קודים לריימן?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
קודים לריימן?
קודים לריימן?
אני משתמש בריימן שנתתם לי והקודים שבאתרים לא פועלים(הגעתי ל 50% משחק ונשאר לי רק עוד 3 המשכים ושני חיים(המקום עם המחקים והעפרונות) יש סיבה למה הם לא פועלים? איזה קודים יש חוץ מעוד המשכים(הוא פעל עכשיו יש לי עשרה... זה יעזור לי להמשיך לשחק בלי להיתקע...)
[עריכה]
תשובה:
ניתן למצוא את כל הקודים/צ'יטים/רימויים לריימן כאן:
viewtopic.php?p=82615#p82615" target="_blank
ניתן למצוא טיפים (פתרונות, סרטונים ועצות) של ריימן כאן:
http://www.old-games.org/faq/faq.php?cat=63" target="_blank
עוג
[עריכה]
תשובה:
ניתן למצוא את כל הקודים/צ'יטים/רימויים לריימן כאן:
viewtopic.php?p=82615#p82615" target="_blank
ניתן למצוא טיפים (פתרונות, סרטונים ועצות) של ריימן כאן:
http://www.old-games.org/faq/faq.php?cat=63" target="_blank
עוג
אף אחד מהם לא עבד לי בזמנו...
אני זוכר את:
goldfist
raypoints
lives (או raylives)
[עריכה]
power
אני זוכר את:
goldfist
raypoints
lives (או raylives)
[עריכה]
power
נערך לאחרונה על ידי איתן ב ה' אוגוסט 03, 2006 2:05 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
למען האמת גם אני לא זוכר מספרים בקודים (אני לא זוכר את הקודים בעצמם כי לא ידעתי אז אנגלית, וזכרתי אותם ע"יצירת מילים קטנות בעברית מתוך הקודים[ואת זה אני גם לא זוכר])
[עריכה]
אבל כשיחקתי במשחק שוב, אחרי שעוג העלה אות,ו שיחקתי בשלבים מאוחרים עם קודים ואני זוכר שהם עבדו לי ואני לא יכול לחשוב על מקום אחר מ game faqs שיכולתי לקחת אתם משם (אולי מקסימום חיפוש בגוגל אם הקודים שם לא עבדו..[וחיפוש בגוגל גם הוא יכול לעשות]).
[עריכה]
אבל כשיחקתי במשחק שוב, אחרי שעוג העלה אות,ו שיחקתי בשלבים מאוחרים עם קודים ואני זוכר שהם עבדו לי ואני לא יכול לחשוב על מקום אחר מ game faqs שיכולתי לקחת אתם משם (אולי מקסימום חיפוש בגוגל אם הקודים שם לא עבדו..[וחיפוש בגוגל גם הוא יכול לעשות]).
קוד לעבור שלבים
winmap
עובר לשלב הבא - הקוד שבגללו הפסקתי לשחק (כבר לא היה אתגר).
עובר לשלב הבא - הקוד שבגללו הפסקתי לשחק (כבר לא היה אתגר).
Re: קוד לעבור שלבים
אני רוצה להבין, אתה החלטת לרמות ואתה מחפש אתגר ביחד עם הרימוי? מה עובר עליך בחור?old_man כתב:הקוד שבגללו הפסקתי לשחק (כבר לא היה אתגר).
-
rayguy2
אלה כל הקודים שיש לריימן 1:
RAYLIVES – מעניק לך 99 פסילות
RAYPOINT – ממלא לך ל-5 נקודות אנרגיה
RAYWIZ – מוסיף לך עשרה מצלצלים (הכדורים הכחולים האלה)
POWER – נותן לך את כל הכוחות
GOLDFIST – משדרג את האגרוף שלך לאגרוף זהב
WINMAP – מעביר אותך באופן אוטומטי לשלב הבא
WORLDS – פותח בפניך את כל העולמות פרט לטירת היום-הולדת (העולם האחרון)
CBRAY – הקלד קוד זה אחרי שסיימת את המשחק (כשאתה נמצא ברשימת העולמות) ותגלה משחק סודי...
לדעתי אין יותר מאלה, אם מצאת אחרים כתוב אותם
נ.ב - כולם עובדים, בדקתי
RAYLIVES – מעניק לך 99 פסילות
RAYPOINT – ממלא לך ל-5 נקודות אנרגיה
RAYWIZ – מוסיף לך עשרה מצלצלים (הכדורים הכחולים האלה)
GOLDFIST – משדרג את האגרוף שלך לאגרוף זהב
WINMAP – מעביר אותך באופן אוטומטי לשלב הבא
CBRAY – הקלד קוד זה אחרי שסיימת את המשחק (כשאתה נמצא ברשימת העולמות) ותגלה משחק סודי...
לדעתי אין יותר מאלה, אם מצאת אחרים כתוב אותם
נ.ב - כולם עובדים, בדקתי
-
אורח
ריימן הקלאסי הייתי מת לשחק בו!
הורדתי באמיול ובזיפ היה צריך את זה קוד וכל מי ששאלתי לא היה לו מושג מה עושים
חיפשתי הורדות מצאתי כולן לא עבדו ניסיתי עם פאצ'ים גם לא עבד עם דוס בוקס לא עבד הלכתי לחפש בחנויות חשבתי אולי עם הדיסק זה יעבוד ואז באיזה טאוור רקורד אמרו לי שיש איזה 2 עותקים לריימן הראשון והקלאסי בעזריאלי בתל אביב...נסעתי לעזריאלי[טוב זה לא משהו רחוק אני גגר בתל אביב
] ואשכרה קניתי את המשחק[לפני יומיים] וזה לא עבד ואחרי זה ניסיתי עוד מיליון ואחד דברים ולא עבד לי !! כותב לי מין שגיאה של 16 סיביות ו-MSDOS ואני לא מבין גדול בדברים האלה...
ועכשיו אני בבאסה עדיין מחפש ריימן למישהו אולי יש קישור למשחק שיעבוד עם דוס בוקס או משהו בבקשה? אני חדש ועוד לא נרשמתי אז אם לא בסדר לבקש בצורה כזאת אני מצטער..=\
הורדתי באמיול ובזיפ היה צריך את זה קוד וכל מי ששאלתי לא היה לו מושג מה עושים
חיפשתי הורדות מצאתי כולן לא עבדו ניסיתי עם פאצ'ים גם לא עבד עם דוס בוקס לא עבד הלכתי לחפש בחנויות חשבתי אולי עם הדיסק זה יעבוד ואז באיזה טאוור רקורד אמרו לי שיש איזה 2 עותקים לריימן הראשון והקלאסי בעזריאלי בתל אביב...נסעתי לעזריאלי[טוב זה לא משהו רחוק אני גגר בתל אביב
ועכשיו אני בבאסה עדיין מחפש ריימן למישהו אולי יש קישור למשחק שיעבוד עם דוס בוקס או משהו בבקשה? אני חדש ועוד לא נרשמתי אז אם לא בסדר לבקש בצורה כזאת אני מצטער..=\
השגיאה הזאת: http://www.old-games.org/16bit.php ?
אם עדיין יש בעיות, בהודעה "שיתוף קבצים" יש אפשרות להוריד את ריימן ויש שם גם מדריך מפורט על דרך ההפעלה (אם יש לך דיסק ועוד מקורי אז פשוט תדלג על הקטע של ההורדה והצריבה..).
אם עדיין יש בעיות, בהודעה "שיתוף קבצים" יש אפשרות להוריד את ריימן ויש שם גם מדריך מפורט על דרך ההפעלה (אם יש לך דיסק ועוד מקורי אז פשוט תדלג על הקטע של ההורדה והצריבה..).
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ה' אוגוסט 17, 2006 5:55 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
-
אורח
כן השגיאה הזאת!! תודה רבה עזרת לי מאוד אנשים נחמדים יש פה בפורום אני כבר נרשםC-man כתב:השגיאה הזאת: http://www.old-games.org/16bit.php ?
אם עדיין יש בעיות, בהודעה "שיתוף קבצים" יש אפשרות להוריד את ריימין ויש שם גם מדריך מפורט על דרך ההפעלה (אם יש לך דיסק ועוד מקורי אז פשוט תדלג על הקטע של ההורדה והצריבה..).
-
rayguy2
תראה זה בעצם אותן מילים - raypower מכיל את המילה power ו-rayworld מכיל את המילה world. וגם הזיכרון שלי קצת יותר טוב כי המשחק מותקן ועובד לי על המחשב (וכן, יש לי WinXp) אז אני זוכר את זה מצויןRadioactive Grandpa כתב:מוזר, עד כמה שאני זוכר (אבל זה זיכרון של כחמש שנים), הקודים הם raypower, ו-rayworld (במפה עצמה), או allmap.rayguy2 כתב:אלה כל הקודים שיש לריימן 1:
נ.ב - כולם עובדים, בדקתי
-
אורח
-
אורח
תצרבו לפי ההוראות שתמצאו באינטרנט ואז תשתמשו בזה http://rayman.bonusweb.cz/patches/wante ... aquit.html וזה יעבוד בXP