ריימן 1
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
נואש לעזרה!!!
ריימן 1
כבר שנים שאני מחפש את המשחק ריימן 1
עד שמצאתי פה את כל המדריכים והכל...
הורדתי את כל הדברים שצריך.. צרבתי לפי המדריך והתקנתי עם דוסבוקס לפי המדריך...
אבל זה עדיין לא עובד!
שאני פותח את הקובץ אצווה שבתקיית הדוסבוקס זה טוען קצת ואז כותב:
cd rom's initialization
cd rom drive found on d
ואז זה פותח את כונן הדיסקים [שבפנים יש את הדיסק שצרבתי] וכותב:
pleas insert raymen's cdrom
if raymen can't find disc press esc,and rerun raymen-
if you want try raymen in limited mode preas space
שאני לוחץ ESC כלום לא קורה ושאני לוחץ רווח אז זה פשוט מפעיל את המשחק.. אבל בצורה ניסיונית ככה שכתוב limited mode בענק על המסך ויש עוד כמה דברים ששונים מהמשחק האמיתי...
מה לא עשיתי בסדר??
אני ממש נואש.. שמישהו יעזור לי בבקשה....
עד שמצאתי פה את כל המדריכים והכל...
הורדתי את כל הדברים שצריך.. צרבתי לפי המדריך והתקנתי עם דוסבוקס לפי המדריך...
אבל זה עדיין לא עובד!
שאני פותח את הקובץ אצווה שבתקיית הדוסבוקס זה טוען קצת ואז כותב:
cd rom's initialization
cd rom drive found on d
שאני לוחץ ESC כלום לא קורה ושאני לוחץ רווח אז זה פשוט מפעיל את המשחק.. אבל בצורה ניסיונית ככה שכתוב limited mode בענק על המסך ויש עוד כמה דברים ששונים מהמשחק האמיתי...
מה לא עשיתי בסדר??
אני ממש נואש.. שמישהו יעזור לי בבקשה....
למעלה יש אפשרות חיפוש (אם רק הייתי שומר את התמונה של עוג..).
אבל לא משנה, כבר חיפשתי בעצמי, אם אני לא טועה הבעיה היא בטעינה של כונן הדיסקים שלך, תקרא שוב את הקטע על זה במדריך ותבדוק שאתה מבצע את זה כמו שצריך.
אם זה עדיין קורה תעתיק לפה את קובץ ה conf שלך לפה ונראה אם עשית בסדר (אהה, וגם אתה צריך לציין מהוא כונן הדיסקים שלך ומה המספר שלו כשאתה כותב את הפקודה ההיא).
אבל לא משנה, כבר חיפשתי בעצמי, אם אני לא טועה הבעיה היא בטעינה של כונן הדיסקים שלך, תקרא שוב את הקטע על זה במדריך ותבדוק שאתה מבצע את זה כמו שצריך.
אם זה עדיין קורה תעתיק לפה את קובץ ה conf שלך לפה ונראה אם עשית בסדר (אהה, וגם אתה צריך לציין מהוא כונן הדיסקים שלך ומה המספר שלו כשאתה כותב את הפקודה ההיא).
-
נואש לעזרה!!!
טוב אז הפעם לא משנה, אבל עדיין ראיתי את זה קורה פה ושם בזמן האחרון. (עכשיו אני אשמור את התמונה לפחות)
"נואש לעזרה!!!": בהנחה שהפרטים שסיפקת בסדר (ושלא התבלבלת באות הכונן איפה שהוא, או במספר הכונן), אני לא זוכר מה עוד עשיתי בעבר חוץ מלשנות את הפרטים של טעינת הכונן, אולי עוג זוכר כי הוא עזר לי עם זה דרך האיסיקיו.
ועוד משהו, רק כדי ליהיות בטוח, המערכת הפעלה שלך היא WIN XP?
"נואש לעזרה!!!": בהנחה שהפרטים שסיפקת בסדר (ושלא התבלבלת באות הכונן איפה שהוא, או במספר הכונן), אני לא זוכר מה עוד עשיתי בעבר חוץ מלשנות את הפרטים של טעינת הכונן, אולי עוג זוכר כי הוא עזר לי עם זה דרך האיסיקיו.
ועוד משהו, רק כדי ליהיות בטוח, המערכת הפעלה שלך היא WIN XP?
אין לי מושג... יש כ"כ הרבה דברים שיכולים להשתבש.
אני זוכר שבהתחלה חשבתי שיהיו כ"כ הרבה תגובות של אנשים שלא מצליחים להפעיל ובעיקר בגלל צריבה לא נכונה, אבל במהלך הזמן הסתבר שהרוב הצליחו להפעיל מייד ולאלה שלא הייתה בעיה רק בAUTOEXEC בדוסבוקס (כמו שהיה לC-MAN) ככה שהופתעתי מאוד לטובה.
אבל אם כל המידע שמסרת נכון אז הקטע של הAUTOEXEC בדוסבוקס בסדר אצלך(בתנאי שיש לך XP, כמו שC-MAN רמז).
אני ממליץ שתוריד דיסקט הפעלה מהאתר (במדור "עזרים") - של Reservatory צריך להספיק, תפעיל את המחשב איתו ותתקין את המשחק בדוס (כמובן שצריך להיות לך ידע בסיסי בדוס וכו'). אם המשחק יפעל בדוס נקי אז עשית משהו לא נכון בהתקנה, ואם הוא לא יפעל גם בדוס, אז עשית משהו לא נכון בצריבה (וזה יהיה תקדימי).
אני זוכר שבהתחלה חשבתי שיהיו כ"כ הרבה תגובות של אנשים שלא מצליחים להפעיל ובעיקר בגלל צריבה לא נכונה, אבל במהלך הזמן הסתבר שהרוב הצליחו להפעיל מייד ולאלה שלא הייתה בעיה רק בAUTOEXEC בדוסבוקס (כמו שהיה לC-MAN) ככה שהופתעתי מאוד לטובה.
אבל אם כל המידע שמסרת נכון אז הקטע של הAUTOEXEC בדוסבוקס בסדר אצלך(בתנאי שיש לך XP, כמו שC-MAN רמז).
אני ממליץ שתוריד דיסקט הפעלה מהאתר (במדור "עזרים") - של Reservatory צריך להספיק, תפעיל את המחשב איתו ותתקין את המשחק בדוס (כמובן שצריך להיות לך ידע בסיסי בדוס וכו'). אם המשחק יפעל בדוס נקי אז עשית משהו לא נכון בהתקנה, ואם הוא לא יפעל גם בדוס, אז עשית משהו לא נכון בצריבה (וזה יהיה תקדימי).
אמת, דיסקט הפעלה לא יעזור אם יש לו מערכת קבצים NTFS (ר"ת של New Technology File System, ככה קל לזכור).C-man כתב:אבל הדיסקט שיש באתר לא יעבוד אם יש לו מערכת קבצים NTSC (קרוב לודאי שאייתתי לא נכון)..(?)
אני זוכר ששלחת לי דיסקט הפעלה שתומך במערכת קבצים הזאת אבל הוא השתמש ביותר מידי זיכרון ומשחק כבד כמו ריימן לא פעל (ובנוסף אמרת שהוא לא חוקי).
והדיסקט הפעלה הוא חוקי בתנאי שאתה קונה אותו
-
ACD
Re: ריימן 1
הבעיה לא בדוס בוקס (הוא אמר שהוא רושם שהכונן נמצאנואש לעזרה!!! כתב: שאני פותח את הקובץ אצווה שבתקיית הדוסבוקס זה טוען קצת ואז כותב:
cd rom's initialization
cd rom drive found on d
ואם יש לו AUTORUN תבדוק שהוא עובד. או להפעיל לא דרך הדוס בוקס ורק לבדוק שהמשחק עולה בלי ההגבלה.