יש לי שאלה בקשר ל-Bubble Bobble
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
יש לי שאלה בקשר ל-Bubble Bobble
אני מוריד את המשחק אבל הוא ניתקע בפתיחה שומעים רק מוזיקה ולא קורה כלום, יש למשהו מושג מה הבעיה?
חייבים דוסבוקס?
את כל המשחקים שלי אני משחק בלי הדוסבוקס, אני מפעיל אותם רגיל או אם אמולטור, ניסיתי להוריד כמה פעמים אבל זה סיבוך להפעיל אותו, אולי אתה מכיר גרסה של איזה אמולטור?שלא אצטרך להפעיל אותו בדוסבוקס
קודם כל דוסבוקס הוא אמולטור. אם אתה מתקשה להפעיל אותו יש פרונטאנדים(תוכנות שמקילות את השימוש, לרוב ע"י ממשק גרפי), אחד מהפופולריים יותר נקרא D-Fend.
שנית, אם אתה מריץ את כל המשחקים שלך עם אמולטורים (דבר שאפשרי רק במקרה שלכל המשחקים הנ"ל יש גרסאות לאמולטורים) אתה צריך להבין שיש הבדלים בין גרסאות של משחקים למערכות שונות, לפעמים הם מאוד קטנים אבל עדיין ישנם. אם אין לך בעיה עם זה, תשמח לדעת שדווקא באבל בובל יצא להרבה מערכות(אאל"ט), אני מכיר רק את גרסת הארקייד שתוכל לשחק בה עם האמולטור MAME (אתה יכול להוריד את MAM32 בROM2), אבל אתה יכול לחפש בגוגל עןד גרסאות.
שנית, אם אתה מריץ את כל המשחקים שלך עם אמולטורים (דבר שאפשרי רק במקרה שלכל המשחקים הנ"ל יש גרסאות לאמולטורים) אתה צריך להבין שיש הבדלים בין גרסאות של משחקים למערכות שונות, לפעמים הם מאוד קטנים אבל עדיין ישנם. אם אין לך בעיה עם זה, תשמח לדעת שדווקא באבל בובל יצא להרבה מערכות(אאל"ט), אני מכיר רק את גרסת הארקייד שתוכל לשחק בה עם האמולטור MAME (אתה יכול להוריד את MAM32 בROM2), אבל אתה יכול לחפש בגוגל עןד גרסאות.