למישהו יש מדריך להתקנת ריימן עם DAEMON TOOLS ?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
ציפור הבולבול האנושית !
למישהו יש מדריך להתקנת ריימן עם DAEMON TOOLS ?
אין לי מושג איך להתחיל ,תוכלו לתת מדריך ?
-
חרא של יונים
בהתקנת ריימן ...
אין לי מושג איך להתקין את ריימן ללא צריבה ...כי אין לי צורב ...אגב ,מצטער על הניקים הבוטים ..הייתי נכנס במשתמש שלי (אלון שער ירוק ) אבל אין לי כוח וחשבתי להמציא ינקים מצחיקים.Og כתב:הבעיה שלך היא בהתקנת ריימן או בשימוש בDeamon Tools ?
אז מה Skull, חזרת אלינו הא?
בכל מקרה, השימוש בדימון טולז הוא הכי פשוט שיש: פשוט מורידים, מתקינים ומפעילים. אחרי שהפעלת יופיע לך אייקון של ברק במגש המערכת, אתה לוחץ עליו עם הכפתור הימני ובוחר את הכונן וMount Image. זה הכל.
ואז זה כאילו שיש לך את הCD בתוך הכונן.
ואת שאר ההוראות אתה מבצע בדיוק כמו שכתוב במדריך להתקנה של ריימן.
בכל מקרה, השימוש בדימון טולז הוא הכי פשוט שיש: פשוט מורידים, מתקינים ומפעילים. אחרי שהפעלת יופיע לך אייקון של ברק במגש המערכת, אתה לוחץ עליו עם הכפתור הימני ובוחר את הכונן וMount Image. זה הכל.
ואז זה כאילו שיש לך את הCD בתוך הכונן.
ואת שאר ההוראות אתה מבצע בדיוק כמו שכתוב במדריך להתקנה של ריימן.
-
קישקשטה הוא שמי
אמ...
מעולם לא עזבתי ,אני אוהב את שני האתרים ואת שני הקהילות ,חבל שאתם לא קהילה אחת ..אבל אולי זה גם יותר טוב ..הכי חשוב שלא תיפתחו תחרות ביניכם כי אז הכל יהפוך למסחרי ועניין הנוסטלגיה יילך לגיהנום. 
-
לוליפופ
Re: אמ...
איזה קובץ אני אמור לבחור בAMOUNT IMAGE ?קתצ יותר פרטים היו עוזרים.קישקשטה הוא שמי כתב:מעולם לא עזבתי ,אני אוהב את שני האתרים ואת שני הקהילות ,חבל שאתם לא קהילה אחת ..אבל אולי זה גם יותר טוב ..הכי חשוב שלא תיפתחו תחרות ביניכם כי אז הכל יהפוך למסחרי ועניין הנוסטלגיה יילך לגיהנום.
-
עוגיית זנגביל
=\
אני עדיין צריך ליצרוב עם תוכנת צריבה?אפילו שאין לי צורב?Og כתב:זה תלוי, עם איזה תוכנת צריבה יצרת את הImage ?
בוודאי!
זה מאוד פשוט: תוריד את Nero (יש קישור במדריך הצריבה של ריימן) ותתקין. בגלל שאין לך צורב, נרו יבחר כצורב את "Image Recorder" שזה בדיוק מה שאתה צריך.
אם היה לך צורב פיסית במחשב אז היית צריך ללכת ל:
Nero Burning ROM>Recorder>Choose Recorder>Image Recorder
אבל שוב, מכיוון שאין לך צורב, הImage Recorder יבחר אוטומאטית.
בקיצור תעקוב אחר ההוראות במדריך הצריבה וכשתלחץ על Burn בסוף התהליך יפתח לך חלון שישאל לאיזה קובץ אתה רוצה לצרוב, ואחרי שתקליד את השם שאתה רוצה נרו יכתוב לקובץ בשם שבחרת עם סיומת NRG, ואותו אתה מעלה עם דימון טולז.
זה מאוד פשוט: תוריד את Nero (יש קישור במדריך הצריבה של ריימן) ותתקין. בגלל שאין לך צורב, נרו יבחר כצורב את "Image Recorder" שזה בדיוק מה שאתה צריך.
אם היה לך צורב פיסית במחשב אז היית צריך ללכת ל:
Nero Burning ROM>Recorder>Choose Recorder>Image Recorder
אבל שוב, מכיוון שאין לך צורב, הImage Recorder יבחר אוטומאטית.
בקיצור תעקוב אחר ההוראות במדריך הצריבה וכשתלחץ על Burn בסוף התהליך יפתח לך חלון שישאל לאיזה קובץ אתה רוצה לצרוב, ואחרי שתקליד את השם שאתה רוצה נרו יכתוב לקובץ בשם שבחרת עם סיומת NRG, ואותו אתה מעלה עם דימון טולז.