו כזה, נכון?)
[עריכה]
אגב, להבא:
אדום= אריק
שמן= אולאף
קשת= בייליאוג
נדמה לי שיש למעלה נישה שבה אתה יכול לחכות ואתה מוגן מפני היריות, חכה שם עד שהוא(טומאטור) מוריד את המגן ואז תנגח בו (ריצה+D) על החשמל. נדמה לי שצריך לעשות את זה פעמיים. אם אני בכלל לא בכיוון(זה קורה עם השנים) תאמר לי ואני אבדוק במשחק(הסיסמה היא mstr או משהו כזה, נכון?)
[עריכה]
אגב, להבא:
אדום= אריק
שמן= אולאף
קשת= בייליאוג
עוג ענה את מה שרציתי לענות, אבל ממה שאני זוכר:
א. צריך לנגוח בו 4 פעמים
ב. קודם טומאטור יורה שני "חצים", אח"כ שני פגזים, או ההיפך, אז מהחצים אפשר לברוח ע"י קפיצה לסולם שמעליו, בשביל להמלט מהפגזים, נדמה לי שצריך לברוח רחוק, אבל אולי אני טועה. כשטומאטור הולך לכיוונך, אתה צריך לקפוץ לסולם ולהחזיק עד שהוא עבר לצד השני (מיד אחרי שנגחת בו והוא התחשמל, כמובן.)
בהצלחה.
א. צריך לנגוח בו 4 פעמים
ב. קודם טומאטור יורה שני "חצים", אח"כ שני פגזים, או ההיפך, אז מהחצים אפשר לברוח ע"י קפיצה לסולם שמעליו, בשביל להמלט מהפגזים, נדמה לי שצריך לברוח רחוק, אבל אולי אני טועה. כשטומאטור הולך לכיוונך, אתה צריך לקפוץ לסולם ולהחזיק עד שהוא עבר לצד השני (מיד אחרי שנגחת בו והוא התחשמל, כמובן.)
בהצלחה.