אבודים בזמן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
TUSHA
אבודים בזמן
נתקעתי אחרי שנתתי לסוס תפוח וקראתי את הפתק... יש לי בארגז כלים גם את החץ, ואין מקומות לחיצים חוץ מהטרקטור והשער שנעול
HELP
HELP
-
TUSHA
נתקעתי שוב
יש לי את המעלית מקולקלת, ובחצר של האחוזה לקחתי את החבית ויש חלון שלא נפתח... מה עכשיו?
כשאת אומרת שנתקעת, אני תוהה למה את מתכוונת? כמה זמן בדיוק ללא התקדמות את מחשיבה כתקיעה?
כי אני ממש לא מזמן התחלתי לשחק במשחק, עקב שרשור שהיה פה, וגם אני "נתקעתי" כמה פעמים. באחת מהן שיחקתי במשחק יום יום למשך שבוע כמעט עד שהצלחתי לעבור את הקטע ההוא. אני לא מאמין ברימויים, עדיף כבר לא לשחק, אבל אני קיצוני - את לא חייבת להיות כמוני(או יותר נכון, אחותך בת ה10 לא חייבת להיות כמוני), אבל להעצר למשך כמה דקות וישר לוותר זה כבר מוגזם. אולי תתני לה איזה יום יומיים?
זו סתם הייתה הצעה, אם את בכל זאת רוצה עזרה אני אשמח לתת לך רמזים (כי אם היית מחפשת תשובות ולא רמזים היית כבר מזמן קוראת את הפתרון של Azurerider שבאתר):
בכדי לשבור את החלון את צריכה קודם לפתוח את דלת האחוזה, סביר להניח שכבר יש לך את כל הכלים לפתוח את הדלת, יש צורך לחבר כמה מהם.
כי אני ממש לא מזמן התחלתי לשחק במשחק, עקב שרשור שהיה פה, וגם אני "נתקעתי" כמה פעמים. באחת מהן שיחקתי במשחק יום יום למשך שבוע כמעט עד שהצלחתי לעבור את הקטע ההוא. אני לא מאמין ברימויים, עדיף כבר לא לשחק, אבל אני קיצוני - את לא חייבת להיות כמוני(או יותר נכון, אחותך בת ה10 לא חייבת להיות כמוני), אבל להעצר למשך כמה דקות וישר לוותר זה כבר מוגזם. אולי תתני לה איזה יום יומיים?
זו סתם הייתה הצעה, אם את בכל זאת רוצה עזרה אני אשמח לתת לך רמזים (כי אם היית מחפשת תשובות ולא רמזים היית כבר מזמן קוראת את הפתרון של Azurerider שבאתר):
בכדי לשבור את החלון את צריכה קודם לפתוח את דלת האחוזה, סביר להניח שכבר יש לך את כל הכלים לפתוח את הדלת, יש צורך לחבר כמה מהם.
בקשר למשחק אבודים בזמן
איך אני זז??? ניסיתי הכל ולא הצלחתי
- Azurerider
- משתמש רשום

אז איך אני זז?
אם לא במקלדת אז איך ניסיתי עם העכבר גם ולא הצלחתי בבקשה תגידו לי איך זזים 
- Azurerider
- משתמש רשום

זה לא עוזר
ניסיתי העכבר לא זז (זה קורא לי בתחילת המשחק כשהיא אומרת שכואב לה הראש ושהיא בטח שיכורה וחולמת וכו'...)
- Azurerider
- משתמש רשום