חבר'ה הורדתי את הדוסבוקס ואני לא מצליח לטעון את כונן c,ל
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
חיים עמר
חבר'ה הורדתי את הדוסבוקס ואני לא מצליח לטעון את כונן c,ל
חבר'ה הורדתי את הדוסבוקס ואני לא מצליח לטעון את כונן c,למה??
-
חיים עמר2
אחי
הורדתי כבר את התוכנה אבל הבעיה היא שאי אפשר לטעון את כונן סי ואפשר רק את די וזה מראה לי משו כתוב באנגלים האדום שאי אפשר לטעון ובהסברים לא כתוב על זה
דווקא כן כתוב על זה בהסברים. מה שאומר שפשוט לא קראת אותם.
ציטוט מהמדריך:
אופס, אני קראתי "כונן זי" (Z) ואתה רשמת "כונן די" סליחה. אבל בכל אופן אם מופיעה לך ההודעה באדום זה אומר שהצלחת לטעון את כונן C וכדי לעבור אליו אתה רק צריך להקליד:
C: (הנקודותיים באים אחרי הC, לא לפני) ואנטר.
ציטוט מהמדריך:
[עריכה]מי שכבר מכיר את סביבת דוס (וגם מי שלא) אולי יופתע לגלות שהופיע לו כונן Z משום מקום
אופס, אני קראתי "כונן זי" (Z) ואתה רשמת "כונן די" סליחה. אבל בכל אופן אם מופיעה לך ההודעה באדום זה אומר שהצלחת לטעון את כונן C וכדי לעבור אליו אתה רק צריך להקליד:
C: (הנקודותיים באים אחרי הC, לא לפני) ואנטר.
לרוב ווינדוס מותקן בכונן C (ולכן גם program files ועוד דברים, וגם קבצים מאד חשובים בשורש), ואם אתה מוחק דברים לא נכונים המחשב פחות או יותר לא שמיש עד שמתקינים את ווינדוס מחדש.
מאיפה להם לדעת מה יש בכונן אחר? אולי זה כונן שהקצת במיוחד למשחקי דוס?
אתה גם יכול לטעון תיקיה חשובה ולעשות בה נזק, זה לא תקף רק לכונן.
מאיפה להם לדעת מה יש בכונן אחר? אולי זה כונן שהקצת במיוחד למשחקי דוס?
אתה גם יכול לטעון תיקיה חשובה ולעשות בה נזק, זה לא תקף רק לכונן.
מה אותה רוצה? שכל פעם שתעשה mount אז אזהרה ענקית ומהבהבת שאומרת זהירות?
חשבתי על עוד משהו- אצל חלק מהמשתמשים, יש רק כונן אחד (C) ובו יש את הכל, כולל הכל. עוד סיבה למה צריך אזהרה לזה.
אולי צריך להוסיף לדוסבוקס משהו כמו safe list שרק לתיקיות שבתוכה אפשר יהיה לעשות mount. ככה שהמשתמש יכול לגרום פחות נזק.
חשבתי על עוד משהו- אצל חלק מהמשתמשים, יש רק כונן אחד (C) ובו יש את הכל, כולל הכל. עוד סיבה למה צריך אזהרה לזה.
אולי צריך להוסיף לדוסבוקס משהו כמו safe list שרק לתיקיות שבתוכה אפשר יהיה לעשות mount. ככה שהמשתמש יכול לגרום פחות נזק.