זיהויים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
גלעד וינטרפלד
זיהויים
אני זוכר שהיה לי פעם מין משחק מחשב בדיבוב לעברית, כזה שקונים בסופר פארם או באופיס דיפו
המשחק עסק באיזה מרגל שהיה צריך לעשות משהו, לתפוס פושע כנראה. הוא עבר בכל מיני מקומות והיה צריך לעשות כל מיני דברים. בין היתר אני זוכר משהו במכרה זהב, מערה, וחדר מדרגות שם הוא דיבר עם רבי. מישהו מזהה?
עוד משחק זה איזו תעלומה מדובבת באי, אני זוכר שהיו כל מיני טוטמים וסמלים כאלה. בין היתר אני זוכר מבוך שהיה צריך לעבור...
תודה מראש!
המשחק עסק באיזה מרגל שהיה צריך לעשות משהו, לתפוס פושע כנראה. הוא עבר בכל מיני מקומות והיה צריך לעשות כל מיני דברים. בין היתר אני זוכר משהו במכרה זהב, מערה, וחדר מדרגות שם הוא דיבר עם רבי. מישהו מזהה?
עוד משחק זה איזו תעלומה מדובבת באי, אני זוכר שהיו כל מיני טוטמים וסמלים כאלה. בין היתר אני זוכר מבוך שהיה צריך לעבור...
תודה מראש!
-
גלעד וינטרפלד
-
גלעד וינטרפלד
אממ
אני חושב שאתה מדבר על http://www.neo-geo.com/reviews/neo-revi ... erspy1.jpg... אם כן אז זה לא מוכר, כנראה אני מדבר על סופרמרגל2.
יש סיכוי להשיג אותו?
יש סיכוי להשיג אותו?
אגב, יכול להיות שהמשחק עם הטוטם זה זה:
viewtopic.php?t=12902
למרות שלא נראה לי שהמשחק הזה תורגם לעברית...
viewtopic.php?t=12902
למרות שלא נראה לי שהמשחק הזה תורגם לעברית...
-
גלעד וינטרפלד
כן, זה המשחק עם הטוטם שדברתי עליו
אני אחכה.. תכול להודיע לי באימייל כשתעלה?
giladw@gmail.com
תודה רבה
אני אחכה.. תכול להודיע לי באימייל כשתעלה?
giladw@gmail.com
תודה רבה
העליתי את המשחק לחשבון דואר אבל אני עייף מדי לכתוב את ההודעה עם הפרטים של ההורדה היום. אני מעריך שמחר בצהריים אני אכתוב אותה.
בינתיים, אם אתה יודע איך להוריד עם התוכנה P2M מחשבונות דואר אתה יכול להוריד את המשחק מוואלה/ג'ימייל:
שם משתמש: masaspy1
סיסמה: (#YuKwjZ8rMbmujTahXO6RC8udfLe45LOe#)
אם לא הורדת אף פעם עם Peer2Mail, חכה למחר בצהריים.
בינתיים, אם אתה יודע איך להוריד עם התוכנה P2M מחשבונות דואר אתה יכול להוריד את המשחק מוואלה/ג'ימייל:
שם משתמש: masaspy1
סיסמה: (#YuKwjZ8rMbmujTahXO6RC8udfLe45LOe#)
אם לא הורדת אף פעם עם Peer2Mail, חכה למחר בצהריים.