אני מחפש את הוגו באג 2 אם הכדור פורח
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אלדין
אני מחפש את הוגו באג 2 אם הכדור פורח
אני מחפש את הוגו 2 אם הכדור פורח שאלו להגיע בשלום אל גריזלדה כשיש מכשולים שיכולים לפוצץ את הכדור הפורח :twisted: משהו יכול לשלוח לי לינק
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ויש נוספים באתר "נוסטלגיה ולתמיד".
Radioactive Grandpa כתב:ויש נוספים באתר "נוסטלגיה ולתמיד".
למיטב ידיעתי, את הוגו בכדור הפורח אין לא כאן ולא בנוסטלגיה.
לי אישית יש דיסק עם עוד ארבעה משחקוני הוגו שלא מופיעים באף אתר, אבל הם בגרמנית(גם הדיבוב), למרות שלא ממש צריך לקרוא שום דבר בסוג המשחק הזה.
אבל בטח ניתן גם להשיג אותם ברשת.
-
אלדין
שלח לי תמשחק!!!
[quote="Og"][quote="Radioactive Grandpa"]ויש נוספים באתר "[url=http://www.portan.co.il/o4e]נוסטלגיה ולתמיד[/url]".[/quote]
[quote="ohad578"]אלה כל משחקי ההוגו שבאתר:
http://www.old-games.org/search.php?inf ... categ=name[/quote]
לי אישית יש דיסק עם עוד ארבעה משחקוני הוגו שלא מופיעים באף אתר, אבל הם בגרמנית(גם הדיבוב), למרות שלא ממש צריך לקרוא שום דבר בסוג המשחק הזה.
אבל בטח ניתן גם להשיג אותם ברשת.[/quote]
אתה יכול לשלוח לי את המשחק בICQ אני איתן לך את האיסיקיו שלי אם יש לך איסיקיו תחזור אליי! :roll:
[quote="ohad578"]אלה כל משחקי ההוגו שבאתר:
http://www.old-games.org/search.php?inf ... categ=name[/quote]
אבל בטח ניתן גם להשיג אותם ברשת.[/quote]
אתה יכול לשלוח לי את המשחק בICQ אני איתן לך את האיסיקיו שלי אם יש לך איסיקיו תחזור אליי! :roll:
יש לי את המשחק
קוראים למשחק הוגו צנחן
-
אלדין
אז אתם יכולים למצוא לי קישור למשחק מאתר אחר?
אז אתם יכולים למצוא לי קישור למשחק מאתר אחר? להוגו צנחן :roll: 
Re: יש לי את המשחק
בעברית?!א ני כתב:יש לי את המשחק
-
אלדין
אז אתה מוסיף אותו???
אז אתה מוסיף אותו??? בבקשה או אם יש לך ICQ או דואר אלקטרוני אתה יכול לשלוח לי תעתיק את הקבצים של המשחק למחשב ואז אתה יכול לשלוח לי 8) טוב?
כשאתה חוזר אליי תרשום יום ושעה כי הימים של הפורום לא נכונים
כשאתה חוזר אליי תרשום יום ושעה כי הימים של הפורום לא נכונים
-
אלדין
יש לי עוד 2 משחקי הוגו שאני יכול להביא לאתר
יש לי עוד 2 משחקי הוגו שאני יכול להביא לאתר אבל הם למחירה בחנויות רוצה אני יביא לך שתוסיף לאתר הם בעברית יש לי את הוגו בחבית אל המים! ובעברית ואת הוגו אל הפסים בעברית!!! רוצה אני יביא לך ואתה תביא לי את הוגו צנחן :P
טוב, שמעו אנשים, אני חושב שקיבלתי איזה ווירוס או משהו (בגוף, לא במחשב) אז אני קצת עייף ואין לי כח להגיב על הכל פה (כי זו תהיה תגובה ארוכה) עכשיו.
אני אגיב כשאני ארגיש יותר טוב.
ואלאדין: אם אתה רוצה לראות את התאריך והשעה בצורה נכונה, תרשם לפורום (לוקח כמה שניות בסה"כ) ותשנה את אזור הזמן ל GMT+3.
[עריכה]
ואם אתה רוצה לראות את התאריך מסודר תשנה בפרופיל שלך את זה:
D M d, Y g:i a
לזה:
D d.M.Y g:i a
אני אגיב כשאני ארגיש יותר טוב.
ואלאדין: אם אתה רוצה לראות את התאריך והשעה בצורה נכונה, תרשם לפורום (לוקח כמה שניות בסה"כ) ותשנה את אזור הזמן ל GMT+3.
[עריכה]
ואם אתה רוצה לראות את התאריך מסודר תשנה בפרופיל שלך את זה:
D M d, Y g:i a
לזה:
D d.M.Y g:i a