אם היה לי את הדיסק והיתה לי אפשרות וזמן להעלות אותו הייתי שוקל את זה, כי הרבה ביקשו את הדיסק או משחקים מסויימים שהעלו במיוחד.
BTW: אפרופו "דואר-מייל" יש אפשרות ,באופן היפוטיתי, לעלות דברים לדואר קיים שברשימה, ויש לו שם עוד "הרבה" מקום.
מה שיכול הקל על השיתוף ועל כמות ההודעות/מיילים שיש ?
ACD כתב:BTW: אפרופו "דואר-מייל" יש אפשרות ,באופן היפוטיתי, לעלות דברים לדואר קיים שברשימה, ויש לו שם עוד "הרבה" מקום.
מה שיכול הקל על השיתוף ועל כמות ההודעות/מיילים שיש ?
כן, זה אפשרי, אבל לא מומלץ. הסיבה היא שאפילו סטיבן הוקינג יכול ליצור תיבת דואר בכמה דקות (ואנשים לא מוגבלים בכמה שניות), אז למה לנצל"ת? ("ניצול תיבה" על משקל "ניצול שרשור")
Disclaimer:
כותב הודעה זו (להלן: עוג) רוצה להביע את סלידתו המפורשת מלעג לאנשים נכים. אך יחד עם זאת יש לציין את המיקום החשוב של ההומור השחור בהיסטוריית ההומור העולמי.
אי לכך ובהתאם לזאת עוג רוצה לבקש את קהל הציבור הרחב במידת הרחמים להודעות נאצה וזעם אשר ללא ספק יעלמו מייד לאחר כתיבתן, וזאת בגלל פירצת זמן-מקום במסד הנתונים של האתר אשר גורמת להודעות מסוג זה להכנס לחור-תולעת זמני. אם בכל זאת רוצה מישהו להביע את מורת רוחו על מחדל משווע זה, אבקשכם לחתום על "העצומה כנגד הומור שחור" בכתובת: http://www.didyoureallythinkthereissuch ... bass.co.il
תודה מראש.
sonick5 כתב:אז OG תוכל להשיג לי את הדיסק להורדה? בבקשה? :(
אני מצטער, אבל לא.
תבין, זה פשוט יותר מדי לבקש... ועוד כשאפשר להשיג כל משחק שם בנפרד? זו פשוט עצלנות, וחבל על רוחב הפס שלי (שבזמן הקרוב יהיה תפוס כל הזמן).
sonick5 כתב:אז OG תוכל להשיג לי את הדיסק להורדה? בבקשה? :(
אני מצטער, אבל לא.
תבין, זה פשוט יותר מדי לבקש... ועוד כשאפשר להשיג כל משחק שם בנפרד? זו פשוט עצלנות, וחבל על רוחב הפס שלי (שבזמן הקרוב יהיה תפוס כל הזמן).
"כנראה לא ירדתם לסוף דעתי, אני חשבתי יותר בכיוון של (יעלי ?)" השיתוף קבצים דואר.
האמת שיש להרבה אנשים את הדיסק, אז לא רק Og "יכול להשיג" לך.
Og כתב:
כן, זה אפשרי, אבל לא מומלץ.
למה לא ? פשוט אמרתי שזה יכול למנוע הרבה קשורים וכו', ויקל על המשתמשים יותר ?
ככה שבחשבון יהיו יותר "שיתופים". בכל מקרה אני מתכוון שאותו משתמש שפתח ינצל את זה.
אז למה לנצל"ת? ("ניצול תיבה" על משקל "ניצול שרשור")
אתה מנסה להגיד לי משהו ?
]Disclaimer:
5 ?
האם כבר אמרתי ש......
הכתב הקטן זה א ס ו ן.