הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אני מחפשת קווסטים בעברית לאחותי הקטנה שהתמכרה לסונגו ועכשיו כשנגמרה ההרפתאה היא רוצה משחק נוסף בסגנון... הבעיה היא שמכיוון והיא דיי קטנה (10) אני צריכה משחק בעברית, ובלי גסויות ודברים שלא מתאימים
אשמח להצעות, וגם איך להפעיל את ההצעות על XP אם אלו משחקים שעושים צרות P:
פפפף, היום הילדים כאלה חכמים... כשאני הייתי בן 10 היה רשום לי על כל דיסקט מה לרשום בשביל להפעיל וגם זה לא היה לי קל, בקושי הסתדרתי עם Bad Street Brawler, אז קווסטים? Bah.
אגב, על הדיסק של עיר בוביה רשום "לגילאי 4-6".
אני הייתי מציע את הקווסטים המתורגמים שיש באתר, כמו "אבודים בזמן" לדוגמא, אבל נראה לי שהם יהיו קשים מדי...
אוקי, goro, כמו שOG ציין, עירבוביה ממש לא מיועד לגיל 10. והייתי ציני לגבי 'דובי'.
לא שיחקתי ב'סונגו', ככה שאין לי מושג מה רמת הקושי שם, אבל 'אבודים בזמן' הוא משחק לא קל בכלל, ככה שאולי כדאי להתחיל ממשהו כמו 'האורגים'.
אנונימי כתב:אוקי, goro, כמו שOG ציין, עירבוביה ממש לא מיועד לגיל 10. והייתי ציני לגבי 'דובי'.
לא שיחקתי ב'סונגו', ככה שאין לי מושג מה רמת הקושי שם, אבל 'אבודים בזמן' הוא משחק לא קל בכלל, ככה שאולי כדאי להתחיל ממשהו כמו 'האורגים'.
אני משער ש- Azurerider כתב את ההודעה.
ובכן, אי אפשר להתאים משחק בדיוק לגיל 10, אז מה אם המשחק מיועד לגילאי 6-7..
אם 'דובי' לא מתאים, אז "דובון בלון" מתאים מאוד לדעתי.
דובי, עירבוביה, דובון בלון? אתם מזלזלים באחותי את כל המשחקים האלה היא מצתה בגיל 5...
הכוונה היתה לקווסטים של "גדולים", לאתגר אותה קצת... רק בלי גסויות ובעברית... P: