מחפש מרוץ מכוניות שאיני זוכר את שמו.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש מרוץ מכוניות שאיני זוכר את שמו.
היה לי את גירסת הדמו שלו.
בפתיחה הייתה תמונה של חבורת אנשים יושבת במכונית (לבנה?)
בשלב היחיד שאפשר היה לשחק, היו מן מטוסים קטנים כאלה שהתחרו גם כן, והיתה יכולת לקפוץ עם המכונית (כדי לעקוף), או להפעיל מהירות טורבו. והיה קטע אחד בשלב שהיה רווח במסלול, והיית חייב לעבור מעל מים (או ע"י הקפיצה, או ע"י הטורבו, שאז לא הית נופל), ובאמצע המים הייתה עוד חתיכה קטנה של מסלול, כדי שתוכל לקפוץ שוב, כדי לעבור את שאר המים. אחר כך הייתה עליה, וזה היה סוף השלב היחיד של הדמו.
בפתיחה הייתה תמונה של חבורת אנשים יושבת במכונית (לבנה?)
בשלב היחיד שאפשר היה לשחק, היו מן מטוסים קטנים כאלה שהתחרו גם כן, והיתה יכולת לקפוץ עם המכונית (כדי לעקוף), או להפעיל מהירות טורבו. והיה קטע אחד בשלב שהיה רווח במסלול, והיית חייב לעבור מעל מים (או ע"י הקפיצה, או ע"י הטורבו, שאז לא הית נופל), ובאמצע המים הייתה עוד חתיכה קטנה של מסלול, כדי שתוכל לקפוץ שוב, כדי לעבור את שאר המים. אחר כך הייתה עליה, וזה היה סוף השלב היחיד של הדמו.
תודה רבה על המשחק, אבל:
א. כשאני מנסה להוריד את המשחק מ hotu, נפתח לי עמוד "eror".
ב. קראתי את המדריכים בשאליתה, ושאלתי היא האם ישנה דרך להפעיל את המשחק בגרסתו המלאה ללא דוסבוקס? (לא משנה איזו פלטפורמה, או מערכת הפעלה, רק לא אמולציה).
ב. קראתי את המדריכים בשאליתה, ושאלתי היא האם ישנה דרך להפעיל את המשחק בגרסתו המלאה ללא דוסבוקס? (לא משנה איזו פלטפורמה, או מערכת הפעלה, רק לא אמולציה).
ל og
קראתי את המדריך של אופיר, ואני יודע להוריד מ hotu.
הורדתי כבר הרבה פעמים וזה אף פעם לא קרה לי.
ניסיתי להוריד ב maxthon (ביטלתי את חוסם הפרסומות/פופאפים וכו'), עם explorer, ועםfirefox, ובאף אחד מהם לא הצלחתי.
לגבי המחשב: אכן, אמנם יש לי אוסף של מחשבים ישנים, אך אין לי ולו מחשב חדש אחד.
עריכה:
קישור לעמוד שאני מגיע אליו בכל פעם:
http://www.the-underdogs.info/error.php?id=1
הערה נוספת: בפעם הראשונה שניסיתי להוריד, שכחתי לבטל את חוסם הפרסומות והפופאפים, האם יכול להיות שהאתר חסם אותי לכמה זמן?
הורדתי כבר הרבה פעמים וזה אף פעם לא קרה לי.
ניסיתי להוריד ב maxthon (ביטלתי את חוסם הפרסומות/פופאפים וכו'), עם explorer, ועםfirefox, ובאף אחד מהם לא הצלחתי.
לגבי המחשב: אכן, אמנם יש לי אוסף של מחשבים ישנים, אך אין לי ולו מחשב חדש אחד.
עריכה:
קישור לעמוד שאני מגיע אליו בכל פעם:
http://www.the-underdogs.info/error.php?id=1
הערה נוספת: בפעם הראשונה שניסיתי להוריד, שכחתי לבטל את חוסם הפרסומות והפופאפים, האם יכול להיות שהאתר חסם אותי לכמה זמן?
נערך לאחרונה על ידי old_man ב ב' יולי 31, 2006 2:26 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
הצלחתי!!!!
תודה רבה לכל העוזרים.
הטעות היתה, כמובן, ששכחתי להבדיל בין אותיות גדולות קטנות, ורשמתי רק אותיות קטנות.
הטעות היתה, כמובן, ששכחתי להבדיל בין אותיות גדולות קטנות, ורשמתי רק אותיות קטנות.
לog
לא חשבתי להפעיל את המשחק ב windows xp, אבל כיון שביקשת, ניסיתי.
והתוצאות:
המשחק לא עובד, לא בxp, ולא ב2000, בלי דוסבוקס.
והתוצאות:
המשחק לא עובד, לא בxp, ולא ב2000, בלי דוסבוקס.