תודה למי שעונה.
מחפש את התפריט ביט-תפריט
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש את התפריט ביט-תפריט
אני מחפש את התפריט ביט-תפריט עם כל המשחקים מוכנים, בלי להוריד אותם אחד-אחד.
תודה למי שעונה.

תודה למי שעונה.
חח
לא נראה לי שתמצא,אלא אם כן תגנוב הרד-דיסק של מחשב ישן..
יש לי בלי המשחקים.
יש לי בלי המשחקים.
Re: חח
גם באתר יש בלי המשחקים.ET2K כתב:יש לי בלי המשחקים.
-
ACD
Re: מחפש את התפריט ביט-תפריט < מה ??
למה הוא מתכוון ?TB30 כתב:אני מחפש את התפריט ביט-תפריט עם כל המשחקים מוכנים, בלי להוריד אותם אחד-אחד.
תודה למי שעונה.
![]()
יש לי דיסק "ילדודיסק" (kidisc)
זה דיסק עם המון משחקים ישנים, והתפריט הראשי שלו הו "ביט תפריט" (bit menu)
האם זה מה שאתה מתכוון אליו?
(כולל משחקים: ג'אז הארנב, הנסיך הפרסי2, פוקס' רנג'ר, מלך האריות עם/בלי פסילות, דום, האבקות wwf, מסע הלוחמים למערב, הילד קין 4,5,6, דייב המסוכן, דובון בלון ומסיבת יום ההולדת, פאט פאט המכונית וקרנבל המכוניות, בונוס, עולמו של אי ג'י, חיות על גלגלים, צבי הנינג'ה, ועוד, ועוד...
יש גם כ"מ לומדות ואיזה אנטי וירוס אחד ישן.
האם זה מה שאתה מתכוון אליו?
(כולל משחקים: ג'אז הארנב, הנסיך הפרסי2, פוקס' רנג'ר, מלך האריות עם/בלי פסילות, דום, האבקות wwf, מסע הלוחמים למערב, הילד קין 4,5,6, דייב המסוכן, דובון בלון ומסיבת יום ההולדת, פאט פאט המכונית וקרנבל המכוניות, בונוס, עולמו של אי ג'י, חיות על גלגלים, צבי הנינג'ה, ועוד, ועוד...
יש גם כ"מ לומדות ואיזה אנטי וירוס אחד ישן.
אני גם רוצה!
אני רוצה ת'משחק בונוס איך אני מצליחה להשיג אותו חוץ מבאתר?
חח
זה קטע מצחיק כי במקור נתנו אותו רק למי שתרם כסף לLionetwork ,אבל Wfaw העלו את זה בעצמם.
בכל מקרה,גם אם קראו לזה ביט תפריט,אין שום קשר בינו לבין ביט התפריט הכחול של הדוס.
בכל מקרה,גם אם קראו לזה ביט תפריט,אין שום קשר בינו לבין ביט התפריט הכחול של הדוס.
Re: חח
"במקור"... אני לא זוכר ממתי, אבל זה מלפני הרבה שנים (מאיזה שנה זה? נראה לי משהו בסביבות 95).ET2K כתב:זה קטע מצחיק כי במקור נתנו אותו רק למי שתרם כסף לLionetwork ,אבל Wfaw העלו את זה בעצמם.
זה שליונטוורק ניסו לעשות על זה כסף זה לא אומר שזה שלהם או משהו.