הצילו זיהוי במון פרטים בפנים

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

הצילו זיהוי במון פרטים בפנים

שליחה על ידי dj_anubis »

חג שמח הפעם אני צריך עזרה אני נולך לתאר עכשיו משחק שמתבסס רק על הזיכרון שלי היה לי פעם את המשחק עך דיסקט גדול והדיסקט נהרס זה משחק שלעתי לא קל לזהות והלוואי הלוואי שתצליחו

המשחק הוא משחק FIGHT קרבות סטייל סטריט פייטר

בהתחלת המשחק ראו פנים של איש כמו מכשף עם כובע כזה וזקן צרפתי (שמחובר לגלימות של המכשפים או לוחמים בימי הביניים)
האוירה הייתה אפלה היה נראה כאילו מה שמאיר את הפנים שלו זה כמו אור של נר

הוא היה אומר כמה דברים אני לא בטוח אם באנגלית או בצרפתית

אחר כך ראו גג של בית יפני או סיני ראו גם את הירח אם אני זוכר נכון ואז לאט לאט המצלמה יורדת כלפי מטה עד שהיא מראה את הדלת

ואז פתאום מתחלף המסך והקרבות מתחילים

בתגובה למטה עוד פרטים
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

עכשיו תקראו טוב כי הפרטים האלו יחודיים למשחק הזה

דבר ראשון אי אפשר להחליף דמות השחקן יכול לשחק רק עם דמות אחת שנראית ככה (בן אדם עם כמו גלימה או חלוק שמחובר לו כובע כמו קפוצ'ון) היה לה נשק מקל

הדמויות היו די גדולות

הסאונד היה אומנם מהפי סי ספיקר אבל כשמישהו קיבל מכה ממש שמעו כמו צעקה

הדמות הראשונה שנלחמו נגדה היתה פיראט

הכוח של השחקנים במשחק לא היה בפסים צהובים שמתמלאים באדום כמו בסטריט פייטר אלא בצד של כל שחקן למעלה או למטה אני לא זוכר היו כמו קווים כאלו (די גדולים ועבים) שבכל פעם שנתת מכה ירד לך קו

אם אני לא טועה היה אפשר ללכת אחורה בלי להרביץ והכוח היה חוזר

אני בטוח ב99.9% שהיה ניתן ללכת עד אין סוף אחורה

עוד פרטים למטה
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אני כמעט בטוח שכשלחצו על 7 או 1 (בחיצים) הוא היה מרביץ עם המקל למטה או למעלה בהתאמה

המשחק עבד על CGA וEGA

להערכתי הוא נוצר בסוף שנות השמונים

התצוגה של הקרבות לא הייתה כמו שאנחנו מכירים משאר משחקי הקרבות לא היה רקע והדמויות בתוך הרקע אלא מאיזור תחתית המסך עד אני מעריך 3/4 גובה מסך ראו כמו מלבן עם רקע לבן בתוכו היו הדמויות והן נלחמו

אני יודע שהפרט הבא לא יעזור אבל בכל זאת אני זוכר שהעליתי את הדיסקט עם המילה YARON

המשחק דרך אגב היה לי על דיסקט גדול

התצוגה שתל הדמויות באמת הייתה יפה דרך אגב הדמות שלי הייתה בן אדם מכוסה בגלימה אדומה בורדו כמו שאמרתי עם מקל הפנים שלי היו חצי מכוסות בגלל הכובע בגלימה היגיע עד קצת מתחת לישבן

כמו שאמרתי המון המון פרטים מי שהיה לו את זה בטוח יזהה
אורח

שליחה על ידי אורח »

מצאתי סוף סוף אחרי המון חיפושים המשחק נקרא WIND WALKER הוא של חברת ORIGIN והוא פשוט משחק מהמם שהחזיר אותי המון המון זמן אחורה
:D :D :D :D :D :D :D :D
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא