בעיה קטנה בDUKE3D

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמוחטה

בעיה קטנה בDUKE3D

שליחה על ידי סמוחטה »

לפי מה שהבנתי,המישחק אמור לעבוד גם אים עכבר,אבל אני מצליח לשחק רק אים החצים....
למישהו יש פיתרון? :(
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

עם
אורח

שליחה על ידי אורח »

תודה אחי,אבל מאיפה אני משיג את המולטיפלייר?פעם היה לי תמישחק בלי המולטפלייר וממש ממש אהבתי אותו,אז בטח המולטיפלייר זה חגיגה :P
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אופיר כתב:עם
אם אתה מתכוון להתחיל לתקן שגיאות כתיב מחכה לך הרבה עבודה כאן בפורום תמונה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אנונימי כתב:תודה אחי,אבל מאיפה אני משיג את המולטיפלייר?פעם היה לי תמישחק בלי המולטפלייר וממש ממש אהבתי אותו,אז בטח המולטיפלייר זה חגיגה :P
לא הבנתי, אתה יכול לנסח יותר טוב?
אורח

שליחה על ידי אורח »

מאיפה אני יכול להשיג את המולטיפלייר,כתוב-אני יכול לדבר על שני עולמות ועל המולטיפלייר... :(
אלון שער ירוק 2

אמ...

שליחה על ידי אלון שער ירוק 2 »

אנונימי כתב:מאיפה אני יכול להשיג את המולטיפלייר,כתוב-אני יכול לדבר על שני עולמות ועל המולטיפלייר... :(

בדיוק נוקם 3D יש 3 עולמות +1 בונוס בגירסאת ההרחבה ,מולטיפלייר אם לא ידעת ממש לא ייסב לך הנאה -כיוון שאף אחד כבר לא משחק במשחק ...מולטיפלייר -לשחק ברשת עם אנשים אחרים .

בקיצור -תוריד את גירסאת ההרחבה מאיזה אתר ותהנה...אגב ,בגירסאת ההרחבה יש עוד 2 נשקים חדשים.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

תמיד אפשר להזמין חבר למשחק..

וחוץ מזה, אני לא אתפלא אם יש למשחק הזה עוד קהילה שמשחקת בו באינטרנט.
סמל אישי של משתמש
אלון שער ירוק
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי אלון שער ירוק »

C-man כתב:תמיד אפשר להזמין חבר למשחק..

וחוץ מזה, אני לא אתפלא אם יש למשחק הזה עוד קהילה שמשחקת בו באינטרנט.
כשתמצא לי אחת תודיע,אני חיפשתי כבר ברשת והיחידים שמצאתי זה אתר זנוח שכבר מזמן לא נראה לי עוד בחיים ...היום כבר לאף אחד אין עניין באופציות רשת של משחקים ,ובטח ובטח לא של ישנים (אני מדבר בכלליות ,אני דווקא מאלה שכן יש להם עניין) כך ,שבעצם ..לא רק שלא משחקים באופציות הרשת של משחקים חדשים ,אלה בטח שלא ישחקו בישנים ..השאלה היא למה ?התשובה היא :כיום קיימים משחקים כמו קאונטרסטרייק ושטויות שכאלו ...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

זה ממש לא נכון, אני אומר את זה כאחד שמשחק בערך רק ברשת. יש למשחקים גם שהם ממש לא מוכרים קהילות הדוקות ולפעמים גם די גדולות, ולהגיד שאף אחד לא משחק ברשת במשחקים חדשים זה ממש לא נכון.
אני לא יודע לגבי משחקים ישנים כמו duke3d כי אני לא משחק בכאלה משחקים ישנים ברשת..
אבל שוב, אני לא אתפלא אם יש למשחקים הישנים האלה קהילה הדוקה שמשחקת בהם עדיין (אם לא duke3d אז דום למשל).

אגב, אני יכול להביא לך דוגמא. ב-Starcraft שיצא שנתיים אחרי duke3d משחקים עדיין הרבה אנשים, וגם אני פעם בכמה זמן מתקין את המשחק ומשחק בו ברשת (שוב, עם הרבה אנשים).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא