ריימן

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

הלו

ריימן

שליחה על ידי הלו »

הורדתי את ריימן ב- PM2 וכשאני רוצה לפתוח את הקובץ ראר עם ווינראר מופיעה הודעה:שם הקובץ ומיקומו, ואז:unexpected end of archive אני יכול להתעלם מזה ולהמשיך, אבל אז בסוף הפריסה מופיעה הודעה על שגיאה, וכל הקובץ נמחק.

אפשר לעשות עם זה משהו?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

המיזוג הלך בסדר? בלי שגיאות? ואם כן, מה הגודל של הקובץ RAR הממוזג?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני בכלל לא צריך למזג, יש לי כבר את הקובץ ראר.
אורח

שליחה על ידי אורח »

אבל למעשה כשאני מנסה למזג הוא עושה את זה, אבל בסוף הוא מודיע לי שאי אפשר להשלים את המיזוג כי חסר לו קובץ 62, כשלמעשה הקובץ לא קים בהורדה, מה לעשות?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקי, אני חושב שהבנתי: האפשרות של מיזוג אוטומאטי הייתה מופעלת אצלך, הבעיה היא שהמיזוג האוטומאטי לא עובד. למעשה הוא אף פעם לא עבד, לא יודע למה הוא שם בכלל...

זו הייתה הבעיה הראשונית, עכשיו אתה אומר שהבעיה היא שחסר כביכול את הקובץ האחרון שלא קיים, ואם אכן זה כך אז זו בעיה ידועה וזה לא צריך להפריע, ז"א שלמרות שקיבלת את ההודעה שחסר קובץ בתהליך המיזוג, הקובץ שמיזגת עדיין יעבוד ויפרס, תבדוק.
אורח

שליחה על ידי אורח »

אבל זה עדין לא פותר לי את הבעיה הסופית - הודעה על שגיאה ומחיקת כל הקובץ.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, זה מה שתעשה:
תמחק את הקובץ שמיזגת, תשאיר רק את הקבצים של הP2M, הווה אומר קובץ אחד עם סיומת P2M ו62 קבצים עם סיומות מ 001 עד 062.

עכשיו תבדוק שהגודל של כולם ביחד הוא 384MB.
אם הגודל קטן יותר, תנסה להוריד שוב את הקבצים שקטנים בגודל מהשאר (הגודל של הקובץ האחרון אמור להיות קטן יותר).

אם/כשהגודל הוא 384MB וכל הקבצים בסדר תמזג שוב ותתעלם מההודעה שחסר קובץ מספר 063.
אורח

שליחה על ידי אורח »

התכונת לומר 61 קבצים, ואם הוא אומר שחסר 62 וכו'
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

קיבינימט אתה צודק, באמת ה Auto download בג'ימייל לא מראה את קובץ מס' 62!

אבל בדיוק בשביל זה יש את וואלה! תוריד משם את חלק 62 (זה אותה סיסמה ושם משתמש כמו בג'ימייל, רק תבחר בוואלה)
אורח

שליחה על ידי אורח »

תודה
אורח

שליחה על ידי אורח »

סליחה על ההטרדה אבל יש לי עוד בעיה, כבר יש לי את קובץ הבין והקיו, אבל כשאני טוען אותם עם דימון אין לי אפשרות להיכנס לכונן הוירטואלי, יש איזה הודעה שאו שהקובץ פגום או שווינדוס לא מתאים, מה לעשות? (אם אפשר)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לכתוב את ההודעה המדוייקת, או יותר טוב: להעלות תמונה שלה לכאן (ע"י שירות אכסון תמונות כמו http://www.imageshack.us)
אורח

שליחה על ידי אורח »

הסתדרתי, תודה בכל אופן.
(הקובץ קיו היה פגום ויצרתי חדש עם קיו מייקר
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אז רגע, אתה אומר שהבעיה היא בקובץ הCUE שלי? זה לא רק אצלך?
אורח

שליחה על ידי אורח »

ככה נראה לי, כי בהתחלה הוא אמר שאולי הקובץ פגום, ואחרי שהחלפתי זה פעל.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא