שלום, כשהייתי קטן שיחקתי במין משחק כנראה בדמו, שיחקו מין מפלצת כזאת בהתחלה מתחילים בתוך טירה או משהו כזה אפל, היו מידי פעם אנשים קשורים לקירות והיה אפשר לשתות להם את הדם, היו מלכודות, נקודת הראות היא מלעלה כזה אבל זה עדיין פעולה, אחרי הטירה הזאת היה יער אני לא זוכר לגבי הקרבות משהו. אם מישהו ידע הוא מלך.
C-man כתב:אולי ההורדה התנתקה באמצע או משהו כזה.. אם אחרי שהורדת מחדש עדיין יש את הבעיה, יכול ליהיות שהקובץ פגום וצריך להגיד להנהלה של hotu שיתקנו..
שמע, זה קיבוץ של class, אני מנסה לחלץ את הקבצים מהוינראר ואז כתובה לי ההודעה :
The file is corrupt כלומר אי אפשר לחלץ את הקבצים. אולי תורידו ותנסו לפתור את הבעיה?
כמו שאמרו לך, תנסה להוריד שוב. אני לא ממש מאמין שההורדה עצמה פגומה. היה לי פעם בעיה דומה והורדה מחדש (תוריד עם download manger כמו getright) פתרה את הבעיה. אני פעם הורדתי את המשחק ולא היית לי שום בעיה איתו.
astralc כתב:כמו שאמרו לך, תנסה להוריד שוב. אני לא ממש מאמין שההורדה עצמה פגומה. היה לי פעם בעיה דומה והורדה מחדש (תוריד עם download manger כמו getright) פתרה את הבעיה. אני פעם הורדתי את המשחק ולא היית לי שום בעיה איתו.
הורדתי פעמיים, להוריד שוב ?
אני מציע שתנסו גם ותגידו לי אם הכל הולך חלק בבקשה.
ניסיתי להוריד, אבל המהירות ירדה יותר מדי ואין לי זמן להשאיר את ההורדה 4 שעות (כי אח שלי משתמש במחשב גם), או להוריד בחלקים במנהל הורדות... או להתעורר מוקדם בבוקר כדי להוריד במהירות יותר טובה.