'Stunts' - לא מצליח להפעיל...

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Sepk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

'Stunts' - לא מצליח להפעיל...

שליחה על ידי Sepk »

אהלן, אני אסף ואני חדש כאן בעסק וקצת לא מתמצא בהפעלת המשחקים. בכל מקרה, הורדתי את משחק המכוניות "Stunts" מהאתר, שהוא באמת אחלה משחק שנורא אהבתי כילד, ועכשיו, אחרי שכבר הורדתי אותו ופרקתי את הZip למחשב, ניסיתי להפעיל את המשחק, אך ברגע שהמשחק הגיע לחלון השחור של הDOS שרשום בו "מסע אל העבר" וכו', ולחצתי על מקש כלשהו, כפי שצריך, החלון פשוט נסגר לי והמשחק לא עלה. במקרה שמתי לב שמאית שנייה לפני שהחלון של הDOS נסגר רשום משהו למטה, אז הצלחתי לעשות פרינט סקרין ולשים פה תמונה של מה שהיה שם רשום (שבשבילי זה באמת כמו סינית, לא יודע מה רוצים ממני):

תמונה

בקיצור, אני ממש מת לשחק במשחק הזה אחרי כל-כך הרבה שנים ואני ממש אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה! תודה מראש אחים שלי.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בדר"כ אני ממליץ להשתמש בדוסבוקס כאשר רוצים להפעיל משחק דוס על winXP (עוד פרטים על התוכנה, השימוש בה ועוד דרכים להפעלת משחקים ישנים על מערכות חדשות אתה יכול למצוא במדור הHELP2 שבאתר).
אבל הפעם משהו מוזר לי בהודעת השגיאה שקיבלת, עקרונית היא אומרת שהקובץ המבוקש לא נמצא או שהוא פגום, והסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה אשר תגרום לכזו שגיאה היא פריסה לא נכונה של קובץ הZIP. אני אוריד עכשיו ואבדוק, אבל אתה בינתיים אל תהסס לקרוא את שני המדריכים לדוסבוקס (אחד בHELP2 ואחד בGUIDE2)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

המ.. כל הכתובות במשחקים מקשרות עדיין לכתובת הישנה...
זה ממש בעייתי לתקן בצורה של העלאה מחדש (הרבה יותר מהקטע עם ה UHA)..

אי אפשר לגרום לכתובת הישנה לקשר ולכתובת החדשה אוטומתית? או שאז גורדי יצתרך לשלם על עוד כתובת דומיין?
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ש' יולי 08, 2006 8:08 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב שהזכרת לי לבדוק, כי הורדתי ושכחתי מזה.

בכל אופן, בדקתי, ואיששתי את החשדות שלי: הקובץ go.bat מפנה לקובץ stunts.exe שלא קיים. קובץ ההפעלה של המשחק הוא stunts.com
גורדי - לתשומת ליבך.

Sepk: או שתאפשר הצגת קבצים מוסתרים (לא נחוץ אם אתה מפעיל בדוסבוקס) ותפעיל את הקובץ stunts.com ידנית (לא תמצא אותו אם הצגת קבצים מוסתרים לא מאופשרת) או שפשוט תקליק כפתור ימני על הקובץ go.bat, תבחר "ערוך" ותשנה את stunts.exe לstunts.com.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

תודה על ההערה, אני אתקן מיד...
בקשר לכתובת הישנה - כנראה שלא נוכל לקשר ממנה לאתר החדש,
החלפת הכתובות בכל הקבצים היא אכן בעיה אבל אני סומך על הגולשים שיידעו לגגל את "מסע אל העבר" כשהם יראו שהכתובת לא עובדת...
Sepk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Sepk »

תודה, תודה, תודה! איזה משחק גאוני... נוסטלגיה שחבל על הזמן.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Gordi כתב:אני סומך על הגולשים שיידעו לגגל את "מסע אל העבר" כשהם יראו שהכתובת לא עובדת...
כן אבל בגלל המעבר מסע עדיין לא בראש הרשימה של גוגל בכל חיפוש.. (למרות שבקרוב הוא יגיע לשם..)

בנתיים הספר לימוד להיסטוריה שלי נמצא בראש הרשימה..

(וכשמקלידים "משחקים ישנים" או "משחקים ישנים להורדה" (מה שאני מאמין שהרוב עושים כדי למצוא אתרים למשחקים ישנים) מסע אל העבר נמצא במקום השלישי או השישי..)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:בנתיים הספר לימוד להיסטוריה שלי נמצא בראש הרשימה..
סתם אוף טופיק לחלוטין: יש דיסק שנקרא "מסע אל העבר" נדמה לי שזה אוסף משחקים ישנים אבל יכול להיות שאני מתבלבל עם משהו אחר וזה בכלל דיסק מוסיקה, היו לי כמה הזדמנויות להשיג אותו אבל לא ניצלתי אותן וסביר להניח שיהיו עוד כמה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אל דאגה, אנחנו לאט לאט בונים את מעמדנו מחדש בגוגל...

ואני לא מכיר שום אוסף משחקים ישנים בשם "מסע אל העבר", אז אשמח לשמוע עוד פרטים עליו (אם יהיו...).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:ואני לא מכיר שום אוסף משחקים ישנים בשם "מסע אל העבר", אז אשמח לשמוע עוד פרטים עליו (אם יהיו...).
כנראה שטעיתי, זה לא אוסף משחקים ישנים:
http://img215.imageshack.us/my.php?image=masa11qb2.jpg
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

חחח...
גם זה סוג של מסע אל העבר :-)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא